LP BAČO
DAN FORUMA 2006
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- fire fighter
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- fire fighter
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Barbi lahko ti potrdim, daje lokacija res carskaBarbi k napisal/-a: .....lokacija sem prepričana da bo super!![]()
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
ZDRAVO!
Za nas "NOVE ČLANE" imam manjšo prošnjo!
Naj se kdo malo razpiše kaj in kako poteka ta dan!
Mogoče kak program ali kaj podobnega?
Sicer sem interesent, samo se mi tut PRIBLIŽNO ne sanja kaj se dogaja, kako, do kdaj in podobno! Pa mislim, da nisem edini!
Drugeče sem pa zraven! Če le ne bo kaj pod prišlo!
Bo pa (po vsej verjetnosti) na voljo GVM-1 PGD Kranj-Primskovo!
Zaenkrat še bolj prazen! Razen voznika in gajbe laškega!
Lep pozdrav
Za nas "NOVE ČLANE" imam manjšo prošnjo!
Naj se kdo malo razpiše kaj in kako poteka ta dan!
Mogoče kak program ali kaj podobnega?
Sicer sem interesent, samo se mi tut PRIBLIŽNO ne sanja kaj se dogaja, kako, do kdaj in podobno! Pa mislim, da nisem edini!
Drugeče sem pa zraven! Če le ne bo kaj pod prišlo!
Bo pa (po vsej verjetnosti) na voljo GVM-1 PGD Kranj-Primskovo!
Zaenkrat še bolj prazen! Razen voznika in gajbe laškega!
Lep pozdrav
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Glede priponk. Lansko leto sem jih naredil sam za vse in jih na zbornem mestu razdelil.
Za letos pa je najbolje , da si vsak sam izdela priponko. Trakov za okrog vratu pa je itak kot listja in trave.
Tako bomo dobili eno pisano paleto različnih priponk in različnih napisov. Bomo na srečanju izbrali najbolj izvirno. Nagrado prinesem jaz - Buteljko najboljšega štajerskega.
Pomembno pa je, da je lepo vidno UPORABNIŠKO IME , kajti le tako bomo lahko vedeli kdo je kdo.
Če pa bomo imeli vsi enake priponke, bomo pa zgledali kot kitajske medicinske sestre na seminarju !
Program bom tudi objavljen , verjamem v organizatorja. Verjamem , pa tudi , da bi radi presegli lansko prireditev , ki sem jo tudi sam pomagal pripravljat skupaj s dvorjanskimi člani foruma.
Za letos pa je najbolje , da si vsak sam izdela priponko. Trakov za okrog vratu pa je itak kot listja in trave.
Tako bomo dobili eno pisano paleto različnih priponk in različnih napisov. Bomo na srečanju izbrali najbolj izvirno. Nagrado prinesem jaz - Buteljko najboljšega štajerskega.
Pomembno pa je, da je lepo vidno UPORABNIŠKO IME , kajti le tako bomo lahko vedeli kdo je kdo.
Če pa bomo imeli vsi enake priponke, bomo pa zgledali kot kitajske medicinske sestre na seminarju !
Program bom tudi objavljen , verjamem v organizatorja. Verjamem , pa tudi , da bi radi presegli lansko prireditev , ki sem jo tudi sam pomagal pripravljat skupaj s dvorjanskimi člani foruma.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !