Eeeejej , jaz sem zaupni info objavil bolj kot opravičilo za zamudo pri zastavljenem projektu pa vseeno lepa hvala za čestitke in lepe želje vsem in tudi temu forumovskemu osebku, ki mi je to poslal (mislim, da je tisti balon vseeno odveč )
lp DC
p.s.: če boste nadaljevali bodo zvedeli še na GZS in tedaj bom - mladinec
Priponke
Lahko meni - težje onim, ki to več ne morejo postati...:)
Tudi jaz cestitam se 1x , tebi in krtinici, da bi uspešno prišla skozi tehnični pregled, kajti drugače ne bo šlo po cesti, ampak le po kolovozih
lepo praznovanje obema z ribez špricerjem
marek1 napisal/-a:...da bi uspešno prišla skozi tehnični pregled...
Ni panike , "krtinca" je šla skoz tehničnega ko blisk , še "auspuha" ji niso merili, ker ima prelepega ... . Zdaj pa gre na dekor pa še eno manjše "šraufanje", potem pa veselo na pot
Eto, nastaja nova obleka "krtince"... , zdaj rabim še kakšen nasvet...namreč na sprednih vratih - bočno od znaka bi naj bil še mali napis "gasilci.org" in zadaj na vrhu še http://www.gasilci.org, kaj pravite, bo OK
Drago kaj več možnosti kot si jih že izkoristil ravno nimaš, razen zadnjih vrat med steklom in euro-tablico . Zadeva mi je všeč in več kot jasna kdo si , kaj predstavljaš ali zastopaš oziroma od kod si Samo ne vem čisto točno kam greš s tem space shuatel-om