Zanima me ali ima kdo doma ali pozna koga, ki ima v predalu pokvarjen pager DE500. Kajti na mojem pagerju je počila šipca in bi jo zamenjal z nekom ki mu pager tako al tko ne dela. Razen če dko ve kje bi lahko kupil rezervne dele zanj. V prilogi je slika!
Hvala za pomoč
Swissphone - šipca
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Šipca
Odg: Swissphone - šipca
Vsem kdaj poči šipca!
Cena nove je okoli 1 €.
Kar novo naroči, mogoče jo pošljejo po pošti.
Cena nove je okoli 1 €.
Kar novo naroči, mogoče jo pošljejo po pošti.
Preberi si tule:
viewtopic.php?t=2724
Nekje med odgovori je tudi en mali cenik. Oktobra 2006 bi te šipca ekrana prišla okoli 5,50 evra.
viewtopic.php?t=2724
Nekje med odgovori je tudi en mali cenik. Oktobra 2006 bi te šipca ekrana prišla okoli 5,50 evra.
Stati inu obstati. /Trubar/
Ja če je šla samo šipca!Jst sm ga nesu 2 leti nazaj na servis samo za zamenjavo šipce pa so rekl da je šu še displey, čeprov je bla bl površinska "rana".No to bi me pa še u bivših tolarjih prišlo cca. 37 000 SIT v evrih skoraj 150!!Tako da smo pozvnik kar lepo odslovili.
LP Beli
LP Beli

- pgdpragersko
imam pozivnik swissphon DE 506 na ekranu se mi je ppojavilo neki xxx crte stevilke,znak za baterijo skoraj vse ikone zanima me ce se je že komu to zgodilo in kaj je za naredit ?
Verjetno si že poizkusil vzet ven baterijo in jo namestit nazaj. Drugo ti ne znam svetovat.
Sam da vode ne zmanka!
A ti ga je dobila vlaga (voda)? Sledi Iskra servis Stegne in ReCO ponovno programiranje.pgdpragersko napisal/-a:imam pozivnik swissphon DE 506 na ekranu se mi je ppojavilo neki xxx crte stevilke,znak za baterijo skoraj vse ikone zanima me ce se je že komu to zgodilo in kaj je za naredit ?
Stati inu obstati. /Trubar/
- pgdpragersko
Sem ga nesel na reco maribor čakam da me pokličejo ! hvala za vas trud lpFranci napisal/-a:A ti ga je dobila vlaga (voda)? Sledi Iskra servis Stegne in ReCO ponovno programiranje.pgdpragersko napisal/-a:imam pozivnik swissphon DE 506 na ekranu se mi je ppojavilo neki xxx crte stevilke,znak za baterijo skoraj vse ikone zanima me ce se je že komu to zgodilo in kaj je za naredit ?