Požigalec v Velenju?????

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
icko

Odgovor Napisal/-a icko »

No pr "kolinah" je šlo za prijavo, da vidijo velik ogenj. Glede na izkušnje in da je bil klic preko OKC in 112 smo prijavo vzeli resno in aktivirali dve enoti.

Ampak policisti so jih pa več kot pet, tak da so zelo pozorni.
kl23

Odgovor Napisal/-a kl23 »

Mene zanima kolk izmed gasilcev so jih že zaslišali in ali so zahtevali spisek sodelujočih gasilcev na teh intervencijah?
Luka19

Odgovor Napisal/-a Luka19 »

Ampak kriza pri takih stvareh, sej si posamezni gasilci ne bodo že upali odditi na vsako intervencijo, da ne bodo v zapisnku napisani in se bo videlo, da so bili na vsaki recimo... :?
mico
Kraj: velenje

Odgovor Napisal/-a mico »

lp

Ob 04:15 zopet velik požar v Velenju
Ostalo sledi kasneje
Uporabniški avatar
icko

Evo takole: aktivirana društva PGD Velenje, Šalek, Pesje Premogovnik. Na delu so še vedno Velenje ter Šalek. Objekt 17*10. Ostrešje uničeno, rešena živina ter nekaj strojev. Glede na to da je naselje zelo strnjeno je hitra intervencija preprečila širjenje na sosednje objekte-hiše.
Uporabniški avatar
icko

Evo imamo nekaj fotk z mesta dogodka:
Priponke
DSC03802.JPG
DSC03816.JPG
DSC03818.JPG
DSC03819.JPG
DSC03803.JPG
Uporabniški avatar
icko

Nekaj portretov po akciji:

mislim da je prav da se spoznajo tudi gasilci kot osebe: Pero, Žohi, Ivč ter Bojč
Priponke
DSC03808.JPG
DSC03809.JPG
DSC03810.JPG
DSC03815.JPG
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Ta vaš ''prijatelj'' pa vam ne da miru :evil:

A so kakšni skupni znaki teh požarov-požigov :?:
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
FUC
Kraj: Komen

Odgovor Napisal/-a FUC »

gobi napisal/-a:A so kakšni skupni znaki teh požarov-požigov :?:
Tudi mene zanima če je kakšna skupna povezava z drugimi podtaknjenimi požari npr. dnevi, ura, star objekt, nov objekt, bolj samotno območje, oddaljenost od gasilskega doma, policije, ...

Fantje bodite pozorni na firbce pri gašenju, verjetno je kdo izmed njih, ker običajno si požigalec pride pogledat svoje ''delo'' !
:o
Ni nam lahko!
Uporabniški avatar
Joco
GE: Velenje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Joco »

kot skupno mogoce tole da povsod zagori najprej ostresje (seveda so to moje opazke)
danes smo morali dati policiji tudi imna in priimke sodelujocih v akciji in samo 15 min pred zakluckom akcije so se ti ze oglasili pri meni doma in preverili pri starsih ce vedo kje sem, kdaj sem odsel od doma in kje sem bil prejsno noc ---> ocitno sem osumljen.

zgleda pa da je tale pozigalec zelo pameten saj mu je uspelo prelisiciti policaje ki jih je baje te dni v velenju bilo zelo veliko!
toliko zaenkrat z moje strani

LP Joco
Ostanite to kar ste!!
kl23

Odgovor Napisal/-a kl23 »

No, ko smo mi imel podobne probleme na območju Prebolda, sem bil jaz ravnotako osumljen, vendar mene so prišli iskat kar domov. Pol sem imel pogovor dolg približno uro in pol, seveda na policij v Celju z dvema kriminalistoma. Tako, da sem potem kar mal s težavo odšel v gasilski dom, pa še govorice po kraju so ble seveda čudne(čveke). Tako da Joco ne se sekirat, vem kako se počutiš. No pri nas se je sam ulovil.
Uporabniški avatar
ursika
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a ursika »

Ojla! :D
Kaj pa, če bi se malo pozanimali pri kakšnem kemiku, katere snovi bi ta naš piromanček lahko uporabljal, da za sabo ne pusti nobenih sledi...? Mogoče bi pa dobili kakšno idejo, kje začet iskat...
Life is too short to cry, long enough to try!
gorobi
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a gorobi »

Fanfje, a lahko opredelimo, čas požarov (dopoldan, popoldan, ponoči), morebiti lahko ta čas tudi strnemo v ure od - do. To že vemo, da so bile na udaru prvo barake in ta manjše stvari, izgleda pa, da mu je malih stvari zadost in se je usmeril na večje objekte.

Pa prosim ne vse zvalit na gasilce, po mojem je potrebno iskati kjer drugje.
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Podobna slika se dogaja tudi pri nas, http://www.pgdzagorje-mesto.si : na delu so kriminalisti in seveda zopet brskajo med gasilci.

Pri našem prvem piromanu so zadeli v polno (seveda z našo pomočjo) na grbi jih je imel cca xx požarov. V tem tednu je slika podobna vendar si je očitno prehitro nadel zanko okrog vratu.

Zaenkrat je mir.....je pa Vodja intervencije zakonsko dolžan sodelovati z organi pregona tako da takšna kasnejša zasliševanja niso redkost.

Lep pozdrav v Velenje, upam da bo hudič zgorel skupaj s svojimi bolanim umom :evil:

Marko NOVAK
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
rsuman

Odgovor Napisal/-a rsuman »

Ja Ursika :evil: , verjetno bi lahk kr tebe zaposlili glede na to da se spoznaš na te zadeve, sam pol pa lahk kdo pomisli da si ti požigalka, ha ha ha

prosim , ne pretiravaj s smeški !
moderator !

Slava padlim
Zaklenjeno