VROČ EKSKLUZIVNI GASILSKI KOLEDAR ZA LETO 2010

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
RadioaktivniS
GE: PGD Veliki Kamen
Kraj: Veliki Kamen

VROČ EKSKLUZIVNI GASILSKI KOLEDAR ZA LETO 2010

Odgovor Napisal/-a RadioaktivniS »

Pozdravljeni dragi forumovci!

Si predstavljate, da bi vaše društvo imelo za koledarsko leto 2010 ekskluziven gasilski koledar?
Pa ne to bilo kakšen - ampak z vročimi slovenskimi gasilkami in vso mogočo gasilsko tehniko, ognjem in vodo!!!

Rad bi vam predstavil idejo, ki je nastala v našem gasilskem društvu...

Letošnje leto že celo leto izvajamo različne dobrodelne projekte s katerimi zbiramo sredstva za nakup gasilske opreme in dokončanje novega gasilskega doma. Tisti, ki ste že kaj slišali o PGD Veliki Kamen verjetno poznate našo problematiko z zastarelo gasilsko opremo, 40 let starim vozilom itd... Projekti so usmerjeni v izboljšanje tega stanja.

Pri tem je nastala ideja, da bi naredili prav poseben gasilski koledar za naše društvo - koledar, ki bi bil ekskluziven in bi imel visoko dodano vrednost za krajane, ki tak koledar odkupijo od nas in nam s tem prispevajo kakšen prepotreben evro...
Služil pa bi tudi kot posebno darilo našim donatorjem in botrom.

Ker pa želimo, da je stvar narejena profesionalno smo k projektu povabili profesionalnega fotografa (reklame za Simobil itd...) in profesionalnega dizajnerja (spoti za Siddharto, umetniški projekti za Cetis Celje, itd...) fotomodeli pa bodo tudi kmalu izbrani...
Celotna zadeva bo zgledala zelo umetniško, vrhunsko oblikovano, s gasilsko tematiko in kančkom erotike.

Ker so stroški nastajanja takega koledarja bistveno večji od nekih navadnih in klasičnih gasilskih koledarjev, ki so se jih ljudje že počasi prenajedli, ker niso bog ve kako izvirni, smo se odločili da ta koledar ponudimo v odkup tudi ostalim gasilskim društvom širom po Sloveniji.

Koledar bo narejen tako, da bo univerzalen in primeren za vsa društva - vroča dekleta, gasilska vozila in oprema, ogenj in voda... Fotograf pa nam je zagotovil, da bo koledar v sebi skrival posebno zgodbo, ki se bo odkrivala in nadgrajevala iz meseca v mesec... Torej bo resnično ekskluziven! Tako kot so Pirelijevi koledarji! :) Samo, da bo ta boljši, ker bo gasilski! :)
Vsako društvo pa bo imelo možnost dotiska svojih stvari na spodnjem delu koledarja in mogoče tudi na naslovni strani.

Cena koledarja še ni določena - vendar bo kar se da ugodna - saj vemo, da vsi gasilci potrebujemo denar, ki ga zberemo od koledarjev. Kakšen mali % od prodaje koledarjev pa bo šel v dobrodelni namen za nakup gasilske opreme v našem društvu.

Zanima me vaše mnenje o ideji - vam je zadeva všeč, bi imeli takšen koledar? In ali bi vas nakup takšnega koledarja zanimal?
štajerc56

Odg: VROČ EKSKLUZIVNI GASILSKI KOLEDAR ZA LETO 2010

Odgovor Napisal/-a štajerc56 »

Ideja je dobra, jaz sicer nisem gej, vendar pa bi na koledar dal tudi pomanjkljivo oblečene moške mačoje v kombinaciji z lepimi in pomanjkljivo oblečenimi damami, tako, da bi tudi ženske oz. članice imele kaj od koledarja.
Uporabniški avatar
Marjetica
moderator
moderator
Kraj: Hotinja vas-mariborska regija

Odgovor Napisal/-a Marjetica »

RadioaktivniS napisal/-a: Celotna zadeva bo zgledala zelo umetniško, vrhunsko oblikovano, s gasilsko tematiko in kančkom erotike.

Koledar bo narejen tako, da bo univerzalen in primeren za vsa društva - vroča dekleta, gasilska vozila in oprema, ogenj in ?
No me res zanima kaj smatrate vi pod pojmom vroča dekleta :wink: glede na to, da ste moški "gola ali pomankljivo oblečena" :?: ... in smo že pri umetnosti :o

malo heca - dajmo se presenetiti :!:
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Uporabniški avatar
RadioaktivniS

Hehe Marjetica....
Vsekakor to ne bi bil koledar v smislu "avtomehaničnih koledarjev"... [-X
Ni namen, da pokažejo vse kar imajo... skrito zna biti veliko bolj zanimivo, ker spodbuja domišlijo :twisted:

Fotograf mi je že poslal predlog kako bi se lotil zadeve oz. kakšna naj bi bila zgodba koledarja...
Moram rečt, da bi zadeva resnično znala biti interesantna...

Ker sem se v teh dneh pogovarjal tudi z nekaterimi iz foruma katerim je ideja všeč mislim, da vam bom lahko kmalu javil
ali se bo projekt izpeljal... občutek imam dober - bomo videli.

Ideja, ki jo je izpostavil štajerc56 je vsekakor na mestu - vendar nisem siguren če bo izvedljiva v tako kratkem času, ker v primeru, da pade odločitev o tem, da speljemo ta projekt so dekleta za koledar že izbrana... Dejansko je že vse pripravljeno. Pri fantih pa nismo nič iskali in dvomim, da bi jih lahko dobili tako hitro... Mogoče pa tudi - bomo videli...

Trenutno čakam na odgovor... Seveda pa me še naprej zanimajo vaši komentarji in predlogi :)

Predvsem pa - ali bi vi osebno ali v vašem društvu imeli take koledarje?
ssečnik

Odgovor Napisal/-a ssečnik »

Lepo,da ste se lotili takega projekta in upam da ga boste uspešno zaključili,tudi finančno.
Pri nas pa je zadeva morda malo drugačna,kajti mi koledarjev ne prodajamo ampak jih našim krajanom podarimo,voščimo božične in novoletne praznike na koncu pa dobimo,ali pa tudi ne,prostovoljni prispevek.Koledarje raznašamo praviloma v nedeljo pred božičem v dopoldanskem času.Ne vem pa kako bi bila zadovoljna z vročimi dekleti mamca ki je pravkar prišla od maše in da gasilcem nekaj težko prihranjenih evrov ob tem pa ne smemo pozabiti da so gasilci marsikdaj edini ki ji polepšajo praznike.
Uporabniški avatar
RadioaktivniS

No, mogoče vseeno v pojasnilo... ker sem doživel tudi nekaj burnih odzivov...
Ko omenim vroča dekleta si lahko vsak predstavlja kar si hoče... seveda sem namerno uporabil ta izraz,
da pritegnem vašo pozornost :wink: To pa še ne pomeni, da bodo punce na teh koledarjih zgoraj ali spodaj brez...
Kot sem rekel ne delamo cenenega "avtomehaničnega" koledarja - gasilci zagotovo nismo ceneni in niti ne "pokvarjeni"...
To bi nam lahko kdo očital, če bi naredili "avtomehanični" koledar...
Kot sem rekel: Na slikah koledarja se naj bi prepletala zgodba o lepih ("vročih") gasilkah, ognju in gašenju le tega - ter gasilski tehniki.... (univerzalni prizori primerni za vsako društvo)
Za nameček pa naj dodam, da je fotograf predlagal, da bi na koledarju dodali tudi kakšne anekdote ali druge zgodbe "gasilskih herojev" iz vse Slovenije in iz vseh obdobji 140 letnega delovanja gasilcev na sončni strani alp... Tako bi koledar imel pridobil tudi na "dodani vrednosti"...
In verjemite, proti takim koledarjem ne bo imela nič proti tudi tista stara mamca, ki je vsak dan in vsako nedeljo pri ta prvi maši... Meni je še en župnik rekel, da bi tak koledar v faroš obesil... [-o<

Kot sem pa že omenil - iščemo nekoga, ki bi ga ta ideja zanimala in bi jo bil pripravljen ali financirat ali sofinancirat in potem v nadaljevanju tudi tržiti in zaslužiti kakšen evro - če bodo zraven še dobrodelni nameni - toliko bolje!
.... mogoče kar gasilci.org? 8)
V našem društvu vsega skupaj rabimo mogoče kakšnih 300 koledarjev - zato je za nas tak projekt finančno neizvedljiv...
Zato iščemo "poslovne partnerje" in ponujamo dobro poslovno priložnost... tistemu, ki bi ga stvar zanimala pa ponujamo, da prevzamemo kompletno izvedbo za pripravo koledarjev in njihov tisk. (So)Investitorju ostane samo marketing in distribucija... Kaj pravite?
modelčki

Odgovor Napisal/-a modelčki »

khm.. glede na to, da so gasilci večinoma moški, zakaj ne naredite koledarja z vročimi moškimi gasilci! Lepi, postavni, v gasilski opremi, lahko tudi zgoraj (ali/in spodaj brez) zagotovo TAKOJ KUPIM!!
Uporabniški avatar
RadioaktivniS

Naj vam sporočim, da se za izdajo tega koledarja letos ne bomo odločili.
Projekt torej ne bo izpeljan.
Razlog? Lahko bi to imenovali "finančna kriza" saj mi ni uspelo najti investitorja za projekt.

Če mogoče koga drugega ideja zanima, mi lahko javi - z veseljem zadevo odstopim, vključno z vsemi do sedaj pripravljenimi stvarmi.

Lep gasilski pozdrav!
Odgovori