Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Vulkan II
Ročno izpopolnjevanje poročila!
pod servisi in opravljena dela -upoštevamo servise,ki so jih drugi naredili (naprimer peljali vsako leto 10 gasilnikov na servis) ali tu napišemo tisto kar smo mi v društvu naredili, če smo za to pooblaščeni.
lp
pod servisi in opravljena dela -upoštevamo servise,ki so jih drugi naredili (naprimer peljali vsako leto 10 gasilnikov na servis) ali tu napišemo tisto kar smo mi v društvu naredili, če smo za to pooblaščeni.
lp
Ok mene pa zanima sledeče.
Pod intervencije sem se spravo dodajat članstvo in opremo. Članstvo laufa brez problema, opreme pa manjka 80%.
??????
Od tega polovica avtomobilov, vsa zaščitna orpema ipd...
Če grem pod oprema, seveda vse prav vidim in je vse vnešeno...
?
lp
Pod intervencije sem se spravo dodajat članstvo in opremo. Članstvo laufa brez problema, opreme pa manjka 80%.
??????
?
lp
Don't raise your voice, Improve your argument!
Ročni vnos statističnega poročila hhhhh! Za kakšno društvo sploh gre tu! gasilsko al kakšno kulturno ki ima zdraven še kakšen servis neke opreme hhhh
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
sploh kdo to vnasa ?Pero napisal/-a:Ok mene pa zanima sledeče.
??????![]()
?
lp
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Če bi vprašanje napisal razumljivo, bi verjetno že dobil kakšen odgovor. Poskusi znova.
Hmm , celoten postopek:
-v vulkanu gres pod intervencije
-izberes si odprto intervencijo
-prikaze se ti okno za vnos clanov, ki so sodelovali , ter opreme ki je bila uporabljena.
-clane lahko normalno vnesem brez problemov...
-ko hocem dodati intervenciji uporabljeno opremo, v danem seznamu za izbiro manjka oprema. Manjkajo 3 vozila, ter 80% opreme (med drugim IDA in podobno). Preprosto je seznam prazen. (Ta oprema je definitivno vnesena v vulkan, in je vsa lepo vidna in dostopna preko vulkan/oprema)
Torej, zakaj mi pod intervencijami ne prikaze vse opreme ki je vnesena v vulkan ?
Vnasa sploh kdo to v vulkan ?
LP
-v vulkanu gres pod intervencije
-izberes si odprto intervencijo
-prikaze se ti okno za vnos clanov, ki so sodelovali , ter opreme ki je bila uporabljena.
-clane lahko normalno vnesem brez problemov...
-ko hocem dodati intervenciji uporabljeno opremo, v danem seznamu za izbiro manjka oprema. Manjkajo 3 vozila, ter 80% opreme (med drugim IDA in podobno). Preprosto je seznam prazen. (Ta oprema je definitivno vnesena v vulkan, in je vsa lepo vidna in dostopna preko vulkan/oprema)
Torej, zakaj mi pod intervencijami ne prikaze vse opreme ki je vnesena v vulkan ?
Vnasa sploh kdo to v vulkan ?
LP
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
No vidiš, pa si le dočakal odgovor.
Navodila za Vulkan napisal/-a:Glede na to, da je poročilu vodje v SPIN uporabljena oprema vpisana po drugačnih kriterijih
(ni poenoten šifrant opreme) se podatki ne prenašajo.
Vnašate lahko le določene vrste opreme. V šifrantu opreme so te vrste označene v polju spremljanje delovnih ur, vendar le pod pogojem, da imate tako opremo tudi vpisano v evidenco vaše opreme.
hmm bom malo pregledo kaj ni vredu z sifrantom pol..
kaj pa drugo vprasanje ?
kaj pa drugo vprasanje ?
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Šifrant je v redu, vnašanje je dovoljeno samo za opremo z delovnimi urami.
Sproti ne, imamo pa zavedeno v knjigi.
Sproti ne, imamo pa zavedeno v knjigi.
Pri statistiki ročno mi nekaj ni jasno
Podatki o izobraževanjih, ki jih je organiziralo društvo
število opravilo
tečajev izpit
kaj se vpiše pod opravilo izpit?
1 izpit ki smo ga imeli ali npr 20tečajnikov ki ga je opravilo....
Podatki o izobraževanjih, ki jih je organiziralo društvo
število opravilo
tečajev izpit
kaj se vpiše pod opravilo izpit?
1 izpit ki smo ga imeli ali npr 20tečajnikov ki ga je opravilo....
V polje na pišeš 0.
Drugače je treba pregledat vso opremo v gasilskem domu, knjigo udeležbe - vpisi, spin, potne naloge, knjigo mladine.
Toliko na hitro.
Drugače pa poglej vse objave pod to temo.
Drugače je treba pregledat vso opremo v gasilskem domu, knjigo udeležbe - vpisi, spin, potne naloge, knjigo mladine.
Toliko na hitro.
Drugače pa poglej vse objave pod to temo.
Dragi gost tko al pa tko je že prepozn za vnos.Rok je biu konec februarja!Gost napisal/-a:kaj pa, če teh podatkov za statistiko nimamo?
No mene pa zanima kolk društev je sploh šlo izpolnjevat poročilo??Jst sm dobesedno prekleu use k so se te bedarije spomnli.Že tko mamo nekateri gasilci birokracije čez glavo pol nam pa še to vžejo za delat
LP

- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Jaz sem ga izpolnil, sicer bolj na pamet, ker vseh podatkov nisem vedel. Pa mi je prišlo skoraj povsod 0 
Zanima me kaj je sedaj s temi ročnimi vnosi statistike? v našem društvu jo nismo vpisali. Kakšne bodo posledice za nadaljno statistiko. Če je Vulkan od 2007 naprej nekako zaživel, naj tudi statistiko vodi od leta 2007 naprej, ne pa da treba neke podatke za nazaj vpisovat.
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA