Bi znal kdo pomagat kako si naj naredim server za dva?
Računalnika pa mam povezana na isti modem??
Hvala in LP!
Na enmu računalniku greš pod multiplayer, greš pod host, vneseš podatke.Na drugem računalniku greš enako pod multiplyer, greš pod join in probaš najdt server.No jst sm opazu da ta stvar kdaj pa kdaj ne deluje in serverja ne pokaže.Tako da greš pod join in poiščeš tam kjer izbiraš med internet/lan/direct IP, zbereš direct IP in vpišeš IP računalnika na katerem je server.To nej bi blo to!
To je povezava do Winterberg mod 6.31, še prej pa se bo moral registrirati na tej strani! Ko se boš pa greš samo pod Download aktuelle version tam se potem nahaj ta mod velik 130MB!
Se ga boš pa moral navadit, ker se drugače aktivira enote in druge službe! Ko pa začneš pa ne nehaš več! Ti jaz povem!
Zanima me, če ima kdo na visti Emergency 4 in če jo ima bi ga prosil če mi pove kako mu jo je uspelo inštalirati tako, da dela meni ne uspe nikakor
LP! Jan
Jst mam na visti pa mi dela brez problemov!Probi z desno tipko na miški kliknt na ikonco ki se pokaže na namizju, greš pod lastnosti/properties-->združljivost/compatibility, v zgornjem stolpčku izbereš windows xp sp2 in klikneš ok!Če se ti pa igra še po tem noče zagnati moraš pa zbrisati kodeke za video (ffdshow, divX,...) greš postopoma da vidiš pri katerem je problem, oz. lahko tud probaš z instalacijo novejših kodekov.Tko da zdej bi ti mogl delat!
Zanima me, če ima kdo na visti Emergency 4 in če jo ima bi ga prosil če mi pove kako mu jo je uspelo inštalirati tako, da dela meni ne uspe nikakor
LP! Jan
Jst mam na visti pa mi dela brez problemov!Probi z desno tipko na miški kliknt na ikonco ki se pokaže na namizju, greš pod lastnosti/properties-->združljivost/compatibility, v zgornjem stolpčku izbereš windows xp sp2 in klikneš ok!Če se ti pa igra še po tem noče zagnati moraš pa zbrisati kodeke za video (ffdshow, divX,...) greš postopoma da vidiš pri katerem je problem, oz. lahko tud probaš z instalacijo novejših kodekov.Tko da zdej bi ti mogl delat!
LP Beli
Beli hvala za nasvete sem poskusil vse pa še vedno ne dela
Tudi jaz igram igro 911 first responders. Zanima me kje lahko dobim LA pack,sem že brskal po linkih,ki ste jih objavili samo stran ne obstaja. prosim,če mi lahko kdo pove kje lahko dobim ta mode.
Tudi jaz igram igro 911 first responders. Zanima me kje lahko dobim LA pack,sem že brskal po linkih,ki ste jih objavili samo stran ne obstaja. prosim,če mi lahko kdo pove kje lahko dobim ta mode.
Sedaj imam pa drug problem ko naložim LA Mode. Ko grem v 911 first responders pod modifications,da bi potrdil ta mode mi pa igrica zamrzne mogoče kdo ve zakaj???