Avto zadene kokoš pri hitrosti 250 km/h!

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ANDY »

BAČO napisal/-a:
Oskar napisal/-a:Bačo , nimaš prav, to je stvar moderatorja. jaz sem samo opozoril , odločil pa se bo on. Jaz pa ne mislim po kraju letat za mladinci to je vendar jasno. :evil:
"mladenič v zrelih letih" za mladinci po Malečniku letal :D .
:lol: .

LP BAČO :wink:
Bačo - kdaj pa misliš da bi jih ujel- malo ga že emšo j..e :lol:
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Tako. Tu sem, čil in zdrav, po dvodnevni odsotnosti.

Cokiju bom najprej izrekel dobrodošlico na našem Forumu in mu zaželel mnogo prijetnih trenutkov pri branju na Forumu, pri pisanju pa ga bom najprej opozoril na to, da naš Forum žal ni neka XY spletna klepetalnica, ampak poskušamo vzdrževati ozko specialni in obenem široko strokovni forum in mislim, da nam zaenkrat to zelo dobro uspeva.

Zato sem tvojo objavo o finančnih vidikih Bara 2, ki si jo prav tako objavil v podforumu Splošno (se pravi v peskovniku, kjer sem za RiD zadolžen jaz), pobrisal. To objavo pa bom pustil, ker ima (pa če gledamo tako ali drugače) vseeno nekaj veze z gasilstvom - če ne drugače, s tehničnim reševanjem.

Za agregatno stanje te kure pa mi je tako ali tako vseeno - ker perutnine ne jem. Vsi veste, kdo je kralj živali na Štajerskem.

LP, R. :wink:
Uporabniški avatar
M-Coki
Kraj: Malečnik

Odgovor Napisal/-a M-Coki »

Lp rafter! Najprej hvala za izrečeno dobrodošlico, kar se pa tiče ozke specialnosti oz. strokovnosti foruma se vsekakor strinjam s teboj.
FIREFIGHTERS we are reversing new side!
Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
dollar
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a dollar »

M-Coky napisal/-a:Lp rafter! Najprej hvala za izrečeno dobrodošlico, kar se pa tiče ozke specialnosti oz. strokovnosti foruma se vsekakor strinjam s teboj.
Zdaj pa še ti! :evil:

Pa naj moderator pobriše!!!! :wink:
krof

Odgovor Napisal/-a krof »

Sreča da ni kokoš priletela vozniku naravnost v glavo, ker posledice bi bile hujše.
Uporabniški avatar
toma
Kraj: Mežica

Re: Avto zadene kokoš pri hitrosti 250 km/h!

Odgovor Napisal/-a toma »

Kaj pa šofer jo je odnesel
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.

NA POMOČ !
Odgovori