Orientacijski tek 2007
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Kolk jst pokam od smeha ko berem vse te izjave. Gregec prav polepšal si mi dan s tem svojim trmoglavljenjem. Se mi zdi, da vsi nekak pozabljate čemu so namenjena ta tekmovanja. Tu se gre predvsem za druženje, dobro voljo in ne za tist plastičen pokal. Sej je lepo, da tko motivirate mladince in pionerje in od njih pričakujete najboljše. Ampak v tem primeru se mi zdi, da je bil mentor še najbolj razočaran od vseh, ker mladinci se niso pritoževali.
Ne prenaši svojega nezadovolstva na mlajše ker se jim bodo v takem primeru gasilska tekmovanja zamerila in se jih ne bodo več udeleževali (govorim iz lastnih iskušen)
Pa še to, ko boš enkrat sam organiziral tekmovanje takrat boš mel pa pravico pluvat čez vse prejšne k so bla ispeljana. Ker najlaži je pluvat spodkopavat druge. Mal pomisel koliko sobot si doma ležal pred televizijo drugi pa so se pripravljali na organizacijo.
PS: pa da ne boš rekel da govorim na pamet. Bil sem pomočnik sodnika pri prenosu teniških žogic. Ime mi je pa Matija Avšič (pgd slape-polje) in vam lahko povem, da ni blo tok slabo kukr vsi pravijo.
Ne prenaši svojega nezadovolstva na mlajše ker se jim bodo v takem primeru gasilska tekmovanja zamerila in se jih ne bodo več udeleževali (govorim iz lastnih iskušen)
Pa še to, ko boš enkrat sam organiziral tekmovanje takrat boš mel pa pravico pluvat čez vse prejšne k so bla ispeljana. Ker najlaži je pluvat spodkopavat druge. Mal pomisel koliko sobot si doma ležal pred televizijo drugi pa so se pripravljali na organizacijo.
PS: pa da ne boš rekel da govorim na pamet. Bil sem pomočnik sodnika pri prenosu teniških žogic. Ime mi je pa Matija Avšič (pgd slape-polje) in vam lahko povem, da ni blo tok slabo kukr vsi pravijo.
-
tjulenj.juvi
- Kraj: Podpeč
5. minut nazaj sm si ogledal karto, ki ste jo mladinci dobili na štartu, pa nism videl nikakršnih zmot, ugibanj po kateri poti naprej pa ni bilo..... se pravi, če si jo lepo pogledal in se pametno glede na teren odločil. Če si faliu prvi odcep, si šel pa po drugem naprej, zavil levo in si bil spet v igri, in nisi izgubil 15.min , kot je bilo navajano.sabirman napisal/-a:Ja samo tako druženje nikamor ne pelje. Pa nima veze pokal, gre se za princip da bi moral odobrili ponoven štart (in to je čisto človeška napaka).
Torej zame je stvar zaključena, do te mere, da če si orientacijo sprejel na način kot je to potrebno, ne rabiš krivit nikogar od sodnikov in organizatorjev!
-
tjulenj.juvi
-
tjulenj.juvi
-
DOST JE
AVŠIČ: Po tvojem "Gregec" je del mladinske ekipe in ne mentor.AVŠIČ napisal/-a:Kolk jst pokam od smeha ko berem vse te izjave. Gregec prav polepšal si mi dan s tem svojim trmoglavljenjem. Se mi zdi, da vsi nekak pozabljate čemu so namenjena ta tekmovanja. Tu se gre predvsem za druženje, dobro voljo in ne za tist plastičen pokal. Sej je lepo, da tko motivirate mladince in pionerje in od njih pričakujete najboljše. Ampak v tem primeru se mi zdi, da je bil mentor še najbolj razočaran od vseh, ker mladinci se niso pritoževali.
ZA VSE OSTALE:
Krivda organizatorja je samo v slabi razsodbi glede na napako, ki jo je naredil štarter (ki predstavlja organizatorja).
Drgač pa se umirte - za tiste k ste dobil svoje in ste mel priprave čez je blo vse v najlepšem redu, za tiste k so jih pa zajebal pa bom reku dam JEBA - odraz GZS in njene organiziranosti - še določene regije so bolš organizirane kot pa državn nivo.
BUC BUC - Požrite pa pejte naprej - VSI tko tisti na katere leti kritika, kot tisti ki ste bli oškodovani.
-
DOST JE
ŠE zmeri se strinjam s tem in pač nehite, ker nima smisla - sam jebete se za brez veze.Peter napisal/-a:Vsi ste lahko povedali, kar vam je ležalo na duši, edino šabana smo malce pobrisali, ker bo še malo potreniral bonton in si prebral Pravila foruma.
Kot je že grat napisal, ima vsaka stran določen prav in tisti, ki je prebral celotno temo, bo to razumel. Upam, da bodo to storili tudi bodoči organizatorji, da do takšnih neprijetnosti ne bo prihajalo. Boljše rešitve kot je učenje na preteklih napakah ne pričakujte in se s tem tudi sprijaznite.
Miss mokre majčke prosim ...
Ma dej jst jokam? Povedal sem dejstva. Požrite se usi povrst skupej s tem forumom! pa ne govorimo o pofu*kanem pokalu ampak o principu da bi vsak normalen človek dosodil ponoven štart. Ti pa ker si bil eden od organizatorjev normalno da se zagovarjaš ampak normalnob ib ilo priznati 6im ekipam nov štart.
Te kej mot? Povej men in ne jambri poveljniku!
Ej, Sabirman si mi ti en trmoglavi model. Je že res da se je sodnik zmotil in vam dal napačne informacije in priznal napako.sabirman napisal/-a:PA KDO GOVORI V KARTI R EN???? Govorimo o štarterju če pa ne zastopš pejt pa jokat v kot.
Ampak ste vseeno zraven dobili tudi karto proge.
Stati inu obstati. /Trubar/