peter: word spada v office, ki ga ima vsak windows... PDF je res bolj univerzalen... samo starejše verzije računalnikov, ga ne podpirajo (vsaj moj ta star pc ne )... openoffice pa če se ne motim, spada v linux okolje (ne windows)... če se motim, me prosim popravi
peter: word spada v office, ki ga ima vsak windows... PDF je res bolj univerzalen... samo starejše verzije računalnikov, ga ne podpirajo (vsaj moj ta star pc ne )... openoffice pa če se ne motim, spada v linux okolje (ne windows)... če se motim, me prosim popravi
Lp
te bom kar jaz popravu
office nimajo vsaki windowsi in se jih tudi prodaja ločeno od windows-ov in to ne za male $$$. Openoffice obstaja tudi za windowse in je zlo podoben wordu in ostali druščini iz MS office, s tem da je brezplačen in deluje tudi na linux - združljivost. No ja pa tut kakšnga hroščka ma več
Žal ti moram povedati, da se v vsem motiš. Office nima vsak Windows ampak je poseben paket, ki stane okrog 150k SIT (za študente je precej cenejši). PDF pregledovalniki so napisani praktično za vsak OS, tudi npr. za DOS.
O OpenOffice.org pa:
Trenutne različice OpenOffice.org v slovenskem jeziku najdete na strani LUGOS-a:
* Windows
* GNU/Linux
* Mac OS X
* Solaris Sparc
* LinuxPPC
* FreeBSD 4.10
* FreeBSD 5.2