Na veliko žalost moram sporočit en problemček. Naneslo je ravno tako, da ima naše gasilsko društvo izlet ravno na isti dan kot imamo Dan foruma (9.9.2006, če slučajno kdo ne ve ), zato je naš kombi vprašljiv Če ima kdo od ljubljanske delegacije na razpolago kakšen kombi, se zeloooo priporočamo zanj. Nič še ni 100% (naš poveljnik še išče kakšno varianto, da bi bili na koncu obe strani zadovoljni), ampak za vsak slučaj...bolje vrabec v roki kot golob na strehi.
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene
Zlomka, 300 kosmatih, šment in krucefiks!
Zdaj smo pa tam! Torej, vsi ostali udeleženci dneva F iz smeri Ljubljane, na lov za novim kombijem. Uroš Lenarčič in Mišica, je kakšna možnost za kombi PGD Slape Polje? Je tak lepi novi ...
Sicer bomo morali kombinirati z osebnimi avtomobili ...
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Evo...ravnokar sem govoril z Boštjanom (mojim poveljnikom) in stvar je sledeča; dogovori za kombi so takorekoč v teku, problem oz. ovira so "tastari" iz našega PGD, ki se sekirajo za vsak "drek" in jim je kombi (beri: kos pleha) postal svetinja. Ampak upam, da bo z malo prepričanja s strani GZL tudi naš kombi lahko odšel na DF '06. Se bova z Mišico potrudila. Ko zvem kaj več poročam....
Verjetno bo tudi moj kolega iz Pirnič dobil kombi. Na dan foruma še ni prijavljen, drugače pa je regitriran član a ima zelo malo sporočil - zato pa bolj aktivno bere kot piše.