KOLEDARJI 2006
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Uroš, pa se bodo vaši tastari srinjal da jih ni nikjer na sliki, vsak eno v talepih uniformah pa morte dat. 
Mi pa gremo letos povsej verjetnosti na dvanajst listnega(prej 6) saj nam zmankuje prosotora za sponzorske oglase....se pa nekaj govori da bodo punce naredile svoje slike na gas. opremi. Da ne bo pomote v uniformah seveda
LP Ažbe
Mi pa gremo letos povsej verjetnosti na dvanajst listnega(prej 6) saj nam zmankuje prosotora za sponzorske oglase....se pa nekaj govori da bodo punce naredile svoje slike na gas. opremi. Da ne bo pomote v uniformah seveda
LP Ažbe
Divje pleme na JV robu Ljubljane, vas se imenuje Bizovik / Valvasor/
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Hmmmm...kaj vse se še govoribzovc12 napisal/-a:Uroš, pa se bodo vaši tastari srinjal da jih ni nikjer na sliki, vsak eno v talepih uniformah pa morte dat.
Mi pa gremo letos povsej verjetnosti na dvanajst listnega(prej 6) saj nam zmankuje prosotora za sponzorske oglase....se pa nekaj govori da bodo punce naredile svoje slike na gas. opremi. Da ne bo pomote v uniformah seveda![]()
LP Ažbe
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Hja v Bizoviku o "ženskem koledarju" krožijo govorice že kakšno leto ali dve, samo zaenkrat se še ni nič premaknilo v to smer
rabimo kakšnega nadarjenega fotografa
vsekakor pa se bomo potrudili, da bo koledar spet kaj posebnega
LP
Suzy
LP
Suzy
Evo fotografov kolikor hočeš...zdaj je treba samo še v društvu postopek sprožit. Aja pa seveda en digitalni izvod na koncu objavit na forum ane
Drugače pa kakor je že Ažbe povedal, že nekaj let imamo 6 listni koledar in ljudje so kar zadovoljni z njim (lahko še kaj gor zapišejo in še bolj pregleden je-pa seveda več slikic je gor). Če pa bo letos oz. drugo leto 12-listni bo pa še toliko boljše
LP
Suzy
Drugače pa kakor je že Ažbe povedal, že nekaj let imamo 6 listni koledar in ljudje so kar zadovoljni z njim (lahko še kaj gor zapišejo in še bolj pregleden je-pa seveda več slikic je gor). Če pa bo letos oz. drugo leto 12-listni bo pa še toliko boljše
LP
Suzy