Mene pa zanima, če nekaj napišem na forumu gasilci.org (to delam sicer že skoraj od samega začetka foruma) ali se to smatra kot moje razmišljanje oziroma pripovedovanje o mojih izkušnjah, ki sem jih pridobil, kjer sem si jih pač ali se smatra npr., da je to uradno pisanje neke organizacije. K temu vprašanju me je spodbudila tema, ki je bila pred kratkim v forumu Gašenje, kjer nekdo nekoga iz LJ sprašuje, če je to njegovo uradno mnenje oziroma, če je pristojen za dajanje izjav.
LP Silvo
V čigavem imenu pišemo?
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Mnenja posameznih članov foruma ne odražajo nujno tudi uradnih stališč njihovih društev ali organizacij v katerih delujejo. Verjamem, da marsikdo, ki se oglaša v imenu društva, nima pooblastil za to, pa čeprav gre za izrekanje sožalja, ima pa vso pravico, da izrazi svoje mnenje. Vse objave je treba vzeti kot zasebne pogovore, razen če ni to drugače navedeno. Nenazadnje se vsi tikamo, česar pa pri uradni komunikaciji ni.
Po moje vsak piše v svojem imenu razen če ne napiše, da piše v imenu društva oz. organizacije vendar tudi takrat ne moremo vedeti če so mu v društvu dali pooblastilo da nekaj napiše na forum.
Se mi pa zdi da je bistvo foruma da povemo kakšne napake se nam dogajajo, kakšne probleme imamo in nenazadnje da povemo kako smo neki problem rešili. Ne pa, da neko temo napademo kot kakšni psi ki že mesec dni niso jedli.
Se mi pa zdi da je bistvo foruma da povemo kakšne napake se nam dogajajo, kakšne probleme imamo in nenazadnje da povemo kako smo neki problem rešili. Ne pa, da neko temo napademo kot kakšni psi ki že mesec dni niso jedli.