Učimo se, na ABC
Pravila foruma
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Oki ti veš in si že toliko star, da bi lahko vedel,da je polovično delo nedelo.
Dokončaj o aparatih pozanimaj se pri proizvajalcu, pa malo logike nam ne bi škodovalo.
Kaj se pa tiče fasla je pir fasl tudi nekoč bil lesen 50 litrski.
Fasl ni merska enota kot je po ljudsko: sod, polovnjak.......
Plačal pa boš vseeno ti!
Janko, če bi malo nazaj prebral kar sem napisal mi ne bi očital polovičarstva. Tako te prosim ne beri polovičarsko.
V primeri teh gasilnikov smo očitno našli napako na nalepki, kar pa moramo samo še preverit. Tako bom končal to vprašanje, ko bom imel verodostojne podatke, kot sem zapisal malo nazaj. Če naša domneva drži smo spet spremenili nekaj na bolje !
moderator
Dokončaj o aparatih pozanimaj se pri proizvajalcu, pa malo logike nam ne bi škodovalo.
Kaj se pa tiče fasla je pir fasl tudi nekoč bil lesen 50 litrski.
Fasl ni merska enota kot je po ljudsko: sod, polovnjak.......
Plačal pa boš vseeno ti!
Janko, če bi malo nazaj prebral kar sem napisal mi ne bi očital polovičarstva. Tako te prosim ne beri polovičarsko.
V primeri teh gasilnikov smo očitno našli napako na nalepki, kar pa moramo samo še preverit. Tako bom končal to vprašanje, ko bom imel verodostojne podatke, kot sem zapisal malo nazaj. Če naša domneva drži smo spet spremenili nekaj na bolje !
moderator
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Novo vprašanje se glasi:
Vodja intervencije je dolžan o odhodu na intervencijo obvestiti:
a. pristojni ReCO in poveljnika GZ
b. pristojni ReCO in osrednjo gasilsko enoto
c. pristojno policijsko postajo in poveljnika svoje enote
d. CORS in ReCO
e. samo pristojni ReCO
f. pristojni ReCO in krajevno pristojno policijsko postajo
Vodja intervencije je dolžan o odhodu na intervencijo obvestiti:
a. pristojni ReCO in poveljnika GZ
b. pristojni ReCO in osrednjo gasilsko enoto
c. pristojno policijsko postajo in poveljnika svoje enote
d. CORS in ReCO
e. samo pristojni ReCO
f. pristojni ReCO in krajevno pristojno policijsko postajo
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !