V CERKLJAH NOV GASILSKI DOM

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
blaz.K
Kraj: pod Krvavcem

Odgovor Napisal/-a blaz.K »

LESCE2 napisal/-a:Dej no Blaž kva je zdej, kle gor popate slike, pa od asfalta pa ne vem kaj...Kje je otvoritev, kje je jesti,kje je piti????!!!! :lol: :lol:
Drugače pa zgleda res čedno-lepo!

Ej Matej pa lepo sem reko že nekaj strani nazaj, da žurka bo, jesti in piti, brez glave na zabavi, tistim, kateri so nas obiskali ob polaganju temeljnega kamna je sicer blo mal tesno, žal premajhna dvorana v starem domu. Bilo pa je vsega čez glavo, počutje da dol padeš... Ob otvoritvi bo noro, tle ni najmanjše dileme, kdaj to bo pa še ne vem, povem pa vam, zagotovo boste vsi vabljeni in obrodošli.

Lp!
Blaž
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Krtof če se mi še enktrat oglasiš z nivojem izražanja al "njegoš" bo šiba pela :!: :oops:
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
luka8

Odgovor Napisal/-a luka8 »

Tut jst komaj čakam, da bo dom fertik dokončan in da se bomo vselil z malo zamude... :P
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

V redu Blaž ne bom nič več reku...Grem do hladilnika in nekaj investiram v truplo. Ma stradam že nekaj časa k sem na vas računal. Pa se mi zdi da imam še čas, da kakšen obrok prej sam vase vržem. :lol:

Drugače pa res lepo vse skupej zgleda in mi je žal, ker si nikol ne vzamem časa, da bi se zategnil do vas in si že zdej mal ogledal zadevo.

Želim vam čim hitrejšo vselitev.
Uporabniški avatar
13-PGD CERKLJE
Kraj: Cerklje

Odgovor Napisal/-a 13-PGD CERKLJE »

Malo nostalgije.......

LP!Jan
Priponke
DSC01881.JPG
Slika
Kraj: Pod Krvavcem

Odgovor Napisal/-a PGDCerklje5 »

Jan,

lepa slikca! :D

Kolikor sem danes videl, bo enega od S-ov treba malo popraviti.
Majstru se je mal ''penzl'' zartresu. :oops:
Uporabniški avatar
13-PGD CERKLJE
Kraj: Cerklje

Odgovor Napisal/-a 13-PGD CERKLJE »

PGDCerklje5 napisal/-a:

Kolikor sem danes videl, bo enega od S-ov treba malo popraviti.
Majstru se je mal ''penzl'' zartresu. :oops:

Ja zgleda da ni blo nč :beer: da bi se roka umirila al pa je mev višinsko bolezn :twisted:
Slika

Odgovor Napisal/-a krof »

Napredujete, kdaj začnete selt opremo.
blaz.K

krof napisal/-a:Napredujete, kdaj začnete selt opremo.

Krof kmalu, upam da boš prišel kdaj pomagat- da skupaj razvijemo kakšno analizo :wink:

Lp! Blaž
krof

Odgovor Napisal/-a krof »

Ej ni problem se bomo zmenil, in kdaj bo to, ko še manka, Blaž dej vornk posliki pa mi na mail pošl.
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

Ja zdej pa res zgleda, da gre zadeva počas h koncu. Ali mogoče že vsete datum tehničnega pregleda.

Si moram vzet kaj časa in pridet spet kej pogledat, no saj ni dolgo odkar sem bil tam, smo je bila žal že tema in nism kaj dosti videl, no to da je bil asfalt položen že, kaj več pa žal ne.

Problem je sedaj tudi v tem, da je objek zaklenjen in se ne da pridet pogledat kadarkoli.

Seveda pa tudi jaz upam, da bodo Cerklanski fantje tako prijazni in me povabili na kakšen kozarček haaa, glede na to, da sem bil kar dostikrat pri njih v "gosteh"

Za konec me pa še nekaj zanima, kot sem razbral iz gradbiščne table je investitor občina Cerklje, ali to pomeni, da bo potem tudi oblina lastnk objekta, kako imate rešene te ralacije, če se da kaj več napisat okol tega, lahko tudi na ZS, če ni za javno objavo. Za odg. hvala.

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
blaz.K

Seveda pa tudi jaz upam, da bodo Cerklanski fantje tako prijazni in me povabili na kakšen kozarček haaa, glede na to, da sem bil kar dostikrat pri njih v "gosteh"

Ja seveda gapi v gosteh si že bil, samo gostiteljev nisi nikoli obvestil o obisku :twisted:

Res je kar ugotavljaš, to ni nobena skrivnost, dela se financirajo direktno iz proračuna, občinsko je tudi zemljišče. Po zaključku del se bo dom predal v upravljanje PGD Cerklje, razen dela kleti in površin nad drugimi tremi garažami s katerim bo razpolagala občina in eno skladišče v kleti,ki bo pripadlo CZ.
Mnenja sem, da je prostora dovolj za vse, stavba je projektirana po naših zamislih in potrebah, poleg sedeža PGD bo skupno pisarno delila tudi GZ Cerklje, ki je v ustanavljanju.
Glede lastništva pa je tako, da bo PGD Cerklje solastnik dela objekta ki je namenjen gasilski dejavnosti glede na vložek sredstev od prodaje starega doma. Ta delež naj bi bil nekje med 20 in 30% seveda vpisan v zemljiško knjigi. Glede na delež pa se bobo delili stroški
vzdrževanja :wink:

Glede na dejstva, da je razmerje v OS po volitvah praktično nespremenjeno, celo izboljšalo se je v korist vladajoči koaliciji, sem mnenja da zapletov ni pričakovati, konec koncev vsi si prizadevamo za isto stvar - še izboljšati požarno varnost v občini Cerklje in s tem povezane aktivnosti.

Jutri pa se bo prvič oglasila javna sirena z nove lokacije in upam da se bo daleč slišala :lol:

Lp! Blaž
Slavko

Odgovor Napisal/-a Slavko »

Blaž tale zadeva res hitro napreduje. Mislim da bo GRS Kranj kmalu postala izpostava od PGD Cerklje :lol:
luka8

Odgovor Napisal/-a luka8 »

No sirena se je prov fajn slišala, učas jo še porajtov nism(zvonovi pripomogli k temu), če nism biu u cerklah. Dons pa k da bi pr sosed seliral :lol: pa še mal ste vse skp podalšal :P .
PGDCerklje5
Kraj: Pod Krvavcem

Odgovor Napisal/-a PGDCerklje5 »

Ej, Luka, če bi radio poslušov, bi vedu, da se je danes sirena testirala.
Se pravi, da ni bilo '' podaljškov''. :oops:
Če si jo pa dobr slišov, pa to pomeni da je Blažu ''upgrade'' uspel. :lol:

Lep večer in mirno noč.
Odgovori