Kje so gosti?

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Ali kaj pogrešate goste?

Glasovanje se je zaključilo dne 5. Oktober 2005, 22:38

Da
19
34%
Ne
14
25%
Sploh nisem opazil-a, da jih ni
23
41%

Skupaj glasov: 56

Uporabniški avatar
Janez Tratnik
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva - Žiri
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Tratnik »

Moje veselje nima nikaršne veze z demokracijo na forumu. S tem, ko so v 'moji' temi gosti onemogočeni niker ne piše, da je s tem komu onemogočeno objavljanje. Pač se je treba malo potruditi in se registrirati. Tu še ni nujno da se identiteta pisočega razkrije. Je pa en hec. Če ima nekdo željo provocirati in pisati neumosti raje dvakrat premisli. Načinov sledenja in kontroliranja registriranih uporabnikov je pač večja.

Naj živi modra pentlja.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Uporabniški avatar
miro
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a miro »

DA,se strinjam z ostalimi o neznancih na forumu, vendar pa nekatere razumem , da ne dajo podatkov na velikost svoje zbirke.Drugače pa se člani tako ali drugače lahko tudi najdemo ,s tem sem mislil na tekmovanjih, vajah in požarih.Za konec pa še to,da ste mlajši člani hitrejši na pisanju, starejši pa na izkušnjah.

lp
miro
Uporabniški avatar
strogi
Kraj: Trnovo

Odgovor Napisal/-a strogi »

miro napisal/-a: vendar pa nekatere razumem , da ne dajo podatkov na velikost svoje zbirke.Drugače pa se člani tako ali drugače lahko tudi najdemo ,s tem sem mislil na tekmovanjih, vajah in požarih.
lp
miro
Moram te opozoriti, da drugi del tvoje objave spada pod temo "ZBIRATELJI" :-k . Glede stikov med člani, pa se strinjam s teboj. :D .
Lep pozdrav!
Strogi
To kar vemo je kapljica, česar ne vemo je morje.
Odgovori