lp
A kdo ve kaj več?
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
Živce lahko ohladiš tudi s prebiranjem drugih spletnih strani npr. http://www.neckerman.si ali kaj podobnega.....HotBird napisal/-a:Ce mi gre pa kaj bolj na živce je pa to, da se za vsako nesrečo, požarček ali kaj podobnega odpira svojo temo. Za to obstaja prva stran portala. Forum je čedalje bolj nepregleden. Moderatorji (v vseh temah) in upravnik na delo![]()
![]()
![]()
lp
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Bravo moderatorMarko Novak napisal/-a:Živce lahko ohladiš tudi s prebiranjem drugih spletnih strani npr. http://www.neckerman.si ali kaj podobnega.....
Marko samo ne vem koliko ti je dal neckerman za reklamo ?
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Vse skupaj je dvorezen meč. Ponavadi e ravno iz takšne objave v stilu novice razvije debata o poteku intervencije- oglasi se kdo ki je tam sodeloval, izvejo se podrobnosti, težave itd...HotBird napisal/-a:Ce mi gre pa kaj bolj na živce je pa to, da se za vsako nesrečo, požarček ali kaj podobnega odpira svojo temo. Za to obstaja prva stran portala. Forum je čedalje bolj nepregleden. Moderatorji (v vseh temah) in upravnik na delo![]()
![]()
![]()
lp
Zato bi bilo po mojem mnenju najbolje, da se takšnim objavam določi "rok trajanja"- x dni, če se v tem času debate ne nadaljuje v pravi smeri se objavo enostavno pobriše.
LP
Tadej
Pa mirno noč vsem tistim, ki so zdajle na šihtu.
Sicer moje skromno mnenje...
A si predstavljate kakšna preglednosti bi bila, če bi eno temo uporabljali za več dogodkov in bi potem nekdo vprašal nekaj za nazaj? In po katerih kriterijih bi določali kateri dogodek paše v katero temo? To bi šele bila nepreglednost.
Tako se pa vsak dogodek napiše v novo temo, ki so kronološko zložene in tudi če kdo kaj vpraša za nazaj je stvar popolnoma jasna. Je pa res, da se iz naslovov tem ne da razbrati vsebine...
LP Matej
A si predstavljate kakšna preglednosti bi bila, če bi eno temo uporabljali za več dogodkov in bi potem nekdo vprašal nekaj za nazaj? In po katerih kriterijih bi določali kateri dogodek paše v katero temo? To bi šele bila nepreglednost.
Tako se pa vsak dogodek napiše v novo temo, ki so kronološko zložene in tudi če kdo kaj vpraša za nazaj je stvar popolnoma jasna. Je pa res, da se iz naslovov tem ne da razbrati vsebine...
LP Matej
Matej Krnc, VGČ I.
================================================
Ni kosec vsak, ki koso nosi.
================================================
Ni kosec vsak, ki koso nosi.
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
Češo ne jemlji tega osebno. Moj namen ni bil kritiziranje samo tvoje objave ampak vseh v smislu: "A kdo kaj ve?" Samo če pogledamo tole temo ima 9 objav, od tega pa se samo 2 nanašajo na naslov teme (seveda tudi po moji krivdi). Zakaj? Zato, ker drugih informacij ni. Poglejmo še naslov Tehnično reševanje, ki ima 184 tem
od tega jih je 45 takih, ki imajo manj kot 3 objave
neka huda debata se pri teh res ni razvila. Se čisto strinjam s tem, da bi morale imeti take objave rok trajanja.
Zdaj si grem pa malo živce ohladit na neckermana
lp
P.S.: Glede na to, da se tema razvija v čisto drugi smeri se zaradi mene lahko tudi premakne.
Zdaj si grem pa malo živce ohladit na neckermana
lp
P.S.: Glede na to, da se tema razvija v čisto drugi smeri se zaradi mene lahko tudi premakne.
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Teme so razvrščene po datumu zadnje objave in prav zaradi tega smo novice ločili. Sistem, ki je na portalu omogoča arhiviranje novic po mesecih in datumih objave. Zraven ima vsak možnost komentarja. Ne vidim pa razloga, da bi teme brisali oz. jim določali rok uporabe, ker bi s tem brisali zgodovino.Matej 9 napisal/-a:Tako se pa vsak dogodek napiše v novo temo, ki so kronološko zložene in tudi če kdo kaj vpraša za nazaj je stvar popolnoma jasna. Je pa res, da se iz naslovov tem ne da razbrati vsebine...
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Objava novice na forumu je začetek debate o tem. Jaz sem se iz veliko ''smeti'' tudi kaj naučil. Upam da ste se ostali tudi. Forum je že v rimskih časi motil 80% ljudi. In zato je kot forum preživel. Ne vem zakaj je moteče če je tako novica kot tema na forumu. Če ti je dovolj samo novica ti ni treba iti na temo v forumu. To je pa ja enostavno!
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
- man 14.284
Sklepam da se veliko novih tem odpre tudi z namenom da se gasilci "pohvalijo z intervencijo" predlagam da se odpre ena tema kjer bi se samo objavljale aktualne intervencije ali kakšna druga dela članov foruma oz. intervencije naši sosednjih društev potem se več nebi za vsak požarček ali nesrečo odpirala nova tema-v kolikor pa bi bila potrebna debata se intervencija odpre v novi temi!
Samo predlog!
Samo predlog!
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- man 14.284
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Milan očitno nisi prebral moje objave, kjer sem jasno napisal razliko med temo na forumu in novico na portalu. Vsak sistem ima svoj namen in način uporabe. Če želimo zagotoviti nadaljnjo preglednost in uporabnost foruma, moramo imeti določen red. Bazi objav in zasebnih sporočil manjka samo še dober mega do 100MB, kar pomeni ogromen potencial znanja in izkušenj, vendar pa bo pri takšni uporabi čedalje bolj težko ločevati med koristnimi informacijami in balastom.
Nehajte pa z mislimi o brisanju objav ali celo tem, ker je že s temi nekaj, ki so bile pobrisane zaradi neskladnja s Pravili foruma, preveč težav.
Nehajte pa z mislimi o brisanju objav ali celo tem, ker je že s temi nekaj, ki so bile pobrisane zaradi neskladnja s Pravili foruma, preveč težav.