Orientacijski tek 2007
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Orientacijski tek 2007
Pozdravljeni
Na straneh GZS je v razpisu za državno tekmovanje v orientaciji zapisano, da imajo mladinci/ke vprašanja iz prve pomoči, ki naj bi bile razpisu priložene, a jih ni. Ali ima morda kdo te vprašanje v elektronski obliki, bodisi iz razpisa državnega tekmovanja bodisi iz občinskega ali regijskega, če sta bili na teh dveh tekmovanjih tudi priloženi. Zelo bi bil hvaležen vsakomur.
Pošljete lahko v tole temo ali pa na info@smucka.com
Na straneh GZS je v razpisu za državno tekmovanje v orientaciji zapisano, da imajo mladinci/ke vprašanja iz prve pomoči, ki naj bi bile razpisu priložene, a jih ni. Ali ima morda kdo te vprašanje v elektronski obliki, bodisi iz razpisa državnega tekmovanja bodisi iz občinskega ali regijskega, če sta bili na teh dveh tekmovanjih tudi priloženi. Zelo bi bil hvaležen vsakomur.
Pošljete lahko v tole temo ali pa na info@smucka.com
lozje
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Gasilska zveza Slovenije v skladu s programom dela Gasilske zveze Slovenije, v sodelovanju z Gasilsko zvezo Brezovica RAZPISUJE:Jurck napisal/-a:Dan!
A mi prosim kdo pove, kje bo to tekmovanje? Kajti mi (PGD Lopata) pridemo.![]()
LP, Jure.
10. DRŽAVNO GASILSKO TEKMOVANJE V ORIENTACIJI
v soboto, 08. septembra 2007 ob 9.00 uri na Brezovici.
Tukaj najdeš še vse ostalo v zvezi s tekmovanjem.
http://www.gz-velenje.si/datoteke/razpi ... adinci.pdf
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

-
Alex-tekmovec iz Tolmina
Prosim!
A ste čisto nori ob 17h bo konec orientacije, lansko leto v Radomljah je bilo konec že ob 13.30h, pa je bilo okrog 80 ekip! Tukaj pa zaenkrat vem, da je okrog 70 ekip prijavljenih za letos, pa mi ni jasno zakaj bo šele ob 17hh konec orientacije? Pa v razpisu nič ne piše kje je zbor, pa mene zanima kje bo zbor ekip a pred gasislkim domom ali pred osnovno šolo!
Lp
A ste čisto nori ob 17h bo konec orientacije, lansko leto v Radomljah je bilo konec že ob 13.30h, pa je bilo okrog 80 ekip! Tukaj pa zaenkrat vem, da je okrog 70 ekip prijavljenih za letos, pa mi ni jasno zakaj bo šele ob 17hh konec orientacije? Pa v razpisu nič ne piše kje je zbor, pa mene zanima kje bo zbor ekip a pred gasislkim domom ali pred osnovno šolo!
Lp
Gost Alex...tako piše pri podatkih za le-ta dogodek:
http://www.gasilci.org/modules/piCal/in ... =2007-8-30
http://www.gasilci.org/modules/piCal/in ... =2007-8-30
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

No pa še nekaj o razpisu u navodilih ter opisih posameznih točk.
Točka pri starejših pionirji: Spajanje cevi na trojak se mi zdi slabo opredeljena. Zanima me, kako boste naučili tekmovalca naj sprejme povelj "Voda" . Ali je pravilno z dvigom roke, z vzklikom "Voda" ali oboje in nato šele odpre ventila ter se zravna ali samo slednje. Ali napadalca lahko pripneta ročnik na cev pred ognjeno črto (sodeč po točkovanju).
Točka pri starejših pionirji: Spajanje cevi na trojak se mi zdi slabo opredeljena. Zanima me, kako boste naučili tekmovalca naj sprejme povelj "Voda" . Ali je pravilno z dvigom roke, z vzklikom "Voda" ali oboje in nato šele odpre ventila ter se zravna ali samo slednje. Ali napadalca lahko pripneta ročnik na cev pred ognjeno črto (sodeč po točkovanju).
1. tekmovalec 1 in 3 zahtevata vodo; tekmovalec 2 jo odpre in se zravnameggie napisal/-a:No pa še nekaj o razpisu u navodilih ter opisih posameznih točk.
2. ročnik se pripenja na ognjeni črti.
Stati inu obstati. /Trubar/
-
Maja iz Palome
hitro spajanje cevi
Mene samo zanima, kako se bo točkovalo hitro spajanje cevi, a se bo štel čas izvedbe vaje ali samo če pravilno spneš,dobiš pozitivne točke?
Lp
Katja
Lp
Katja