KAJ NAJ REČEM
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Če se prav spomnim kolikor smo se vozili skozi cestninske postaje imaš na tistem listku potem tudi napisano (gasilci+registerska številka).
Drugač pa mi je slabo postalo ko sem videl ni niti za v cirkus pa kar se tiče sankcioniranja za moje pojme naj nebi čakali da ga dobijo z prižganimi lučmi!Nekaj časa nazaj sem opazil modro rotacijsko na prodajni polici v večji trgovini z lahko rečem mešanim blagom tak da jo res lahko kupi vsak nebodigatreba.Kar se pa kazni tiče pa je bila pred časom (še v sit) 120000 + sodnik za prekrške
Drugač pa mi je slabo postalo ko sem videl ni niti za v cirkus pa kar se tiče sankcioniranja za moje pojme naj nebi čakali da ga dobijo z prižganimi lučmi!Nekaj časa nazaj sem opazil modro rotacijsko na prodajni polici v večji trgovini z lahko rečem mešanim blagom tak da jo res lahko kupi vsak nebodigatreba.Kar se pa kazni tiče pa je bila pred časom (še v sit) 120000 + sodnik za prekrške
Za prijavo kaznivih dejanj
madona se nic ne znajdete
p.s. Glede luci, sedaj smo v EU, mas modre rotacijske v austirji po 8e
Ali njihova stran http://www.policija.si , pod "Pišite nam" imate e-mail kontakt z moznostjo priponke (slikce-dokazi)POKLIČI NA ANONIMNI TELEFON POLICIJE 080-1200
madona se nic ne znajdete
p.s. Glede luci, sedaj smo v EU, mas modre rotacijske v austirji po 8e
Don't raise your voice, Improve your argument!
Tukaj se menimo predvsem o tem , ali je rotacijske sploh mogoče homologirati, ne pa kako se vozi skozi cestnisko postajo in ali se plačuje cestnino ali ne. Ali je to kaznivo dejanje ali ni nebi razpravljal, kajti omenjeno vozilo se že kar nekaj časa nahaja na koroškem in ga uporabljajo v promocijske namene(uporablja ga potnik podjetja ki trži pijačo).
Gled policije pa tako; če bi ga imeli namen ustaviti bi ga že davno, kajti dvomim da ga niso opazili.
Gled policije pa tako; če bi ga imeli namen ustaviti bi ga že davno, kajti dvomim da ga niso opazili.
Dolg jezik ima kratek spomin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
- alexsander
- Kraj: dragatuš
Ali si prepričan, da gre tu za kaznivo dejanje (kateri člen kazenskega zakonika RS?)? Kolikor je meni znano, gre tu le za prometni prekršek, ki zna lastnika vozila močno udariti po žepu.Pero napisal/-a:tukaj se menimo o kaznivem dejanju,ki povrhu vsega zelo skodi nasemu ugledu, ne pa o tezavnosti sestave luci...
LP
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk
prometni prekrsek je kazniv ? pa sploh ni vazno, perkrsek je prekrsek, pa se tak je da ni lih kazn 20e... (sploh pa so nasi polijaci zadne case bol z prometnimi prekrski ukvarjajo, kot z kaznivimi dejanji)
Pa tudi ce ni uporabljal rotacijskih luci, je se vedno v prekrsku.
Ce ste vi take pi*** mi povejte lokacijo vozila pa bom lastnorocno poslal slike na policijo...
Kr to da te ustavijo sam zato kr mas porihtan avto, pa ti tacnarijo (sosolec je v tuning klubu) , takemu idiotu kot je pa ta pe nebodo nic nardili, je pa ze visek...
LP
Pa tudi ce ni uporabljal rotacijskih luci, je se vedno v prekrsku.
Ce ste vi take pi*** mi povejte lokacijo vozila pa bom lastnorocno poslal slike na policijo...
Kr to da te ustavijo sam zato kr mas porihtan avto, pa ti tacnarijo (sosolec je v tuning klubu) , takemu idiotu kot je pa ta pe nebodo nic nardili, je pa ze visek...
LP
Don't raise your voice, Improve your argument!
Nekatera rdeča intervencijska vozila vozijo pijane osebke po naši državi. Ti osebki so praviloma iz naših vrst. Pometimo pred svojim pragom...Pero napisal/-a:potem pa naj kaznujejo tistega ki mu ga je posodil. Dvomim da je to kako gasilsko drustvo, sploh glede na tablice "NM BAMBUS".
Potem pa povej kaj si ti mislis o osebi, ki v "intervencijskem" vozilu trzi alkoholno pijaco po sloveniji ?
LP
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk