Emergency 2012
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Pilr
Odg: Emergency 2012
jst mam tud en problem....igro sm potegnu iz mojblink.com....
ko inštaliram in creckam se mi sam za hip odpre črno okence in zapre.....to je use kar nardi...mam pa win 7......
ko inštaliram in creckam se mi sam za hip odpre črno okence in zapre.....to je use kar nardi...mam pa win 7......
potegno dol z partisa instaliro scrako špila vse tako more 
Vijolčno sveti se nebo !
Hmm...Pilr napisal/-a:jst mam tud en problem....igro sm potegnu iz mojblink.com....
si poskusil zagnat v "compatibility mode" načinu?
Upam, da jih nisi pososdil ampak posodobilpilr napisal/-a:sem probu posodit tud gonilnike za grafično pa še zmer je enak.....
Včasih igrice z najnovejšimi gonilniki ne delujejo pravilno, zato ti priporočam (če še nisi), da poskusiš z dvemi starejšimi verzijami tvojih gonilnikov grafične kartice.
Tvoj problem sem skušal najt na emergency-planet forumu in ga tudi našel (EMERGENCY-PLANET)
Rešitev je točno ta, kot sem ti jo navedel.
Če še vedno ne bo delalo javi, pa bomo posksili kaj novega
kje se kupi igra Feuerwehr Simulator 2010. Bi jo nujno rabil in se vnaprej zahvaljujem za odgovor.
lp
lp
Kjer je dim, je tudi ogenj.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70
zakaj bi jo kupoval če jo lahko dol potegneš na pratisu ?
Vijolčno sveti se nebo !
-
davcan
Timo hvala ti za odgovor.
Igro sem prenesel iz partisa, sedaj pa imam problem kako jo inštalirati. Ko razširim mapo jo hoče zapeči na DVD zgoščenko. Ali je to prav?
Igro sem prenesel iz partisa, sedaj pa imam problem kako jo inštalirati. Ko razširim mapo jo hoče zapeči na DVD zgoščenko. Ali je to prav?
Emergency 2012
Malo je zakomplicirano ampak žal je za vse skrekane igrice podoben postopek.
Navodila za namestitev:
1. Na računalniku ustvari novo (začasno) mapo,
2. Za namestitev igrice boš potreboval nekaj programov. (Če jih še nimaš nameščenih, jih namesti)
-WIN RAR (64-bit ali 32-bit) Namesti tistega, ki ustreza tvojemu sistemu. (To preveriš na nadzorni plošči pod naslovom "system". V rubriki "System type"/"tip sistema" je napisano kateri sistem uporablja tvoj računalnik)
-DAEMON tools.
Po namestitvi slednjega programa boš moral ponovno zagnati računalnik.
3. Ko bosta oba programa uspešno nameščena, se lahko lotiva namestitve igrice.
-Pojdi v začasno mapo ter z desnim klikom klikni na 2 datoteko v mapi (prvo izmed datotek "rld-em12" ter izberi "extract here" ali slovensko "razširi tukaj/sem"
-Ko bo postopek končan, se bo v mapi pojavila nova datoteka v obliki diska z imenom "rld-em12", to je navidezni DVD igrice.
4. Zaženi daemon tools ali pa v opravilni vrstici z desnim klikom klikni na program in izberi "navidezni CD/DVD rom" / "Virtual CD/DVD rom" ter za tem izberi dodaj napravo/ pogon.
Ko boš imel vsaj 1 navidezni pogon, zopet klikni na rubriko navidezni pogon, se z miško premakni na navidezni pogon ter izberi "montiraj sliko" / "mount picture".
Sliko izbereš v začasni mapi (našlo bo samo eno datoteko - tisti rumeni disk).
Za tem bo računalnik zaznal kot bi vanj vstavil DVD in lahko boš normalno namestil igrico
Ko bo igrica nameščena, jo bo potrebno še K R E K A T (c r a c k a t). To storiš tako, da z desnim klikom, na mojem računalniku klikneš na navidezni DVD ter izbereš "odpri/open" ali "razišči/browse" ter pojdi v mapo c r a c k in kopiraj datoteko iz mape, v datoteko v tvojem računalniku kjer je igrica nameščena v mapo BIN.
(Navadno je lokacija igrice na C:\ program files\ quadriga games\ )
Za tem bi morala igrica delovati.
Obilo užitkov ob igranju ti želim!
Malo je zakomplicirano ampak žal je za vse skrekane igrice podoben postopek.
Navodila za namestitev:
1. Na računalniku ustvari novo (začasno) mapo,
2. Za namestitev igrice boš potreboval nekaj programov. (Če jih še nimaš nameščenih, jih namesti)
-WIN RAR (64-bit ali 32-bit) Namesti tistega, ki ustreza tvojemu sistemu. (To preveriš na nadzorni plošči pod naslovom "system". V rubriki "System type"/"tip sistema" je napisano kateri sistem uporablja tvoj računalnik)
-DAEMON tools.
Po namestitvi slednjega programa boš moral ponovno zagnati računalnik.
3. Ko bosta oba programa uspešno nameščena, se lahko lotiva namestitve igrice.
-Pojdi v začasno mapo ter z desnim klikom klikni na 2 datoteko v mapi (prvo izmed datotek "rld-em12" ter izberi "extract here" ali slovensko "razširi tukaj/sem"
-Ko bo postopek končan, se bo v mapi pojavila nova datoteka v obliki diska z imenom "rld-em12", to je navidezni DVD igrice.
4. Zaženi daemon tools ali pa v opravilni vrstici z desnim klikom klikni na program in izberi "navidezni CD/DVD rom" / "Virtual CD/DVD rom" ter za tem izberi dodaj napravo/ pogon.
Ko boš imel vsaj 1 navidezni pogon, zopet klikni na rubriko navidezni pogon, se z miško premakni na navidezni pogon ter izberi "montiraj sliko" / "mount picture".
Sliko izbereš v začasni mapi (našlo bo samo eno datoteko - tisti rumeni disk).
Za tem bo računalnik zaznal kot bi vanj vstavil DVD in lahko boš normalno namestil igrico
Ko bo igrica nameščena, jo bo potrebno še K R E K A T (c r a c k a t). To storiš tako, da z desnim klikom, na mojem računalniku klikneš na navidezni DVD ter izbereš "odpri/open" ali "razišči/browse" ter pojdi v mapo c r a c k in kopiraj datoteko iz mape, v datoteko v tvojem računalniku kjer je igrica nameščena v mapo BIN.
(Navadno je lokacija igrice na C:\ program files\ quadriga games\ )
Za tem bi morala igrica delovati.
Obilo užitkov ob igranju ti želim!
Hehe
me veseli!
Sicer pa sam menim, da je sploh single player cist sfaljen in se mi igrca zdi porazna.
Komaj čakam LA mod
(multiplayer seveda
)
Sicer pa sam menim, da je sploh single player cist sfaljen in se mi igrca zdi porazna.
Komaj čakam LA mod