Vedeževanje, zakaj pa ne ?
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
nelogiran
Odg: Vedeževanje, zakaj pa ne ?
Pa da vidimo...
1. kozorog
2. notranjska
3. gasilec
4. samski
1. kozorog
2. notranjska
3. gasilec
4. samski
jaz sem ostal brez besed . . . sprašujem okol po svetu znance, prijatelje in ostalo, če je koga klical kaki oskar, pa ga kaj po meni vprašal. Oki, zaj se te pa malo bojim . . .
PS: Naslednič ko pridema skup, dam za pijačo!
PS: Naslednič ko pridema skup, dam za pijačo!
PGD Hoče - since 1888
http://www.gasilci-hoce.si/
http://www.gasilci-hoce.si/
hehehe, bom pa še js probu srečo:
1. rak
2. zasavje
3. gasilec
4. v zvezi
lp,
tadejh
1. rak
2. zasavje
3. gasilec
4. v zvezi
lp,
tadejh
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Pa še js
Strelec
Savinjsko Šaleška ( Štajerska )
NGČ
zaročen, še kmalu pa poročen
splošno:
Najprej sem se malo ustrašo ko sem videl znamenje Strelca in karte kažejo, da imate dovoljenje za nošenja orožja. Osebe rojene v zimskih mesecih, ko je najbolj mrzlo so navadno po duši prijazni in topli ljudje. To ste tudi vi. Malo me bega Štajerska v oklepaju ?? Sumim vas, da imate nagledano neko blontno punco v teh koncih. Prevečkrat najprej zinete in šele nato premislite.
denar:
Ne razmetavajte z denarjem in ne delajte cirkusa s poroko. Kaj je to prava sreča ugotoviš šele ko si poročen , žal je takrat že prepozno. Recesija vam ne pride do živega saj ste v državni službi in zaslužite okrog 1100 eur.
gasilci:
Potrudite se in se dodatno izobražujte. Znanje ki ste ga dobili na tečaju za NGČ je le osnova. Pri gasilcih vas je več zato ne rabite biti pri vsaki figi zraven.
zdravje:
Ni problemov, le prehranjujete se preveč na hitro.
nisem strelec a sem zadel, drži ?
Strelec
Savinjsko Šaleška ( Štajerska )
NGČ
zaročen, še kmalu pa poročen
splošno:
Najprej sem se malo ustrašo ko sem videl znamenje Strelca in karte kažejo, da imate dovoljenje za nošenja orožja. Osebe rojene v zimskih mesecih, ko je najbolj mrzlo so navadno po duši prijazni in topli ljudje. To ste tudi vi. Malo me bega Štajerska v oklepaju ?? Sumim vas, da imate nagledano neko blontno punco v teh koncih. Prevečkrat najprej zinete in šele nato premislite.
denar:
Ne razmetavajte z denarjem in ne delajte cirkusa s poroko. Kaj je to prava sreča ugotoviš šele ko si poročen , žal je takrat že prepozno. Recesija vam ne pride do živega saj ste v državni službi in zaslužite okrog 1100 eur.
gasilci:
Potrudite se in se dodatno izobražujte. Znanje ki ste ga dobili na tečaju za NGČ je le osnova. Pri gasilcih vas je več zato ne rabite biti pri vsaki figi zraven.
zdravje:
Ni problemov, le prehranjujete se preveč na hitro.
nisem strelec a sem zadel, drži ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Ja si zadel ampak si že prej vse vedel

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Kozorog
Dolenjska med tednom Štajerska
Gasilec
Samski
splošno:
Takšni samski študent je najtežji oreh za nas vedeževalce. Očitno je , da imate veliko energije v sebi, ki jo velikokrat po nepotrebnem razdajate za brezvezne stvari. Po končanem študijo ne boste dobili službe za svojo smer. Ker vas tehnika zanima ne bo problema za zaposlitev
družina:
v kratkem boste našli ljubezen s katero si boste spletni lasten dom. Najbolj se bodo oddahnili domači, saj bodo rešeni brig z vami.
gasilci:
nadaljne šolenja v gasilski stroki ne bo potrebno, saj imate dovolj čin gasilec za vaše ljubljene gasilske dirke.
denar:
nikoli dovolj , ampak s skromnostjo nekako pregurate mesec. Ko boste kreditno sposobni boste nabavili nov avto. Uživajte danes, jutri bo mogoče že prepozno.
zdravje:
za silo gre. Imunski sistem bo treba izboljšat in jesti več zelenjave, drugače vas bo viroza ponovno napadla.
če je pol tega res , je že vedno grozno !
Dolenjska med tednom Štajerska
Gasilec
Samski
splošno:
Takšni samski študent je najtežji oreh za nas vedeževalce. Očitno je , da imate veliko energije v sebi, ki jo velikokrat po nepotrebnem razdajate za brezvezne stvari. Po končanem študijo ne boste dobili službe za svojo smer. Ker vas tehnika zanima ne bo problema za zaposlitev
družina:
v kratkem boste našli ljubezen s katero si boste spletni lasten dom. Najbolj se bodo oddahnili domači, saj bodo rešeni brig z vami.
gasilci:
nadaljne šolenja v gasilski stroki ne bo potrebno, saj imate dovolj čin gasilec za vaše ljubljene gasilske dirke.
denar:
nikoli dovolj , ampak s skromnostjo nekako pregurate mesec. Ko boste kreditno sposobni boste nabavili nov avto. Uživajte danes, jutri bo mogoče že prepozno.
zdravje:
za silo gre. Imunski sistem bo treba izboljšat in jesti več zelenjave, drugače vas bo viroza ponovno napadla.
če je pol tega res , je že vedno grozno !
you r freaking me out
ko tole moje je res malo zaskrbljajoče v nekaterih odstavkih
Kot zgleda se bom res moral pobrat iz MBja ker ma Oskar prevelike veze tu
Pa hvala

ko tole moje je res malo zaskrbljajoče v nekaterih odstavkih
Kot zgleda se bom res moral pobrat iz MBja ker ma Oskar prevelike veze tu
Pa hvala
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Pa da vidimo...
1. kozorog
2. notranjska
3. gasilec
4. samski
splošno:
uf, težka bo ta. Očitno se dela o mladi še neizoblikovani osebnosti. Še najbolj ste podobni onemu gasilcu iz velikega brata na TV.
karte kažejo da nimate veliko adutov. Ste pa ljubitelj pršuta in dobrega sira.
ljubezen:
Skrajni čas je, da ji povejte da jo imate neizmerno radi. Z ženskami je križ, če jih vzamete preresno vam lahko postavijo križ.
gasilci:
Za vas je sanjski gasilski avto - "špičalnik". Ko bo prilika za gasilsko šolanje se ga morate udelečiti, ker ste rojeni vodja.
denar:
ga nimate veliko, žal, so pa neke možnosti za zaslužek, saj zvezde kažejo na nek biznis, vendar še vedno nekaj mečkate.
zdravje:
včasih se praskate tam kjer vas ne srbi , vendar to ni nevarna bolezen. Na travniških požarih nosite podkapo, ker vas sicer čaka vnetje ušes.
Če te napovedi držijo, boste izvedeli šele ko, se bodo uresničile !
Moje baterije so prazne za danes !
reklamacij ne upoštevam
ps.
Sicer ne komentiram vaših komentarjev po vedeževanju, ampak naj zapišem samo to: Ni pomembno kaj vem o vas , pomembno je to kar sem vam napovedal v bodočnosti, zamislite se malo.
1. kozorog
2. notranjska
3. gasilec
4. samski
splošno:
uf, težka bo ta. Očitno se dela o mladi še neizoblikovani osebnosti. Še najbolj ste podobni onemu gasilcu iz velikega brata na TV.
karte kažejo da nimate veliko adutov. Ste pa ljubitelj pršuta in dobrega sira.
ljubezen:
Skrajni čas je, da ji povejte da jo imate neizmerno radi. Z ženskami je križ, če jih vzamete preresno vam lahko postavijo križ.
gasilci:
Za vas je sanjski gasilski avto - "špičalnik". Ko bo prilika za gasilsko šolanje se ga morate udelečiti, ker ste rojeni vodja.
denar:
ga nimate veliko, žal, so pa neke možnosti za zaslužek, saj zvezde kažejo na nek biznis, vendar še vedno nekaj mečkate.
zdravje:
včasih se praskate tam kjer vas ne srbi , vendar to ni nevarna bolezen. Na travniških požarih nosite podkapo, ker vas sicer čaka vnetje ušes.
Če te napovedi držijo, boste izvedeli šele ko, se bodo uresničile !
Moje baterije so prazne za danes !
reklamacij ne upoštevam
ps.
Sicer ne komentiram vaših komentarjev po vedeževanju, ampak naj zapišem samo to: Ni pomembno kaj vem o vas , pomembno je to kar sem vam napovedal v bodočnosti, zamislite se malo.
Glede na naval in da se naš Oskar preveč ne iztroši, mu dovolim samo dve vedeževanji na dan!
Kaj je že treba napisati?
Lev
Štajerska (Rogoza/Maribor)
brez gasilskega čina / reševalec iz divje vode / inštruktor IRF River rescue
srečno vezan, že 8 let
Kaj je že treba napisati?
Lev
Štajerska (Rogoza/Maribor)
brez gasilskega čina / reševalec iz divje vode / inštruktor IRF River rescue
srečno vezan, že 8 let
-
Drago 113
Rafter a ti je vedeževalka napovedala še dolgo življenje in uspešno brisanje prispevkov.
Rafter kako to misliš: brez gasilskega čina
Si član PGD ali kakšne druge gasilske organizacije

Si član PGD ali kakšne druge gasilske organizacije
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
1. tehtnica
2. Štajerska
3. gasilec
4. samska

2. Štajerska
3. gasilec
4. samska
Zdaj pa še mene zanima....
1. Oven
2. Štajerska
3. Gasilec 2
4. Poročen
1. Oven
2. Štajerska
3. Gasilec 2
4. Poročen
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
hehehe, bom pa še js probu srečo:
1. rak
2. zasavje
3. gasilec
4. v zvezi
lp,
tadejh
splošno:
Dokaj nemirnega značaja ste in vse prevečkrat mencate preden se odločite.
ljubezen:
je kakšna je, kaj dosti ne morete izboljšat, ker nimate prave volje in idej. Partnerica bi bila silno vesela novih prijemov
denar:
z njim nimate problemov ker ga nimate
gasilci:
tukaj pa boste morali nekaj storiti na dvigu znanja, ki pa ne bo samo prišlo v glavo. požarov je premalo , da bi se učili na intervenciji. Povej svojemu poveljniku da se malo zgane in pogleda kako to drugod delajo. Napovedujem ti lepo gasilsko kariero. Kolikor vidim že imaš značko vzoren gasilec in v kratkem pričakuj še kakšno medaljo. Ponudili ti bodo funkcijo pa jo boš odklonil. fuj !
zdravje:
ne upam si zapisat kaj sem videl v zvezdah. treba bo shujšat ! no , malo je bilo oblačno ko sem gledal v zvezde
1. rak
2. zasavje
3. gasilec
4. v zvezi
lp,
tadejh
splošno:
Dokaj nemirnega značaja ste in vse prevečkrat mencate preden se odločite.
ljubezen:
je kakšna je, kaj dosti ne morete izboljšat, ker nimate prave volje in idej. Partnerica bi bila silno vesela novih prijemov
denar:
z njim nimate problemov ker ga nimate
gasilci:
tukaj pa boste morali nekaj storiti na dvigu znanja, ki pa ne bo samo prišlo v glavo. požarov je premalo , da bi se učili na intervenciji. Povej svojemu poveljniku da se malo zgane in pogleda kako to drugod delajo. Napovedujem ti lepo gasilsko kariero. Kolikor vidim že imaš značko vzoren gasilec in v kratkem pričakuj še kakšno medaljo. Ponudili ti bodo funkcijo pa jo boš odklonil. fuj !
zdravje:
ne upam si zapisat kaj sem videl v zvezdah. treba bo shujšat ! no , malo je bilo oblačno ko sem gledal v zvezde