REKLI SO
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: REKLI SO
Vodja intervencije na požaru v Gerečji vasi:...kot vidite je ostrešje zgorelo, ni pa pogorelo....
POP TV
POP TV
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
gasilski avtomobili so rdeči, gasilci so pa zlati!
Andrej Krbavčič v Delu !
Hvala ti Andrej za to prečudovito misel !
Andrej Krbavčič v Delu !
Hvala ti Andrej za to prečudovito misel !
odgovor poveljnika ljubljanskih poklicnih gasilec Vučiča na vprašanje, ali pride med poklicnimi in amaterskimi kolegi kdaj do očitkov zaradi denarja."Ker sodelujemo kot rit in srajca, se med seboj tudi vsi poznamo. Vsi smo kolegi in če bi imel kdo tovrsten izpad, bi pomenilo, da je iz drugega vica, in bi se sam izločil."
vir: Dnevnik
Pojavil se je tiskarski škrat. Poveljnik GBL je namreč Tomaž Kučič in ne Vučič 
Re: REKLI SO
Poveljnik Gasilske zveze Slovenije Matjaž Klarič:PN: Prvič gasili z letalomKljub temu pa se Klarič sprašuje, ali pri nas res potrebujemo letalo za gašenje, če ga potrebujemo vsake tri oziroma vsakih šest let.
-
pgd_babici
- Kraj: Koper/Babiči
Res je tudi, da je vsak dan več operativnih gasilcev,ki se sprašujemo,če potrebujemo tako vodstvo GZS??Kljub temu pa se Klarič sprašuje, ali pri nas res potrebujemo letalo za gašenje, če ga potrebujemo vsake tri oziroma vsakih šest let.
LP Robert
-
gasilec_samo
Požar barake v nočnih uraH. Osrednja enota je že na lokaciji in posreduje, po UKV se sliši PGD xy izvaža na intervencijo. Vprašanje ReCO: koliko vas je? Odgovror: OBA

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
samo , ali lahko napišeš in potrdiš kje je to bilo ? in ali je res bilo ? Lahko na ZS
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Re: REKLI SO
Me je na hitro spomnila ta zadeva na uno od naših helikopeterjev.... Koliko jih pride 
Poleg dviga DDV se obeta tudi reorganizacija javnega sektorja, vendar konkretnih vladnih predlogov glede reorganizacije ni. Predsednik gospodarske zbornice Samo Hribar Milič je povedal: »Z bencinom gasimo ogenj«.
izjava na razgovorih o varčevanju
darko
izjava na razgovorih o varčevanju
darko
Baumgartner zdaj načrtuje padalsko upokojitev, v prihodnosti se bo tako usmeril v pilotiranje helikopterjev za gorske reševalne in gasilske misije ... so rekli po neverjetnem uspehu 
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
V tedniku 7 dni neznan prostovoljec na pomoči po poplavah:
"Bi eni rekli, da sem čudak. Spraševali bi, kaj imam od tega. Jaz pa to delam za svojo dušo. Sem veren človek in že petdeset let hodim k maši. Nekje sem prebral, da so roke, ki pomagajo, mnogo bolj svete kot roke, ki molijo. To je zame smisel vere: da pomagaš bližnjemu. Vera niso župnik, škof in papež. Eni mislijo, da so dobri kristjani, če delajo kilometre po kolenih okoli oltarjev. Potem pa gre tak kristjan mimo reveža in ga ne vidi. Pa so šli vsi kilometri na kolenih v nič! Tako jaz vidim vero."
"Bi eni rekli, da sem čudak. Spraševali bi, kaj imam od tega. Jaz pa to delam za svojo dušo. Sem veren človek in že petdeset let hodim k maši. Nekje sem prebral, da so roke, ki pomagajo, mnogo bolj svete kot roke, ki molijo. To je zame smisel vere: da pomagaš bližnjemu. Vera niso župnik, škof in papež. Eni mislijo, da so dobri kristjani, če delajo kilometre po kolenih okoli oltarjev. Potem pa gre tak kristjan mimo reveža in ga ne vidi. Pa so šli vsi kilometri na kolenih v nič! Tako jaz vidim vero."
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
na TV poveljnik CZ iz Ormoža:
pišem po spominu:
.. potem bomo poklicali potrebne sile, ki bodo potrebne.
pišem po spominu:
.. potem bomo poklicali potrebne sile, ki bodo potrebne.
Ne da so negativci,so nič.(db)
Izjava enega drugega Darkota
Darko
Izjava enega drugega Darkota
Darko
»Naš intervencijski čas za izvoz avtolestve iz garaže znaša eno minuto, medtem ko bi težko rekel, da jo v Brežicah lahko pošljejo v akcijo prej kot v 15 do 20 minutah.....« nam je povedal Žvar.
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
http://www.pgd-mozirje.si