Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Forum Gasilci.org - Varstvo zasebnosti

Ta izjava podrobno razlaga kako “Forum Gasilci.org” skupaj z ostalimi povezanimi skupinami (v nadaljnem besedilu “mi”, “nas”, “našega”, “Forum Gasilci.org”, “http://gasilci.org/forum”) in phpBB (v nadaljnem besedilu “oni”, “njih”, “njihovega”, “phpBB program”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) uporablja katerekoli podatke, ki so zbrani med katerokoli sejo vaše uporabe (v nadaljnem besedilu “vaši podatki”).

Vaši podatki se zbirajo na dva načina. Prvi način je z brskanjem po “Forum Gasilci.org”, kar bo povzročilo, da bo phpBB program ustvaril nekaj piškotkov, ki so majhne besedilne datoteke, ki so prenešene na vaš računalnik med brskalnikove začasne datoteke. Prva dva piškotka vsebujeta samo uporabniško identifikacijo (v nadaljnem besedilu “uporabnikov id”) in anonimno identifikacijo seje (v nadaljnem besedilu “sejin id”), ki sta vam samodejno dodeljena s strani phpBB programa. Tretji piškotek bo ustvarjen ob obisku teme na “Forum Gasilci.org” in se uporablja za shranjevanje podatkov o prebranih temah, kar vam izboljša uporabniško izkušnjo.

Med brskanjem po “Forum Gasilci.org”, se vam na disku ustvarijo tudi piškotki izven phpBB programa, vendar to presega okvire tega dokumenta, ki je namenjen samo pokritju strani ustvarjenih s programom phpBB. Drug način zbiranja podatkov zajema vse podatke, ki jih pošiljate k nam. To je lahko, vendar ni omejeno na: objavljanje kot anonimni uporabnik (v nadaljnem besedilu “anonimne objave”), registracija na “Forum Gasilci.org” (v nadaljnem besedilu “vaš račun”) in objave poslane od vas po registraciji in prijavi (v nadaljnem besedilu “vaše objave”).

Vaš račun bo ob najmanjših podatkih vseboval vsaj unikatno identifikacijsko ime (v nadaljnem besedilu “vaše uporabniško ime”), osebno geslo za prijavo v vaš račun (v nadaljnem besedilu “vaše geslo”) in oseben, veljaven naslov e-pošte (v nadaljnem besedilu “vaš naslov e-pošte”). Vaši podatki za vaš račun na “Forum Gasilci.org” so zaščiteni z zakoni o varstvu podatkov, ki veljajo v državi, kjer gostujemo. Katerikoli podatki poleg vašega uporabniškega imena, gesla in naslova e-pošte, ki so zahtevani od “Forum Gasilci.org” med postopkom registracije, so odvisni od naše presoje, kaj je potrebno in kaj ne. V vseh primerih imate možnost določiti, kateri podatki vašega računa bodo javno prikazani. Nadalje imate v vašem računu možnost vklopa ali izklopa, s strani phpBB programa samodejno generiranih sporočil e-pošte.

Vaše geslo je kriptirano (enosmerna razpršitev), tako da je varno. Kljub temu je priporočeno, da ne uporabljate enakega gesla na drugih spletiščih. Vaše geslo je pomembno za dostop do vašega računa na “Forum Gasilci.org”, zato ga pazljivo varujte in pod nobenim pogojem vas ne bo nihče povezan z “Forum Gasilci.org”, phpBB ali tretjo stranjo, pooblaščeno spraševal za vaše geslo. Če boste pozabili vaše geslo za vaš račun, lahko uporabite funkcijo “Pozabil sem svoje geslo”, ki jo ponuja program phpBB. Ta postopek vas bo vprašal za vaše uporabniško ime in naslov e-pošte, nato pa bo phpBB program generiral novo geslo, s katerim boste lahko spet dostopali do vašega računa.


Nazaj na zaslon za prijavo

cron