Orkanski veter raztreščil gasilski dom
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Orkanski veter raztreščil gasilski dom
Po zadnjih informacijah, je včeraj močan veter uničil velik del strehe gasilskega doma Starše. Moč vetra je bila tolikšna , da je del strehe vrglo v bližnji stanovanjski blok.
Ima kdo še kaj več informacij ?
Matej ?
Ima kdo še kaj več informacij ?
Matej ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
NEURJE V MARIBORU IN PTUJU
Poškodovane hiše in zalite kleti
Črna kronika, 23. julij 2004 08:58
Maribor/Ptuj - RTV Slo/STA
Maribor in okolico je včeraj zvečer zajelo neurje z močnim dežjem. Podrtih je bilo nekaj dreves in razkriti dve strehi.
Meteorne vode so ponekod zalile kletne prostore stanovanjskih objektov. Drevesa so padla na ceste, poškodovala pa so tudi dve stanovanjski hiši in osebno vozilo.
Neurje je divjalo tudi na območju Ptuja. Dve drevesi sta padli na cesto, veter pa je razkril tudi eno streho. Tudi v okolici Ptuja so meteorne vode zalile nekatere kletne prostore.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
No, pri nas je danes s strehe gasilekga doma odneslo samo en slemenjak, ampak je pa zmetalo korita z rožami z balkona. Pa tako lepe so bile, je hišnik res skrbel zanje.
Sicer smo jo pa srečno odnesli, kljub močnemu vestru je s streh zletelo ali zamaknilo samo nekaj opek, tako, da materialne škode praktično ni.
Nekoliko več dela pa so imeli v Loki, kjer je odkrilo več streh in so gasilci še na terenu. Pri delu se je poškodoval tudi gasilec in ima prebito arkado. O uporabi zaščitne čelade nisem bil obveščen.
LP
Janez
Sicer smo jo pa srečno odnesli, kljub močnemu vestru je s streh zletelo ali zamaknilo samo nekaj opek, tako, da materialne škode praktično ni.
Nekoliko več dela pa so imeli v Loki, kjer je odkrilo več streh in so gasilci še na terenu. Pri delu se je poškodoval tudi gasilec in ima prebito arkado. O uporabi zaščitne čelade nisem bil obveščen.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Tudi pri nas je bil sodni dan, a na srečo brez večje materialne škode (razbitih cvetličnih loncev ne štejem).
Mene je ujelo za vodo in sem komaj pravi čas zgasnil.
Mene je ujelo za vodo in sem komaj pravi čas zgasnil.
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
-
damjan toplak
Tehnično reševanje
Pa še nekaj slik neurja ki je divjalo v Staršah.
Problem? .... bom jaz ocenil situacijo sem prostovoljni gasilec.
Jah gobi, ne živimo vsi na takih območjih kot ti
!!! Zanimivo, ker v našem delu Slovenije, pa sploh ni blo sledi o kakšnem vetriču! Imamo pa več težav z snegom trenutno--kmalu bomo vsi za na kak gasilski koledar zgoraj brez-k bomo tako močni zgledali!!
PS:Želim vam, da boste dom porihtali čimhitreje, čimceneje in da vas kaj takega ne doleti več!!
PS:Želim vam, da boste dom porihtali čimhitreje, čimceneje in da vas kaj takega ne doleti več!!
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt: