Še en dejavnik več da je delo z mladino pomembno
REKLI SO
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: REKLI SO
Predavatelj na tečaju za mentorja mladine, Pekre 2013: "A veš kok se midva dobr kresneva k gre tamau na gasilske vaje."
Re: REKLI SO
Nadaljevalni tečaj za gasilca:
-v naprtnjačo gre 20L vina
-če boste pjani se vedno skipajte na levo stran da se nebo vedelo s katerega društva ste
Malo heca še nubenmu ni škodilo
-v naprtnjačo gre 20L vina
-če boste pjani se vedno skipajte na levo stran da se nebo vedelo s katerega društva ste
Malo heca še nubenmu ni škodilo
Lp, Luka
Kjer je problem, je tudi rešitev.
Žurnal 24, 9.2.2014
Prikaži po:času objave/najboljše ocenjene
joža / danes, 19:11
Pa da vidimo, koliko naših " glasbenih " umetnikov bo sedaj prišlo špilat gasilcem na veselico za simbolične cene, da si le-ti povrnejo stroške. Ni jih junakov v deželi Sloveniji.
Pa da vidimo, koliko naših " glasbenih " umetnikov bo sedaj prišlo špilat gasilcem na veselico za simbolične cene, da si le-ti povrnejo stroške. Ni jih junakov v deželi Sloveniji.
Tadej Toš: "Spoštovani! Kot svoj skromni prispevek reševanju situacije sem pripravljen odigrati dobrodelni stand up šov katerega izkupiček bi šel v nabavo opreme za gasilce .. "Andrej napisal/-a:Žurnal 24, 9.2.2014
ni ravno muzikant, se pa je potrudil. Bravo!
" Če kaj v tej zmešnjav polni državi še deluje normalno, so to naši gasilci " - dr. Andrej Fištravec, župan MO Maribor na občnem zboru PGD Kamnica
PS - pod to njegovo izjavo se podpišem.
PS - pod to njegovo izjavo se podpišem.
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .
"Nekatere plešejo, trenirajo kakšen šport, jaz sem pa gasilka" (Martina Težak-članica PGD Nova Gorica v intervjuju za časopis Dnevnik)

Izjava bodoče gasilske častnice po praktičnih vajah: "Če je bila B cev svinjsko težka, ko je bila mokra, kako je šele C cev mogla biti"

če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Re: REKLI SO
PGD Izvaža z AC in... U pi**a mate***a koj to ogromn... in s 3mi člani. Končano

Lp, Luka