DAN FORUMA 2006

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
mito
Kraj: Kostrevnica-Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mito »

A je mama tako rekla, da ne smeš po temi okrog hodit?
Saj veš, da smo pionirji v gasilski organizaciji stari med 7 in 11 let.

Mogoče me bo pa do desetih pustila.
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Hanzi
Kraj: Ihan

Odgovor Napisal/-a Hanzi »

pa očka pripelji s seboj :twisted:
Sonce naj sveti vsak dan!

Janez

http://users.volja.net/pgdihan/
Uporabniški avatar
mito
Kontakt:

Na žalost ne bo šlo.
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

No, zdaj pa tudi mene že zelo zanima kaj se dogaja z letošnjim dnevom foruma. Malo zaradi priprav na kuharski mnogoboj, malo zaradi usklajevanja s prvim rojstnim dnevom mojega Aljaža, ki je bil rojen na lanski dan foruma in še malo zaradi začetka izdelave posebnih majic za ljubljansko ekipo forumovcev v smislu lanskega DIM-TEAMA. Kdaj torej bo če bo, kje bo in kdo bo sploh šel.

Kar se tiče majic (Suzy pssssst :-$ o vsebini) me zanima koliko nas bo iz LJ in kdo sploh hoče majico. Tudi za prevoz se bo treba dogovoriti, jaz bom imel skoraj zanesljivo na voljo kombi - torej načeloma 8 mest.

Kotliček je tudi pripravljen, sem zaslužil čisto novega na letošnjem tekmovanju v kuhanju golaža za novinarje. 8)
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Jure Čokl napisal/-a:No, zdaj pa tudi mene že zelo zanima kaj se dogaja z letošnjim dnevom foruma.
Na Prazniku mornarice v Dvorjanah je bilo govora, da bi bil pravi datum 10.september, kar meni sicer ne ustreza preveč, saj sem tisti vikend na Tari, a bo šlo tudi brez mene. :wink:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Kolikor sem lahko slišal vtise od lani bi bila najboljša sobota, nedelja je pri mnogih problem. To bi bil najbrž 9.9. No ja, naj organizatorji povejo svoje. :oops:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Jure Čokl napisal/-a:Kolikor sem lahko slišal vtise od lani bi bila najboljša sobota, nedelja je pri mnogih problem.
Težave z uro povratka, a? :twisted:
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Jure Čokl napisal/-a:Kar se tiče majic (Suzy pssssst :-$ o vsebini) me zanima koliko nas bo iz LJ in kdo sploh hoče majico.
Jaz nič ne vem :wink: ampak padajo pa dobre ideje :wink:

LP
Suzy

P.S: Ja jaz sem tudi bolj za soboto :D
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
nejč
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a nejč »

Jure malo se pozanimaj pri ženskah, da neboš spet moral v bolnico po kakšno dete :D :wink: Letos Jure izgovora pri tebi ni že lani si mi obljubil, da boš z mano nazdravil kak deci na dnevu F:D
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

nejč napisal/-a:Jure malo se pozanimaj pri ženskah, da neboš spet moral v bolnico po kakšno dete :D :wink: Letos Jure izgovora pri tebi ni že lani si mi obljubil, da boš z mano nazdravil kak deci na dnevu F:D
Ne, tokrat res ni izgovora. Pridem, pridem. Madonca, pa ne morem vas brez hrane pustiti menda! Kdo bo pa kuhal?! :lol: :lol: :lol:
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Jure Čokl napisal/-a:Madonca, pa ne morem vas brez hrane pustiti menda! Kdo bo pa kuhal?! :lol: :lol: :lol:
To sicer ni najboljši izgovor, ker imamo kar nekaj "šolanih" kuharjev, nas pa veseli tvoje "prostovoljstvo". :twisted: :twisted: :twisted:
MarkoŠ
Kraj: Boh. Bistrica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MarkoŠ »

Letos bom pa jaz tisti, da bom moral v bolnico ženo peljat, ker ima rok 9.9. :wink:
Uporabniški avatar
Uroš Lenarčič
Kraj: PGD Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a Uroš Lenarčič »

Jure, jaz grem na DF 100%. Tako, da mi prosim kar rezerviraj en sedež v Jumperju in majico DIM-TEAMa. :)
Cogito, ergo sum.

Slika
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

tudi jaz sem zraven. Jure, bi se pa priključil v vaš kombi, če je možno. Če pa potrebuješ še kakšno idejo za majico pa povej, mislim, da sva lansko leto dobro sodelovala. ;)
Uporabniški avatar
mito
Kontakt:

Ali sploh že vemo kje bo dan foruma, ker kolikor vem v Zagorju ne bo. Samo v vednost, 10 september je državno tekmovanje v orientaciji za mladino 29 in 30 september je 26. srečanje društev mladi gasilec.
MITO.
Odgovori