Sem se ustavil naredil po vsej verjetnosti enega prvih krogov na parkingu z gasilskim vozilom in odbrzel naprej. Žive duše ni bilo v Cerkljah ob 11:00. Edin obraz k sem ga srečal je bil plakat s Terezo Kesovijo pred Cerkljami!
V CERKLJAH NOV GASILSKI DOM
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pr mej duš, dons ste imel nov gasilski avto pred domom. No sam sej vem da ga nebi hotl k je Renault, Blaž ima pa fetiš na Styer.
Sem se ustavil naredil po vsej verjetnosti enega prvih krogov na parkingu z gasilskim vozilom in odbrzel naprej. Žive duše ni bilo v Cerkljah ob 11:00. Edin obraz k sem ga srečal je bil plakat s Terezo Kesovijo pred Cerkljami!
Jah pa drugič!
Pravkar sem "preletel" celotno temo o izgradnji novega doma. Pohvale kolegom in Cerkelj! Čeprav vam miklavž ali božiček nista "prinesla" otvoritve, fantje nič zato, čeprav vem, da je želja po vselitvi več kot velika. Počasi se daleč pride. Bo vsaj narejeno kot je treba. Upam in vam želim, da se bo zadeva v kar najkrajšem času izpeljala do konca in da vaš nov gasilski dom prevzamete kot se zagre.
P.S. Blaž vsaka čast tebi, upravnemu odboru in občnemu zboru, da ste se podstopili tako velikega projekta ter ga tudi uspešno izpeljali.
Prijazen pozdrav!
P.S. Blaž vsaka čast tebi, upravnemu odboru in občnemu zboru, da ste se podstopili tako velikega projekta ter ga tudi uspešno izpeljali.
Prijazen pozdrav!
Srečko
Nikar obupat , bo pa potem bolj veselo ko se boste selili, vsekakor pa zaslužite res iskrene čestitke.blaz.K napisal/-a:Je pač tako, dom še kar sameva, montirana je notranja oprema, konec meseca bo tudi tehnični... No potem se bo pa začelo dogajat![]()
Lp! Blaž
L.p Toma
P.S: pa kako slikco priložte
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !
No kolegi tu ne gre za obup, res bi se radi že preselili, vendar je potrebno urediti vse potrebno, da bo naše delo v novih prostorih kasneje potekalo brez problmov.
Poudaril pa bi rad, da gasilci s to gradnjo nismo bili preveč obremenjeni, saj je vso investicijo peljala občina od spremembe PUP, občina je dala zemljišče in zadevo tudi financirala. Gasilci smo tvorno sodelovali pri projektih in seveda bili vseskozi prisotni pri gradnji, seveda kot opazovalci in tudi predlagali določene spremembe, katere so bile tudi upoštevane.
Uspeli smo prodati stavbo starega doma, ta sredstva pa bomo vložili v proračun in se vpisali kot solastnik (% ?) novega doma.
Menim, da je način financiranja tega projekta lahko zgled tudi drugim lokalnim skupnostim in županom, saj gasilcem ni bilo potrebno prosjačiti in zbirati denarja ob občanov, vsi vemo da to opravilo ni prijetno.
Lp!
Blaž
Poudaril pa bi rad, da gasilci s to gradnjo nismo bili preveč obremenjeni, saj je vso investicijo peljala občina od spremembe PUP, občina je dala zemljišče in zadevo tudi financirala. Gasilci smo tvorno sodelovali pri projektih in seveda bili vseskozi prisotni pri gradnji, seveda kot opazovalci in tudi predlagali določene spremembe, katere so bile tudi upoštevane.
Uspeli smo prodati stavbo starega doma, ta sredstva pa bomo vložili v proračun in se vpisali kot solastnik (% ?) novega doma.
Menim, da je način financiranja tega projekta lahko zgled tudi drugim lokalnim skupnostim in županom, saj gasilcem ni bilo potrebno prosjačiti in zbirati denarja ob občanov, vsi vemo da to opravilo ni prijetno.
Lp!
Blaž