Dežurstvo na Krasu

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
SUXic
GE: Dolič-Šentflorjan
Kraj: Dolič

Odgovor Napisal/-a SUXic »

Ja še vedno smo tukaj.....sicer trenutno dežuje :lol: :lol: drugače pa je naša skupina v Sežani do nedelje..

lp AleŠ
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

Prilagam članek in sliko o članih, ki so letos izvajali dežurstvo na Krasu :D .

P.S. Človek, ki je na sliki v gasilski uniformi, dežurstva v Sežani ni opravljal, ampak je bil prisoten samo pri slikanju :lol: .

LP BAČO :twisted:
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
SUXic

Minilo je nekaj časa odkar smo fantje, ki smo bili na dežurstvu v Sežani zapustili zavod in odšli vsak na svoj konec Slovenije. Že takrat smo si bili enotni, da se še srečamo.

No in obljuba dela dolg pravijo. Tako smo se včeraj (2. december) srečali v naših koncih, torej v Doliču. Bilo je nekaj težav s časom, so si nekateri vzeli akademskih 15 minut :oops: :lol: a ko smo se zbrali vsi je bilo jasno, da je bila odločitev, da se zberemo pravilna. Debate so so kar vrstile ena za drugo, seveda pa nismo bili niti lačni niti žejni :lol:

Srečanje se je zavleklo dolgo v noč in kar nisem mogel verjeti pogledu na uro, ko sem odhajal iz brunarce proti domu. Upam oz. verjamem, da se bomo še srečali (naslednji organizator srečanja je znan in ne bomo pustili da zaj.... ) 8)

Sicer pa fantje hvala, da ste prišli in upajmo, da se čim prej spet srečamo :wink:
Priponke
Evo nas.....
Evo nas.....
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
gapex
Kraj: Šmarca
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapex »

SUXic napisal/-a: Bilo je nekaj težav s časom, so si nekateri vzeli akademskih 15 minut :oops: :lol:
Hehe, jah no je že res, da smo iz vseh koncev. Če ne drugega nam teh akademskih pripada. :P :twisted: :twisted: :lol:
SUXic napisal/-a:Sicer pa fantje hvala, da ste prišli in upajmo, da se čim prej spet srečamo :wink:
Kar se mene tiče lahko rečem samo, hvala za vse. Tebi, Maxu, Mrožu, Predsedniku :P :lol:
"Ne boj se za pomoč, mi b`dimo dan in noč." Posvetilo Otona Zupančiča na praporu Gasilske župe Kamnik iz leta 1928.

"Taktika brez tehnike je brez moči, tehnika brez taktike je brez smisla."/M. Vrhovec
Uporabniški avatar
SUXic

gapex: hja predsedniku se je zelo dopadlo :lol: še celo pomagal je čistiti brunarico cel dan :oops: :oops: No ja pa mrož mu je pomagal...mi2 z Maksom sva samo še finiš naredila 8)

lp AleŠ :wink:
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
gasilec3
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a gasilec3 »

Fantje, zahvaljujem se vam za gostoljublje in dobro zabavo, ki smo jo preživeli v Doliču. Aleš, tudi jaz bi se zahvalil tebi, Maxu, Mrožu in Predsedniku za vse. :dancing: :D

lp Štajerc
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

In kako je kaj letos s tem :?: A že potekajo dežurstva :?:

...lep dan še naprej...
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
Sedlar - PGD Britof
Kraj: Kranj - Britof
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Sedlar - PGD Britof »

Ja men je pa res žal da nism mogu pridt, pač gasilske obveznosti (opravljal tečaj za vodjo skupine) :D sej naslenje srečanje bo vrjetno na gorenjskem, ker smo se že nekaj dogovarjali :D kar se pa tiče glede dežurstva, tisti fantje, ki so(smo) se prijavili so včeraj dobili mail od Markota (GZS) in sicer:

"Pozdravljeni,

Vsi, ki kaj spremljate dogajanje na Krasu ste lahko zasledili, da se ob progi Divača – Kozina že kar redno pojavljajo požari, en izmed takih je bil tudi včeraj ko smo celo popoldne gasili požare na 5 lokacijah ob progi. Aktivirani smo bili vsi gasilci iz Kraške GZ Sežana ter Zavod Sežana (cca. 80 ljudi). Požarišča smo zapustili ob 23.00 uri vendar je kmalu pričelo prihajat do ponovitev.

Tudi danes se gasilci že celo dopoldne borijo z manjšimi požari ob progi. Verjetno bo tako tudi popoldne in cel teden.

Potekajo tudi že pogovori, da bi se razglasilo požarno ogroženost naravnega okolja, na ta način bi tudi vlakovne kompozicije zmanjšale hitrost vožnje in zmanjšale možnost povzročitve požarov.

Na podlagi dogovorov se bo odločilo tudi kako je z aktiviranjem dežurnih skupin na Kras. Naprošam vse ki ste pripravljeni sodelovati v dežurstvu da ste v naslednjih dneh dosegljivi na telfone ker se bomo v primeru potrebe na vas obračali telefonsko.

Kot pravim nič še ni odločeno, to sporočilo vam pošiljam zgolj zato da izveste da obstaja možnost da se bo zadevo aktiviralo, kdaj bo to pa moramo počakati.

Sedaj pa hitim nazaj proti Krasu.

Lep pozdrav

Marko, GZS"

Tako da še čakamo kako se bo stvar odvila. Do takrat pa LP

Klemen
Uporabniški avatar
SUXic

Sedlar vem zakaj te ni bilo, no za tisto srečanje pa se le potrudite, da se ne bomo prej v Sežani srečali spet, kot pa bo srečanje :lol:

Sicer pa ja mail od Markota je prispel, sedaj pa je menda vse odvisno od onih zgoraj - v obeh pomenih besede.

lp AleŠ
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
Sedlar - PGD Britof
Kontakt:

Veš da se bomo potrudili :D Upam pa, da se bomo videli v Sežani :D :D :D

LP Klemen
kras07

Odgovor Napisal/-a kras07 »

Pozdravljeni!

V četrtek, 26.7.2007 ob 9h se prične izvajati dežurstvo na Krasu.

Se vidimo... :)

lp
Uporabniški avatar
gasilec3
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a gasilec3 »

Lep pozdrav

Evo pa so nas aktivirali.

Gost s katerega društva si
Brnc

Odgovor Napisal/-a Brnc »

Prej ko sem dal objavo gor sem se pozabil prijavit, sem pa iz PGD Stoperce - GZ Majšperk!
Uporabniški avatar
SUXic

Se vidimo v Sežani v četrtek...
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
Sedlar - PGD Britof
Kontakt:

No evo tut jest grem in se vidmo dol. Evo trije smo že isti :)
Odgovori