Kdaj začeti z vzgojo gasilcev?

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

No, evo. Tu je dokaz, kdaj se mora začeti gasilska vzgoja! :lol: Na sliki moj sin Tomaž. 8)
Priponke
DSCN0347a.jpg
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

Cel ati je...

Samo upam da ne bo tako usekan na gasilce kot ti Jure, sicer zna-bt zanimivo :lol: :lol:

Hej hej, ampak tole ni za pod šale, tole je pa pod preventiva - vzgoja otrok! :D :wink:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Ej, mali že zdaj ponori če ga ne vzamem s sabo ob četrtkih (in še kdaj več, če se da). Pozna vso mojo ekipo po imenih in sploh že zdaj povzroča (gasilske) skrbi svoji mamici. Očka je pa ponosen... :lol: :lol: :lol:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Jure: :shock:

In kje je zdaj tu "poanta" teme - gasilske šale :? Mogoče v tem, da je Tomažek ( dosti ) bolj luštkan od ateka :shock: . Jah no, to pa tudi ni šala - to je dejstvo 8)

lp DC :twisted:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

:lol: :lol: :lol: Drago! Aleluja! Po meni je gasilec, torej je ostalo (hvala bogu) pobral po mamici!
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Glede na ponudbo meseca pri našem pokrovitelju pa tole - pod sliko mojega tamalega bi lahko napisali:

ČELADE GALLET - TAKO VARNE, DA BI JIH LAHKO NOSILI TUDI OTROCI!

To ti je oglaševanje, a? :lol:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Da ne bo Tomaž-ek osamljen, se mu naj pridruži še Marko, ki pa ima ( manjše ) probleme s čelado :(

lp DC :lol:
Priponke
Uhh, kk naj zdaj človek šprica ?! :(
Uhh, kk naj zdaj človek šprica ?! :(
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Ja se nam ni za bat.
Skoraj vsak "gasilski" otrok ( eden ali pa oba od staršev, ki sta pri gasilcih ) ostane zvest družinskim koreninam saj tako rekoč raste z njimi. Za druge pa...khmm...khmmm .... :?
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Marolt
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a Marolt »

Jure Čokl napisal/-a:No, evo. Tu je dokaz, kdaj se mora začeti gasilska vzgoja! :lol: Na sliki moj sin Tomaž. 8)
Ja Jure mladi morajo začeti se strinjam! Se pa kar malo bojim za mamico..... Ah, saj so poštarji, če sta oči in sin skozi pri gasilcih! Pa saj prav da sta! Še dobro, da si imel čas narediti malega Tomažka :D :D :D

No malo šale pa mora biti! Upam, da Jure ne zameriš! :D :D :D

LP Marolt
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Hmmm...
Marolt si mi dal malo misliti. :twisted:
Ko smo bili skoraj celo poletje na Krasu je bil poštar med našo odsotnostjo zelo pogosto v našem kraju. :twisted:
Moram fante malo osvetlit z tem ...saj veš kontrola prometa. :twisted:
:twisted: :twisted:
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Marolt, jasno da ni zamere! Heeej, a tako grozen zgledam (OK, nočem slišat odgovora :twisted: !)? Naš poštar pa je res gajsten, tako bom moral psa malo manj futrati... :lol:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Marolt, kar se mamice tiče, je pa pred poroko rekla, da ve, v kaj se spušča, ko se poroča z gasilcem. :shock: Zdaj ve, da ni vedela ničesar. Je pa res, da je ni več toliko strah, kadar grem na intervencijo. Se mi pa zdi, da jo bo lovila kap, če bo mali res šel po mojih stopinjah. Pred desetimi dnevi je bil Tomaž prvič šivan. :x Pa radiator imamo odrgnjen. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Volkec
GE: Kobarid
Kraj: Kobarid

vzgoja...

Odgovor Napisal/-a Volkec »

Vedno, ko se je v našem kraju oglasila sirena, smo pokovci odhiteli pred dom in opazovali izvoz. Že takrat sem čutil neko zasvojenost z tistimi rdečimi stvarcami v garažah in vedel sem: "Ko bom velik bom gasilec!" Ker sem bil bolj plašne sorte, sem se včlanil reletivno pozno, to je bilo takrat, ko je bila tam že vsa moja klapa...

Ko sem uradno vstopil v gasilske vrste (star 10 let), je bila prva stvar, ki sem jo dobil od poveljnika v roke- metla. Vse je zgledalo v stilu: "Na, mali, pometi garaže!". Ko sem delo opravil sem se za nagrado peljal z našim legendarnim T-125 na en krog. Počutil sem se, kot bi me peljali z raketo, ne pa z dojcem... Največji frajer si bil, če si ob alarmu prvi priletel pred dom, razbil stekelce, vzel ključ, odklenil vrata ter pričel odpirati garaže. Tudi, ko mi je poveljnik pri dvanajstih letih zaupal v roke upravljanje črpalke na cisterni, sem se počutil, kot da namesto ročice za plin "držim boga za ..." 8) .

Poanta te zgodbe je ta: takoj prvi dan so mi stari mački dali vedeti, da je gasilerija DELO, zato ni čudno, da nas je od vseh tistih kapselnov, ki smo ob sireni hiteli pred dom, v operativi ostala le peščica. Ostali smo tisti, ki jim delo ni bilo nikoli odveč, vsaka nova naloga pa je pomenila izziv in ne nadloga.

Metlo pa še vedno vihtim vsake toliko.

Jure, kar nadaljuj z zastrupljanjem :twisted: ...
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)

LP Borut Volk
Uporabniški avatar
Marolt

Jure Čokl napisal/-a:Marolt, kar se mamice tiče, je pa pred poroko rekla, da ve, v kaj se spušča, ko se poroča z gasilcem. :shock: Zdaj ve, da ni vedela ničesar. Je pa res, da je ni več toliko strah, kadar grem na intervencijo. Se mi pa zdi, da jo bo lovila kap, če bo mali res šel po mojih stopinjah. Pred desetimi dnevi je bil Tomaž prvič šivan. :x Pa radiator imamo odrgnjen. :lol: :lol: :lol:
No saj saj ni panike glede lepote pa tega jaz pravim tako vsi smo posvoje lepi ni prikurejni na določene stvari :D :D
Pa kar koli že no... Sam malo smeha pa mora biti! No pa daj kar se da hitro okreva :D :D !

LP Marolt
Uporabniški avatar
Marolt

Mitja napisal/-a:Hmmm...
Marolt si mi dal malo misliti. :twisted:
Ko smo bili skoraj celo poletje na Krasu je bil poštar med našo odsotnostjo zelo pogosto v našem kraju. :twisted:
Moram fante malo osvetlit z tem ...saj veš kontrola prometa. :twisted:
:twisted: :twisted:
Ja fantje si bomo morali res pse nabaviti ozroma zmanšati obrok Pedigreja :D :D :D
Ja kontrola prometa...... :D :D :D :D :D

LP Marolt
Odgovori