bo treba jit v pametni upravljalnik aplikacij in tm urediti zadeveFranci napisal/-a:Imam vprašanje; kar nekaj članov mi je že pojamralo da v Samsungovem telefonu X Cover 3 aplikacija FA ne deluje.
Je mogoče že kdo prišel zadevi do dna oz. kaj bi lahko bilo narobe?
FireAlert aplikacija
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: FireAlert aplikacija
-
polo98
Zastarel (ni posodobljen) Android je ena možnost. Je pa tu še veliko ??? kaj vse je na telefonu (smetja).Franci napisal/-a:Imam vprašanje; kar nekaj članov mi je že pojamralo da v Samsungovem telefonu X Cover 3 aplikacija FA ne deluje.
-
gasilec.si
Pozdravljen! Tudi jaz uporabljam xcover 3... ampak moram pripomniti da vse dela normalno.. razen če ima ta član zraven preneseno še kakšno drugo aplikacijo za sprejem pozivov, lahko pride do motnje. Lp.Franci napisal/-a:Imam vprašanje; kar nekaj članov mi je že pojamralo da v Samsungovem telefonu X Cover 3 aplikacija FA ne deluje.
Poznam uporabnika modela xcover 3 in pri njemu deluje normalno.
skoraj zagotovo imate v nastavitvah sprožilca napačno nastavljeno ali številko ali pa ključno besedo.
preverite najprej to.
skoraj zagotovo imate v nastavitvah sprožilca napačno nastavljeno ali številko ali pa ključno besedo.
preverite najprej to.
Zadeva rešena. Pri posodobitvi androida na verzijo 5.1.1. je prišlo do sistemske napake.Franci napisal/-a:Imam vprašanje; kar nekaj članov mi je že pojamralo da v Samsungovem telefonu X Cover 3 aplikacija FA ne deluje.
Ponastavitev sistema in na novo naložen android 5.1.1.
Stati inu obstati. /Trubar/
Lep pozdrav vsem skupaj!
Upam, da ni narobe, da napišen kr v to temo.
Imam eno vprašanje in hkrati prosim za pomoč. Imam telefon IPhone 5s in me zanima, če obstaja kakšna aplikacija za "pager", saj velikokrat se mi je zgodilo da telefona nisem slišal oz. mislil, da je navadni sms "eh, saj bom že potem pogledal" v resnici je bila intervencija. Na srečo sem imel ob sebi pager in dojel, da gre za intervencijo.
Hvala za odgovore in pomoč!
Imam eno vprašanje in hkrati prosim za pomoč. Imam telefon IPhone 5s in me zanima, če obstaja kakšna aplikacija za "pager", saj velikokrat se mi je zgodilo da telefona nisem slišal oz. mislil, da je navadni sms "eh, saj bom že potem pogledal" v resnici je bila intervencija. Na srečo sem imel ob sebi pager in dojel, da gre za intervencijo.
Na mladih svet stoji!
Kolikor je meni znano, neke aplikacije za iPhone ni (vsaj brezplačne), probaj pa spremenit zvonenje sporočil za številko preko katere dobivaš pozive.PATRIKUS napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj!
Imam eno vprašanje in hkrati prosim za pomoč. Imam telefon IPhone 5s in me zanima, če obstaja kakšna aplikacija za "pager", saj velikokrat se mi je zgodilo da telefona nisem slišal oz. mislil, da je navadni sms "eh, saj bom že potem pogledal" v resnici je bila intervencija. Na srečo sem imel ob sebi pager in dojel, da gre za intervencijo.![]()
![]()
Zraven prilagam video, sicer ni za 5s ampak načeloma bi morale biti iste nastavitve: https://www.youtube.com/watch?v=y3w6t9ygEw0
Za iOS ne obstaja aplikacija. Je pa možnost, da shraniš številko iz katere prejmeš SMS za intervencijo v imenik in nastaviš Text tone za SMS. Če pa imaš iOS posodbljeno na najnovejšo različico pa lahko vklopiš tam ko nastavljaš Text Tone Emergnecy Baypass On to pomeni da tudi če imaš telefon na Silent mode bo ob prihodu SMS za intervencijo zvonil.
nekateri člani imajo težave s FireAlert 2 ... enkrat dobijo poziv, drugič ne (nastavitve iste)... morda kdo ve, kje bi bil lahko problem?
Nekje v nastavitvah aplikacij v telefonu je ena opcija aplikacije v mirovanju ali nekaj podobnega. Tam mora biti FA(2) nastavljen da aplikacija ne miruje in ne varčuje z baterijo.badzo napisal/-a:nekateri člani imajo težave s FireAlert 2 ... enkrat dobijo poziv, drugič ne (nastavitve iste)... morda kdo ve, kje bi bil lahko problem?
Sem tudi sam imel podobne probleme. Uporabljam Samsung S6 edge
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
http://www.pgd-mozirje.si
Re: FireAlert aplikacija
Je že mogoče zasledil če so že razvili za IOS kakšno podobno aplikacijo ? 
Zadnjič spremenil Miiha, dne 27. Februar 2018, 1:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Nisem pristaš aplikacij in pametnih telefonov, ampak a ni lažje delati preko pagerjev in woki-tokijev?
Se vam ne zdijo aplikacije predrage?
Se vam ne zdijo aplikacije predrage?
Drugače pa glede aplikacij, za Android je že kar nekaj aplikacij ki delujejo vrhunsko, zelo dobro nadomestijo pagerje. Woki-toki-jev v gasilstvu ne uporabljamo, uporabljamo ročne radijske postaje
Vse aplikacije katere so razvite kot pozivnik, so osnovne verzije brezplačne 
Lp,
Lp,
Vse lepo in prav, ampak kaj pa storiš v primeru, da ti aplikacija ali pametni telefon zamrzne?
-
gasilec667
Kaj pa storiš v primeru da ti pager zmrzne? Mu zmanjka baterija ko nisi pozoren? Drek je vedno isti... v najslabsem primeru bos zamudil 1 intervencijo. Ugotovil da nekaj prav ne dela in popravil. Obnasate se kot da se pogovarjamo v letu 90.
Pager da, je se vedno avtonomen sistem. Ne pa se pritozevat nad gsm sistemi, saj so enako! Hitri kot pagerji. Seveda ce uporabljate samostojne sisteme in ne posredovalce pager sporocil. Tak sistem je naprimer Florjan-sms, ki vsake toliko celo pagerje prehiti.
Pager da, je se vedno avtonomen sistem. Ne pa se pritozevat nad gsm sistemi, saj so enako! Hitri kot pagerji. Seveda ce uporabljate samostojne sisteme in ne posredovalce pager sporocil. Tak sistem je naprimer Florjan-sms, ki vsake toliko celo pagerje prehiti.