4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: 4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
Dodaj še posredovanje v Trojanskem predoru ob požaru, ki ti je ušlo iz seznama in pa Oskar je pozabil na Gorenjski kotiček, ki so ga dekleta in fantje pripravili. Kremšnite so bile odlične, za prste obliznit (dobesedno)

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Ja ta kotliček od kremšnit smo našli osamljenega in praznega v dvorani v nedeljo ko smo zapuščali Roglo. Milan jo je naložil v avto.
Bilo je dobro. Jaz sem bolj lapal kot jedel !
Bilo je dobro. Jaz sem bolj lapal kot jedel !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Vrhunsko je bilo....Super organizacija.
Oskar moram te pa popraviti...
Naša je zadovoljna s sliko za 75 eur, moja denarnica malo manj, moja zavest, da je šel denar v koristne namene pa mi pravi, da sem ravnal pravilno! Torej je to NEPRECENLJIVO.
Se vidimo naslednje leto!
Oskar moram te pa popraviti...
..... Micko sem jaz videl na predavanjih vsaj dvakrat. Tako, da je njegov napredek nadpovprečen!napredek je tudi pri Micki, ki je bil prisoten na predavanjih celih 30 minut.
Naša je zadovoljna s sliko za 75 eur, moja denarnica malo manj, moja zavest, da je šel denar v koristne namene pa mi pravi, da sem ravnal pravilno! Torej je to NEPRECENLJIVO.
Se vidimo naslednje leto!
OKI
Tvoja izjava je kar malo provokativna, če te nebi poznal....
Tvoja izjava je kar malo provokativna, če te nebi poznal....
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Micka, oprosti ! hec mora bit, v vsakem hecu pa je kanček resnice !
Misel pa ni zrasla na mojem zeljniku ampak v splošni debati pred hotelom ob pepelniku na mrazu in snegu. Se vidiva prihodnje leto in se usedeva v zadnjo vrsto in kakšno rečeva.
Misel pa ni zrasla na mojem zeljniku ampak v splošni debati pred hotelom ob pepelniku na mrazu in snegu. Se vidiva prihodnje leto in se usedeva v zadnjo vrsto in kakšno rečeva.
Ampak je pa res, da so nekateri imeli hudo protekcijo. Še avto so imeli pod streho, ostali pa zunaj, sredi hudega snežnega meteža

Samo tale Rogla je pa hecna. Sneg je šel tudi tam, kjer je streha 
Rok Ušen, GČ I. st.
Pomoje se je Milan bal, da bi mu avto spet kakšen plug počohal, pa ga je raje skril pod streho! 
-
obiskovalec112
Zanima me kam so bili prodani antikli na dražbi in koliko sredstev ste zbrali za pozamezni artikel?
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Zbrali smo 1100 eur. Izžrebali smo 5 gasilcev, ki se bodo, če bodo izpolnjevali kriterije udeležili izobraževanje v tujini.
Ostali sta samo 2 vojaški maski, ostalo je bilo prodano.
Pa še enkrat javna zahvala vsem, ki so mi pripravili takšno lepo presenečenje kot zahvalo za 4 letni trud ob sobotnih večerih na Rogli. Tale skulptura, ki je nastala ob eksploziji NUS je našla mesto na polici dnevne sobe in mesto v mojem
srcu. Hvala !
Za prihodnje leto pa srčno upam, da so med nami talenti, ki nam lahko pripravijo zabavni večer, ko bom lahko tudi jaz sedel bolj zadaj in rezal pršut !
Ostali sta samo 2 vojaški maski, ostalo je bilo prodano.
Pa še enkrat javna zahvala vsem, ki so mi pripravili takšno lepo presenečenje kot zahvalo za 4 letni trud ob sobotnih večerih na Rogli. Tale skulptura, ki je nastala ob eksploziji NUS je našla mesto na polici dnevne sobe in mesto v mojem
Za prihodnje leto pa srčno upam, da so med nami talenti, ki nam lahko pripravijo zabavni večer, ko bom lahko tudi jaz sedel bolj zadaj in rezal pršut !
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
Dragi gasilci, še vedno prosim, da izpolnite anketo, če je še niste http://spreadsheets.google.com/viewform ... WWlfTlE6MA.
Žal mi manjka še nekaj odgovorov, da bi lahko bolj tvorno predstavila besedilo.
Hvala za sodelovanje, Mateja
Žal mi manjka še nekaj odgovorov, da bi lahko bolj tvorno predstavila besedilo.
Hvala za sodelovanje, Mateja
Znanost se ni začela z nami.