Saj ni res, pa je!

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
matjaž
GE: Kostanjevica na Krki
Kraj: Kostanjevica na Krki

Saj ni res, pa je!

Odgovor Napisal/-a matjaž »

http://www.sos112.si
Bilten, 9. 8. 2003

Ob 21.24 je v romskem naselju Brezje pri Novem mestu zagorela deponija odpadkov. Požar na površini 2500 kvadratnih metov so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence. Gašenje so ovirali posamezni romi, ki so na gasilce metali kamenje.

Živemu človeku se pa res vse zgodi! :roll:
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"

Albert E.
Matjaž Zupan

Odgovor Napisal/-a Matjaž Zupan »

To pa presega vse meje :!: Ne vem, zakaj jih tako skrbi za deponijo. :?:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Jah no, tam je njihov "kruh" :lol:
Matjaž Zupan

Odgovor Napisal/-a Matjaž Zupan »

Saj res, na to pa sploh pomislil nisem :idea: Pa vseeno - le zakaj so obmetavali gasilce s kamenjem? Ali bi se jim zdelo bolje, da bi njihov "kruh" zgorel?
Uporabniški avatar
Milek
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Milek »

Kamenja glih še nisem občutil, morala pa je posredovati Policija, da smo lahko gasili. :twisted: Njihov kruh je baker, ki se skriva pod plastičnem ovoju kablov, do njih pa najlažje pridejo, če si zakurijo...
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

:twisted:
Za take stvari imam izjemno slabe živce... verjetno si ne bi mogel kaj da jih ne bi malce opral z visokotlačno pumpo, umazance... :evil:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ANDY »

Prebivalko mesta Bordeaux so privedli na zaslišanje, saj je v roku enega meseca več kot šesttisočkrat poklicala gasilce.

Nezaposlena mati dveh otrok, stanujoča v mestu Bordeaux na jugozahodu Francije, je od 1. januarja do 6. februarja letos poklicala gasilce kar 6749-krat. Samo v eni noči je klicala tudi lokalno policijsko postajo in sicer 150-krat.
Mater so privedli na zaslišanje zaradi ‘zlonamernih telefonskih klicev’, nadzorovalo jo bo sodišče, obiskati pa bo morala tudi psihiatra. Marca bo morala pred sodnika za prekrške, grozi pa ji leto dni zapora in 15.000 evrov kazni.
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Uporabniški avatar
gasilec dejan
Kraj: Pobrežje-Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec dejan »

Lep pozdrav!
Evo bom kr po domače povedo, res, da nimam izpita za gasilca še končanega. In so pri nas v Mariboru tudi taki tu pri europarku. pa če se slučanjo zgodi, da bi iz kakršnih koli razlogov mogo it tja pa pomagat bom šel zato ker je to, da greš na intervencijo odgovor na poziv. Samo, da pa mi pol keri kamen fu....e ker jim jaz tisto njihovo ušivo rit rešujem pa grem pa mu ziher dva ali pa več vzgojnih stisnem, če ga nena ki :axed: pa naj me toži kdo hoče pa kak hoče, pa si lahko celo sorodstvo pokličejo id...i.
Tako je moje mnenje pomojem bi kdo drugi tudi podobno odreagiral v taki situaciji.
Lep pozdrav Dejan
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

No gasilec Dejan, ko boš končal tečaj, se pa Oskarju najavi in naj te kdaj s sabo vzame, ko bodo na Pobrežju spet kabli in gume v plamenih.

Tu ne gre za reševanje kakršnihkoli riti, razen mogoče lastnih.
Če pa komu "vzgojnega stisneš" te sigurno ne bodo tožili, pa ti njih po povračilu vzgoje tudi ne boš upal.
Saj so že predhodniki napisali; kadar gori, za njih to pomeni cekine v malho. Zato ne pustijo gasiti.

Sem od naših poklicnih kolegov slišal dosti štorij kako so komaj odnesli celo glavo, s Policijo vred.
Tako da ni šale z ognjem. Takim ali drugačnim.
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
gasilec dejan
Kontakt:

Lep pozdrav!
Tomkat, potem v tem primer črnim ognjem :D
Lep pozdrav Dejan
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

gasilec dejan napisal/-a:Lep pozdrav!
Evo bom kr po domače povedo, res, da nimam izpita za gasilca še končanega. In so pri nas v Mariboru tudi taki tu pri europarku. pa če se slučanjo zgodi, da bi iz kakršnih koli razlogov mogo it tja pa pomagat bom šel zato ker je to, da greš na intervencijo odgovor na poziv. Samo, da pa mi pol keri kamen fu....e ker jim jaz tisto njihovo ušivo rit rešujem pa grem pa mu ziher dva ali pa več vzgojnih stisnem, če ga nena ki :axed: pa naj me toži kdo hoče pa kak hoče, pa si lahko celo sorodstvo pokličejo id...i.
Tako je moje mnenje pomojem bi kdo drugi tudi podobno odreagiral v taki situaciji.
Dejan, se boš moral tudi pravopisa naučit pri Oki-ju, ne samo gasilskih veščin. :wink:
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
gasilec dejan
Kontakt:

Lep pozdrav!
Marko zato pa sem napisal:"Evo bom kr po domače povedo" :D
Lep pozdrav Dejan
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Oprostim ti samo polovico :wink:
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Spet rojen

V prometni nesreči pred cestninsko postajo Dane v smeri Sežane je bilo udeleženih 6 vozil.
Voznik avtomobila Volvo je res imel veliko sreče v nesreči, odnesel jo je brez hujših poškodb.

Slika vse pove :arrow:
Priponke
vir PN
vir PN
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ANDY »

Minulo noč na delu 80-letna "požigalka"

9. 3. (STA) - Starejša občanka je minulo noč v Ilirski Bistrici zažgala dva avtomobila. Postojnski policisti so sporočili, da je 80-letna Bistričanka malo pred 2. uro zjutraj pristopila do dveh parkiranih osebnih avtomobilov, ju polila z bencinom in zažgala.

Ogenj sta pogasila lastnik enega od vozil in mimoidoči, policisti pa bodo zoper požigalko podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

Požar je na obeh vozilih zajel pokrov motorja, motor in vetrobransko steklo. Bistričanka je po poročanju postojnskih policistov s požigom oškodovala 35-letnega občana in 38-letno občanko, doma iz okolice Ilirske Bistrice, in sicer vsakega za okoli 200.000 tolarjev.
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Odgovori