REŠEVANJE S POBOČJA NANOSA
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Kot sem rekel smo korektno opozorili načelnika GRS na problem. Načelnik je rekel da bo uredil stvari in nabavil nekaj opreme za enoto grs ki bo posredovala na tem območju. Če ste čitali časopis pa ste verjetno tudi že prečitali kakšno novičko. Jutri bo v primorskih novicah obširnejši prispevek na to dogajanje.
Darko
Darko
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Se je še enkrat izkazalo da se na gasilce lahko najbol zaneseš
Darko, ko si omenil jamarje, ti bi res lahko rešili zadevo saj so vsaj na naše koncu res zelo dobro opremljeni
Upam, da bodo lahko dobili kakšne boj sodobne prostore
Naj me kdo popravi če se motim
-po določenem stažu v jamarstvu lahko nadaljuješ šolanje za reševalca, je pa tvoja stvar, če hočeš po tistem postati jamarski ali pa gorski reševalec
Darko, ko si omenil jamarje, ti bi res lahko rešili zadevo saj so vsaj na naše koncu res zelo dobro opremljeni
Naj me kdo popravi če se motim
-po določenem stažu v jamarstvu lahko nadaljuješ šolanje za reševalca, je pa tvoja stvar, če hočeš po tistem postati jamarski ali pa gorski reševalec
Eni smo tudi za delat
V večini primerov sm jst avtor fotk, Andrej jih samo objavlja.
Sm dodal še nekaj fotk, pa se filmčk je na tem linku: http://www.zippyvideos.com/5615786923840086/movie/
Luli
V večini primerov sm jst avtor fotk, Andrej jih samo objavlja.
Sm dodal še nekaj fotk, pa se filmčk je na tem linku: http://www.zippyvideos.com/5615786923840086/movie/
Luli
Morda imaš podatek po kolkem času so prišli do nje?Andrej Z. napisal/-a:Zgleda da so vsi članki in pritiski na GRS, Postaja Ljubljana zalegli. Včerajšno reševalno akcijo na pobočju Nanosa, kjer si je planinka poškodovala nogo in hrbtenico je v celoti izpeljala GRS, Postja Ljubljana ob pomoči helikopterja SV.
GRS = PGD
Najprej čestitke ob uspešno izvedeni akciji.
Me pa nekaj moti (zelo)!!
Kako to, da je ReCo potreboval 11 minut, da je posredoval obvestilo gasilcem? Reševalcev menda niso imeli 50 za poklicati?!?!
Me pa nekaj moti (zelo)!!
Kako to, da je ReCo potreboval 11 minut, da je posredoval obvestilo gasilcem? Reševalcev menda niso imeli 50 za poklicati?!?!
Rok Ušen, GČ I. st.
Do 11. minutnega zamika je prišlo zaradi tega, ker se je gasilce alarmiralo na poziv ekipe NMP. V primeru da se zdravnica ne bi odločila za odhod na intervencijo, verjetno tudi gasilci ne bi bili alarmirani. Tako pa smo bili alarmirani na podlagi pogodbe o medsebojnem sodelovanju, ki je med gasilci, reševalci in županoma občin podpisana že vrsto let.