Bačo - kdaj pa misliš da bi jih ujel- malo ga že emšo j..eBAČO napisal/-a:"mladenič v zrelih letih" za mladinci po Malečniku letalOskar napisal/-a:Bačo , nimaš prav, to je stvar moderatorja. jaz sem samo opozoril , odločil pa se bo on. Jaz pa ne mislim po kraju letat za mladinci to je vendar jasno..
.
LP BAČO
Avto zadene kokoš pri hitrosti 250 km/h!
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Tako. Tu sem, čil in zdrav, po dvodnevni odsotnosti.
Cokiju bom najprej izrekel dobrodošlico na našem Forumu in mu zaželel mnogo prijetnih trenutkov pri branju na Forumu, pri pisanju pa ga bom najprej opozoril na to, da naš Forum žal ni neka XY spletna klepetalnica, ampak poskušamo vzdrževati ozko specialni in obenem široko strokovni forum in mislim, da nam zaenkrat to zelo dobro uspeva.
Zato sem tvojo objavo o finančnih vidikih Bara 2, ki si jo prav tako objavil v podforumu Splošno (se pravi v peskovniku, kjer sem za RiD zadolžen jaz), pobrisal. To objavo pa bom pustil, ker ima (pa če gledamo tako ali drugače) vseeno nekaj veze z gasilstvom - če ne drugače, s tehničnim reševanjem.
Za agregatno stanje te kure pa mi je tako ali tako vseeno - ker perutnine ne jem. Vsi veste, kdo je kralj živali na Štajerskem.
LP, R.
Cokiju bom najprej izrekel dobrodošlico na našem Forumu in mu zaželel mnogo prijetnih trenutkov pri branju na Forumu, pri pisanju pa ga bom najprej opozoril na to, da naš Forum žal ni neka XY spletna klepetalnica, ampak poskušamo vzdrževati ozko specialni in obenem široko strokovni forum in mislim, da nam zaenkrat to zelo dobro uspeva.
Zato sem tvojo objavo o finančnih vidikih Bara 2, ki si jo prav tako objavil v podforumu Splošno (se pravi v peskovniku, kjer sem za RiD zadolžen jaz), pobrisal. To objavo pa bom pustil, ker ima (pa če gledamo tako ali drugače) vseeno nekaj veze z gasilstvom - če ne drugače, s tehničnim reševanjem.
Za agregatno stanje te kure pa mi je tako ali tako vseeno - ker perutnine ne jem. Vsi veste, kdo je kralj živali na Štajerskem.
LP, R.
Re: Avto zadene kokoš pri hitrosti 250 km/h!
Kaj pa šofer jo je odnesel
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !