Državno orientacijsko tekmovanje mladine v Radovljici
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Štartna lista v prilogi
- Priponke
-
- PRIJAVE 2004.xls
- (61.5 KiB) Prenešeno 179 krat
Naj bo ogenj naš prijatelj!
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Rezultati
- Priponke
-
- Rezultati Državnega gasilskega tekmovanja v orientaciji 2004.pdf
- (62.74 KiB) Prenešeno 431 krat
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
No, glede pritožb ne vem, kakšne so bile, vendar je bilo danes dopoldan v Mošnjah kar pirjetno. Iz naše zveze smo se tekmovanja udeležili s štirimi ekipami v olimpijskem duhu-važno je sodelovati. Smo namreč začetniki na tem področju, zato je bilo tudi nekaj težav, samo, to gre zraven. Tisti, ki mislijo, da morajo biti njihovi otroci vedno prvi, morajo pa malo počistiti v svojih glavah.
Osebno lahko pohvalim organizacijo. Pričakalo nas je dovolj veliko parkirišče, kljub vrvežu smo takoj opravili formalnosti pri dvigu bonov za prehrano, dobili osnovna navodila, da smo se vedeli obračati, točnost pri prijavni komisiji A, kakor tudi start, prihod na cilj (prva malica) potem pa še glavni obrok. Ni kaj, pri toliko udeležencih uspela prireditev, žal nismo mogli čakati razglasitve, ker se je nekaterim mudilo domov.
Na tekmovanju je bila priložnost tudi za srečanje s člani foruma in drugimi gasilskimi kolegi, tako, da je dopoldne minilo, kot bi mignil.
Žal pa rezultatov tudi jaz ne morem odpreti, pa me zanima, kakšen dokument je, da si ne bom razbijal glave, ali še huje, računalnika
.
LP
Janez
Osebno lahko pohvalim organizacijo. Pričakalo nas je dovolj veliko parkirišče, kljub vrvežu smo takoj opravili formalnosti pri dvigu bonov za prehrano, dobili osnovna navodila, da smo se vedeli obračati, točnost pri prijavni komisiji A, kakor tudi start, prihod na cilj (prva malica) potem pa še glavni obrok. Ni kaj, pri toliko udeležencih uspela prireditev, žal nismo mogli čakati razglasitve, ker se je nekaterim mudilo domov.
Na tekmovanju je bila priložnost tudi za srečanje s člani foruma in drugimi gasilskimi kolegi, tako, da je dopoldne minilo, kot bi mignil.
Žal pa rezultatov tudi jaz ne morem odpreti, pa me zanima, kakšen dokument je, da si ne bom razbijal glave, ali še huje, računalnika
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
To pa nimamVrsho napisal/-a:Gre za .pdf dokument! Za njega pa potrebuješ program Acrobat reader.
No, za PGD Loka ni nujno, ker vem, kaj je bilo
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
No tudi mi smo imeli svojo ekipo (mladince) in smo se pač odrezali po najboljših močeh - zlata sredina
Glavno je, da smo sodelovali, saj je bil to naš prvi nastop na takem tekmovanju in mislim, da bo z leti več praksi in bodo tudi rezultati boljši. Sicer pa: važno je sodelovati.
Čestital pa bi vsem, ki so tekmovali.
Čestital pa bi vsem, ki so tekmovali.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
ojla 
za vse ostale, ki nimajo prej omenjenega programa
Lp
za vse ostale, ki nimajo prej omenjenega programa
Lp
- Priponke
-
- radovljica.doc
- rezultati v word-u
- (26 KiB) Prenešeno 167 krat
Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje! 
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Ne vem, kako ste vi "pridobili" Word, jaz ga nimam. PDF je precej bolj univerzalen format zapisa kot pa wordovi dokumenti. Acrobat Reader za Windowse lahko brezplačno potegnete dol tukaj (11MB).
Sicer pa, če želite imate tukaj še OpenOffice.org dokument.
Sicer pa, če želite imate tukaj še OpenOffice.org dokument.
- Priponke
-
- Orientacija 2004.sxw
- (37.45 KiB) Prenešeno 111 krat