lp DC
Enkrat tedensko zbor na forumu
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Ja do sedaj glede na trenuten rekord je najbližje _ales_-ampak on ni sodeloval pri podiranju, Joco je stavil malo pozno, jaz pa sem stavil že prej na 38--KAPA JE MOJA
--ne ne hec!
Ampak za naslidnič moramo postaviti pa še rok, do katerega se prejema stave! Ane Rafter??
Ampak za naslidnič moramo postaviti pa še rok, do katerega se prejema stave! Ane Rafter??
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Ura je 21:15.
Kaj zdaj, kdo dobi kapo? Aleš, ker je bil najbližji, ali Drago, ki je stavil, da nihče ne bo zadel?
Mislim, da je najboljše, da se nagrada prenese v naslednji krog.
Saj veste, srečo je treba deliti
_ales_ napisal/-a:Prva napoved: 37
lp Aleš
Blizu je, a zadel niNataša napisal/-a:če se ne motim je zaenkrat najbližje pravilni napovedi _ales_
Drago napisal/-a:Kakorkoli že, če rekord ne pade, je kapa moja![]()
![]()
lp DC
Kaj zdaj, kdo dobi kapo? Aleš, ker je bil najbližji, ali Drago, ki je stavil, da nihče ne bo zadel?
Mislim, da je najboljše, da se nagrada prenese v naslednji krog.
Saj veste, srečo je treba deliti
opa, Aleš....
V forumu je online 37 uporabnikov :: 29 registriranih, 1 skritih in 7 gostov [ Upravnik ] [ Moderator ]
Največ uporabnikov online je bilo 37 in sicer 24. okt 2004, 21:17
Registrirani uporabniki: Alex74, Aljoša, anexate, david1, denis s, Drago, Jani, Joco, Jošt, Kirka, kosma, M.J., man 14.284, marek1, Marjetica, Marolt, metodg, Miha76, Mitja, Nataša, pes, Peter, pišuka, rafter, Roman Šuštarič, SAKI, silvano, Skavt, Šumadinac
Čestitam!

V forumu je online 37 uporabnikov :: 29 registriranih, 1 skritih in 7 gostov [ Upravnik ] [ Moderator ]
Največ uporabnikov online je bilo 37 in sicer 24. okt 2004, 21:17
Registrirani uporabniki: Alex74, Aljoša, anexate, david1, denis s, Drago, Jani, Joco, Jošt, Kirka, kosma, M.J., man 14.284, marek1, Marjetica, Marolt, metodg, Miha76, Mitja, Nataša, pes, Peter, pišuka, rafter, Roman Šuštarič, SAKI, silvano, Skavt, Šumadinac
Čestitam!
V forumu je online 38 uporabnikov :: 30 registriranih, 1 skritih in 7 gostov [ Upravnik ] [ Moderator ]
Največ uporabnikov online je bilo 38 in sicer 24. okt 2004, 21:19
Registrirani uporabniki: Alex74, Aljoša, anexate, david1, denis s, Drago, hinko, Jani, Joco, Jošt, Kirka, kosma, M.J., man 14.284, marek1, Marjetica, Marolt, metodg, Miha76, Mitja, Nataša, pes, Peter, pišuka, rafter, Roman Šuštarič, SAKI, silvano, Skavt, Šumadinac
Največ uporabnikov online je bilo 38 in sicer 24. okt 2004, 21:19
Registrirani uporabniki: Alex74, Aljoša, anexate, david1, denis s, Drago, hinko, Jani, Joco, Jošt, Kirka, kosma, M.J., man 14.284, marek1, Marjetica, Marolt, metodg, Miha76, Mitja, Nataša, pes, Peter, pišuka, rafter, Roman Šuštarič, SAKI, silvano, Skavt, Šumadinac