GVC-24/50 MAN 18.280
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Čestitke za novo vozilo z dolenjskega konca! Naj vam dobro služi, vendar na čim manj intervencijah!
Na našem MB actrosu 2040 imamo enako nadgradnjo (Pušnik) in smo s porazdelitvijo opreme zelo zadovoljni.
Kot vidim ima GVC samo en VT navijak, in to zadaj nad črpalko (pri našem je nad črpalko IFEX) in večje število cevi. Pa me zanima ali ste se za tako konstrukcijo odločili v društvu ali je to po novem pri Pušniku (leto izdelave našega je 2004)
Zanime me tudi kako ste fiksirali v vozilo izpihovalnik da se med vožnjo ne premika?
Po slikah sodeč ima vozilo spredaj vitel. Me zanima katere vrste je in kakšna je njegova moč ter cena.
Pa še moja "standardna"
vprašanja:
1. Ali je podvozje novo ali rabljeno in cena le-tega
2. Ali ima vozilo 4x4 pogon?
3. Koliko časa je trajala izdelava nadgardnje pri Pušniku?
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
Še enkrat čestitke za novo vozilo (ko se na dvorišče gasilskega doma pripelje dolgopričakovan, nov GVC je nepozaben trenutek
)
LP Urban
Na našem MB actrosu 2040 imamo enako nadgradnjo (Pušnik) in smo s porazdelitvijo opreme zelo zadovoljni.
Kot vidim ima GVC samo en VT navijak, in to zadaj nad črpalko (pri našem je nad črpalko IFEX) in večje število cevi. Pa me zanima ali ste se za tako konstrukcijo odločili v društvu ali je to po novem pri Pušniku (leto izdelave našega je 2004)
Zanime me tudi kako ste fiksirali v vozilo izpihovalnik da se med vožnjo ne premika?
Po slikah sodeč ima vozilo spredaj vitel. Me zanima katere vrste je in kakšna je njegova moč ter cena.
Pa še moja "standardna"
1. Ali je podvozje novo ali rabljeno in cena le-tega
2. Ali ima vozilo 4x4 pogon?
3. Koliko časa je trajala izdelava nadgardnje pri Pušniku?
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
Še enkrat čestitke za novo vozilo (ko se na dvorišče gasilskega doma pripelje dolgopričakovan, nov GVC je nepozaben trenutek
LP Urban
Našega dela ne bo zmanjkalo!!!
Lep pozdrav! Kar se tiče Vt navijak, smo dali enega, ker imamo že od prej vgrajena dva VT navijaka v MB 414 http://www.pgd-tacen.si/oprema_vozila_MB.html ter ker smo st tako odločili v društvu. Vozilo se v snegu obnese zelo dobro, saj imavozilo 280KM, ter vozila MAN slovijo tudi po dobrem premagovanju tudi po brezpotju!O vitlu, kar se tiče podatkov si boste lahko prebrali na naši strani ko bo celotna predstavitev v podrobnosti pripravljena. Kar se pa tiče fiksacije izpihovalnika pa je fiksiran, točno kako pa moram opraviti še en pregled preden podan točno informacijo!
Lp!
NA POMOČ!!!
Lp!
NA POMOČ!!!
Vozilo ima kot je znano pogon 4krat4 280KM, podvozje ter nadgradnja je popolnoma nova (Pušnik), avto smo dobili 18. novembra http://www.pgd-tacen.si/aktualno_novice_man.html ter se v povezavi z vitlom, tudi zelo dobro obnese tudi na brezpotjih, saj v naš gasilski teritorij sodi tudi Šmarna gora.
Lp!
Lp!
Novo pridobitev smo sedaj tudi uradno krstili, ter ga smo dali našim voznikom v operativno uporabo. Po slovesnost pa smo gasilci, pripravili tudi manjšo zakusko, za vse krajane. Več o tem na aši spletni strani http://www.pgd-tacen.si/aktualno_novice ... bor06.html
LP!!! Prilagam tudi sliko.
LP!!! Prilagam tudi sliko.
Zadnjič spremenil GAS PEŠO, dne 26. Februar 2006, 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.