Janez prodaj jo soimenjaku Janšetovemu Janezu.Janez Koncilija napisal/-a:Mam še nekaj starih, samo je v današnjem času problem, ker je še zvezda gor, pa ne vem, če jo bo kdo upal kupitskerca napisal/-a:Mislim da boš spet nove značke dubu![]()
lp.
Drugače bodo pa ob morebitni prodaji zgrešene investicije gasilske zveze, ki so nekoč prispevale k nakupu, lahko uveljavljale povračilo za svoj vložek. Bi znalo biti zanimivo![]()
LP
Janez
PLENUM
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Gost
Odg: PLENUM
Morda pa se bo koča prodala z namenom, da se sredstva transformira v smer nakupa nove riviere na obali...Janez Koncilija napisal/-a:Mam še nekaj starih, samo je v današnjem času problem, ker je še zvezda gor, pa ne vem, če jo bo kdo upal kupitskerca napisal/-a:Mislim da boš spet nove značke dubu![]()
lp.
Drugače bodo pa ob morebitni prodaji zgrešene investicije gasilske zveze, ki so nekoč prispevale k nakupu, lahko uveljavljale povračilo za svoj vložek. Bi znalo biti zanimivo![]()
LP
Janez
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Nastopili so dopustniški dnevi, pa je malo več časa, da se malo pregledajo kakšni dokumenti. Pa mi je v oko padel tale zapis s seje Plenuma, ko so Gorenjci predlagali spremembo statuta. Seveda so bili gladko zavrnjeni. Kaj pa drugega, kaj si le mislijo, da ne rečem upajo. Saj bi se ja lahko že navadili, če že ne sprijaznili, da se njihovih pobud ne upošteva. Na splošno. Pa še kar vztrajajo
Smo že navajeni, bi rekli, če ne bi bila ena od obrazložitev zavrnitve dokaj hecna in jo je navedel moj soimenjak in kolega (upam, da še naprej tudi po tejle objavi) Janez.
Da je potrebno vzeti enake vatle za vse in za neresno vzeti tudi napačno objavo PPGS, za katero ni minilo le nekaj mesecev, ampak je bilo potrebno popravljati takoj. Pa če toleliramo, da se je to pač zgodilo v hiši (kar se je že dogajalo s prejšnimi PGS), ne gre spregledati zares neresne situacije, ko se je 18.11.2011 v Uradnem listu objavil Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o gasilskih uniformah, oznakah, činih, opremi ter izkaznicah, pa je spet nekdo sfalil in ga je bilo potrebno popravljati in to manj kot v enem mesecu, se pravi 9.12.2011.
Pa ga je morala podpisovati ministrica, v obeh primerih. Pa nismo izpadli neresni. Ali pač smo, samo da je šlo tam za VKGČ-je, ti pa ne morejo hoditi naokoli s čini, če jih še pravilnik ne priznava
.
In v vezi taistega Pravilnika jih imam še nekaj na zalogi od enega prejšnih plenumov, pa bo za drugič, saj, če je preveč napisanega, se težko bere.
Aja, še poanta vsega pisanja: vse se da, če se hoče. Ampak se ne, zato dragi Gorenjci, odnehajte in ne vznemirjate Plenuma
. Raje se še kdaj slikajte skupaj z veljaki s Tržaške, pa vam bodo mogoče obljubili organizacijo naslednjega Kongresa, če že tega niso.
Brez zamere, Gorenjci, jaz vas podpiram, da me ne boste narobe razumeli. Na tržaški me itak.
Pa lepo pozdravljeni!
Janez
Smo že navajeni, bi rekli, če ne bi bila ena od obrazložitev zavrnitve dokaj hecna in jo je navedel moj soimenjak in kolega (upam, da še naprej tudi po tejle objavi) Janez.
Kaj naj rečem?Pobudo je obrazložil Jože Derlink iz Gasilske zveze MO Kranj in član Upravnega odbora Gasilske zveze Slovenije. V pobudi gasilskih zvez Gorenjske regije je podan predlog, da se iz 30. in 31. člena črta podpora 1/5 članic. Namesto tega se navede, da lahko postane kandidat za predsednika ali poveljnika Gasilske zveze Slovenije tisti, ki ima podporo svoje GZ in dobi podporo svoje regije.
Razprava:
- Janez Groboljšek, GZ Zagorje ob Savi je povedal, da bi le nekaj mesecev po sprejetju novega Statuta s sprejetjem pobude za njegovo spremembo izpadli neresno.
Da je potrebno vzeti enake vatle za vse in za neresno vzeti tudi napačno objavo PPGS, za katero ni minilo le nekaj mesecev, ampak je bilo potrebno popravljati takoj. Pa če toleliramo, da se je to pač zgodilo v hiši (kar se je že dogajalo s prejšnimi PGS), ne gre spregledati zares neresne situacije, ko se je 18.11.2011 v Uradnem listu objavil Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o gasilskih uniformah, oznakah, činih, opremi ter izkaznicah, pa je spet nekdo sfalil in ga je bilo potrebno popravljati in to manj kot v enem mesecu, se pravi 9.12.2011.
Pa ga je morala podpisovati ministrica, v obeh primerih. Pa nismo izpadli neresni. Ali pač smo, samo da je šlo tam za VKGČ-je, ti pa ne morejo hoditi naokoli s čini, če jih še pravilnik ne priznava
In v vezi taistega Pravilnika jih imam še nekaj na zalogi od enega prejšnih plenumov, pa bo za drugič, saj, če je preveč napisanega, se težko bere.
Aja, še poanta vsega pisanja: vse se da, če se hoče. Ampak se ne, zato dragi Gorenjci, odnehajte in ne vznemirjate Plenuma
Brez zamere, Gorenjci, jaz vas podpiram, da me ne boste narobe razumeli. Na tržaški me itak.
Pa lepo pozdravljeni!
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!