Baofeng UV9-R Plus

Včasih življensko pomemben del gasilske opreme.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
gasileccelje
GE: PAGE Gaberje Celje

Baofeng UV9-R Plus

Odgovor Napisal/-a gasileccelje »

Zdravo.
Lepo bi prosil če mi lahko kdo razloži kako bi lahko sprogramiral postajo Baofeng UV9-R Plus na frekvence ZARE pred leti sem že programiral postajo Baofeng UV-5R in ni bilo problemapri tej pa mi negre in negre malce sem že sicer pozabil kako to gre zato bi prosil za kakršno koli pomoč.

Hvala in L.p.
Uporabniški avatar
trsta91
GE: PGD Banovci

Re: Baofeng UV9-R Plus

Odgovor Napisal/-a trsta91 »

Jaz imam enake postaje in so šle brez težav. Lahko mi pošlješ email, pa ti posredujem datoteko.
Denis Trstenjak
Poveljnik PGD Banovci I. kat
V SLOGI JE MOČ, NA POMOČ!
polo98

Odg: Baofeng UV9-R Plus

Odgovor Napisal/-a polo98 »

gasileccelje napisal/-a:Zdravo.
Lepo bi prosil če mi lahko kdo razloži kako bi lahko sprogramiral postajo Baofeng UV9-R Plus na frekvence ZARE pred leti sem že programiral postajo Baofeng UV-5R in ni bilo problemapri tej pa mi negre in negre malce sem že sicer pozabil kako to gre zato bi prosil za kakršno koli pomoč.

Hvala in L.p.
Če boš kaj več napisal kje se ustavi pa kakšn PrtScr bo lažje. Če pa pogledaš svoje prispevke, boš videl, da si tam že spraševal o tem.
gasileccelje

Problem je ker tega modela še nisem programiral.
gasileccelje

S čm ste ga programirali s chirpom? Baofengov program ki je bil zraven me pa čes ne spusti
gasileccelje

polo98 napisal/-a:
gasileccelje napisal/-a:Zdravo.

Hvala in L.p.
Če boš kaj več napisal kje se ustavi pa kakšn PrtScr bo lažje. Če pa pogledaš svoje prispevke, boš videl, da si tam že spraševal o tem.
V Chirpu nikakor nemorem izbrati BAofeng UV-9R plus
gasileccelje

Nekakomi je ratalo naložit ZARE frekvance na omenjeno postajo.Mi lahko kdo pove kako naredim da mi ne kaže frekvence ampak naprimer Z1 CE 1
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

gasileccelje napisal/-a:Nekakomi je ratalo naložit ZARE frekvance na omenjeno postajo.Mi lahko kdo pove kako naredim da mi ne kaže frekvence ampak naprimer Z1 CE 1
Poišči menu +- 21 (ne vem kako je točno pri tvoji postaji) MDF-A In namesto FREQ izberi CH. Kaj imaš pa v listi sprogramirano mi pa pošlji na ZS, lahko, da frekvence sploh niso poimenovane.
Odgovori