Seveda pa tudi jaz upam, da bodo Cerklanski fantje tako prijazni in me povabili na kakšen kozarček haaa, glede na to, da sem bil kar dostikrat pri njih v "gosteh"
Ja seveda gapi v gosteh si že bil, samo gostiteljev nisi nikoli obvestil o obisku
Res je kar ugotavljaš, to ni nobena skrivnost, dela se financirajo direktno iz proračuna, občinsko je tudi zemljišče. Po zaključku del se bo dom predal v upravljanje PGD Cerklje, razen dela kleti in površin nad drugimi tremi garažami s katerim bo razpolagala občina in eno skladišče v kleti,ki bo pripadlo CZ.
Mnenja sem, da je prostora dovolj za vse, stavba je projektirana po naših zamislih in potrebah, poleg sedeža PGD bo skupno pisarno delila tudi GZ Cerklje, ki je v ustanavljanju.
Glede lastništva pa je tako, da bo PGD Cerklje solastnik dela objekta ki je namenjen gasilski dejavnosti glede na vložek sredstev od prodaje starega doma. Ta delež naj bi bil nekje med 20 in 30% seveda vpisan v zemljiško knjigi. Glede na delež pa se bobo delili stroški
vzdrževanja
Glede na dejstva, da je razmerje v OS po volitvah praktično nespremenjeno, celo izboljšalo se je v korist vladajoči koaliciji, sem mnenja da zapletov ni pričakovati, konec koncev vsi si prizadevamo za isto stvar - še izboljšati požarno varnost v občini Cerklje in s tem povezane aktivnosti.
Jutri pa se bo prvič oglasila javna sirena z nove lokacije in upam da se bo daleč slišala
Lp! Blaž