Hvala za vljudnost, vendar se tu na forumu vsi tikamo.Bedrač napisal/-a:Se popolno strinjam z vami.Franci napisal/-a:No očitno je da Jeseničanom ne ležijo tile Dunajčani (0:7; medsebojne tekme 20:1 za Vienna Capitals)![]()
Olimpija pa je premagala Gradec 6:1.
hokej
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: hokej
Stati inu obstati. /Trubar/
Na včerajšnji nedeljski popoldne pa so hokejisti ZM Olimpije dobili še eno tekmo, ki je bila bolj prestižnega pomena. S tem pa so v četrtfinalu dobili po moji oceni (in tudi statistično) bolj neugodnega nasprotnika - celovški KAC. 
Četrt finalni obračuni so se začeli.
Jeseničani v Linzu izgubili z 2:5, Ljubljančani pa so v Celovcu s 3:1 premagali KAC.
Železarji v Linzu niso uspeli pripraviti presenečenja in bodo do prve zmage poskušali priti v nedeljo v Podmežakli, medtem ko so Ljubljančani suvereno, s 3:1, premagali KAC že v gosteh, doma pa tako lahko z drugo zmago stopijo že na prag polfinala.
Jeseničani v Linzu izgubili z 2:5, Ljubljančani pa so v Celovcu s 3:1 premagali KAC.
Železarji v Linzu niso uspeli pripraviti presenečenja in bodo do prve zmage poskušali priti v nedeljo v Podmežakli, medtem ko so Ljubljančani suvereno, s 3:1, premagali KAC že v gosteh, doma pa tako lahko z drugo zmago stopijo že na prag polfinala.
Danes zvečer druge tekme četrtfinalnih obračunov. Držimo pesti za naše. 
Ja včeraj je pa bil res idealen dan...zmaga Jesenic 4:2 proti avstrijskemu Linzu, zmaga Olimpije 4:0 proti avstrijskemu KACu (za zraven pa še fenomenalni rezultati Damjana-2. mesto, Dragšiča-5. mesto,...& Co.)...in sedaj gremo naprej.
Sama si zaradi "višje sile"
nisem mogla ogledat tekme v Tivoliju, vendar so posnetki in fotografije GSMjev dovolj zgovorni.
LP
Suzi
Sama si zaradi "višje sile"
LP
Suzi
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Jp, včeraj nora tekma v Tivoliju. Vzdušje več kot fenomenalno in zmaga domače ekipe z 4:0. Upam da že jutri zmajčki zabijejo zadnji žebelj v krsto Celovčanov.
Se strinjamFranci napisal/-a:Zelo dobro se je razpletlo.
LP!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!
Olimpija je v polfinalu. Včerajšnja zmaga v podaljšku je bila kar sladka.
Jp, včeraj je bil zame popolen hokejski večer
Stavil sem namreč na neodločen rezultat po rednem delu, kar mi je prineslo kar lepo število ojrotov, potem pa še zmaga Olimpije in uvrstitev v polfinale - BRAVO!
Žurkaaaa...Jesenice premagale Linz 4:1. Malo že diši po najboljšem možnem polfinalu. Bomo v nedeljo navijali na polno
LP
Suzi
LP
Suzi
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
- _strojnik_
- Kontakt: