Zaj hočeš povedat da sta Hmeljčič in Tinje goljufala?Meni se ta čas prav nič ne zdi sporen saj je bil dosežen v Novi Cerkvi in se lahko obravnava kot rekord na tem tekmovanju na teh štoparicah.
Je pa vprašanje časa kdaj bo padel rekord na teh "umerjenih" urah kajti na tekmovanju v Žažarju je bilo kar nekaj ekip blizu temu da bi jim padla vaja pod 14,00(Zalog,Tinje,Hmeljčič).
Me pa še nekaj zanima fabby ali bi v primeru da bi vaša ekipa dosegla tak čas tudi iskal pravico in se pritoževal?
Pa še nekaj v moji prejšnji objavi sem malo čudno pokomentiral glede priznavanja rekorda v Novi Cerkvi. Razumljivo je da so upoštevali sodniki čas kateri se je izpisal na semaforju(13,68), saj je imel sodnik ročno naštopan čas 13,8 in je bil najbljižje temu doseženemu času, zato je razumljivo da ga je priznal.(da nebo kdo mislil da govorim kaj čez sodnike in organizatorja saj je bilo tekmovanje sojeno in izpeljano vrhunsko kot vsako leto!)
Kar pa se tiče letošnje lige čestitke vsem ekipam za popestritev lige, saj je bila zelo izenačena in zanimiva in pa čestitke puncam iz Hajdoš za osvojeno skupno 1. mesto, ter fantom iz Tinja za 3krat zapored osvojeno ligo SSV !