Resnica o dogodkih 9.11 ?????
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Resnica o dogodkih 9.11 ?????
Pred tednom sem zasledil en dokumentarni posnetek, ki navaja veilko dokazov in dejstev, da je bilo vse zrezirano... Definitivno vredno ogleda!
80min dokumentarni filmcek
Zej sm opazo da je malo ljudi vidlo to, pa me se zanima bol vase "stokovno" mnenje o tem...
LP
80min dokumentarni filmcek
Zej sm opazo da je malo ljudi vidlo to, pa me se zanima bol vase "stokovno" mnenje o tem...
LP
Don't raise your voice, Improve your argument!
Ja zelo zanimiv dokumentarec.Imam na CD-ju,zato sem lahko bolj podrobno pregledal vsako stvar.Najbolj zanimiv je napad na Pentagon,kjer lepo pokaže kako naj bi skozi tisto luknjo zadel letalo,ter poškodbe okoli nje-luknje.
Vmes pove,da Osama Bin Laden ni javno priznal napada.
Ali je to še ena laž ali naj verjamemo tudi očevidcem ter nekaterim izjavam gasilcem?
Vmes pove,da Osama Bin Laden ni javno priznal napada.
Ali je to še ena laž ali naj verjamemo tudi očevidcem ter nekaterim izjavam gasilcem?
Re: Resnica o dogodkih 9.11 ?????
Ali mi lahko poveš z katerim predvajalnikom odpreš ta filmček- namreč meni ga ne odpre oz ne vidim ničesar
HVALA
ko ti odpre se pokaze crn zaslon, in pol pocakas da se mal nalozi, recumi 5min, in das play, ostalo se ti bo sporti nalozlo ce mas normaln internet.
kr je 80min je pac treba bit mal potrpezljiv, ni to word datoteka
aja pa se en zanimiv podatek:
3,773,548 views samo na googlu
ocena 4,5/5 , 26059 ratings (stevilo glasov)
LP
kr je 80min je pac treba bit mal potrpezljiv, ni to word datoteka
aja pa se en zanimiv podatek:
3,773,548 views samo na googlu
ocena 4,5/5 , 26059 ratings (stevilo glasov)
LP
Don't raise your voice, Improve your argument!
-
Matjaž Zupan
Meni se to zdi precej podobna situacija kot atentat na predsednika Kennedyja. Zadeva je bila polna skrivnosti, preobratov in protislovij (dobro leto nazaj je bil o tem atentatu na televiziji celo nekakšen dokumentarni film, kjer je to prikazano).
Ravno take značilnosti ima napad 11. septembra 2001 in mnenja nekaterih poznavalcev se berejo kot teorija zarote...
Ravno take značilnosti ima napad 11. septembra 2001 in mnenja nekaterih poznavalcev se berejo kot teorija zarote...
Marko se priporočam za DVD plačam z gotovinoMarkoŠ napisal/-a:Ta film dobiš na emuli, drugače ga imam jaz z slovenskimi podnapisi. Če ga kdo rabi, ga pošljem na CD ali DVD.
Nikako nisem mogel prit na tej strani do posnetka (slobytes.net)
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com