Intervencije??
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Intervencije??
Vsem skupaj lep pozdrav. Mislim da še ni bilo te teme če pa je bila pa se opravičujem moderatorjem. Zanima me koliko imate kaj intervencij do sedaj pa koliko ste jih kaj imeli v prejšnih letih??
LP!
LP!

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
Prvo kot prvo se nihče ne baha! Temo sem odprl ker me zanima kako je kaj po Sloveniji v prostovoljnih društvih intervencij. Imeli pa smo lani 142 intervencij predlani nekaj podobnega, letos pa jih je že zdaj 202. Tolko da pričakujemo v naslednjem letu še večje število intervencij in več dela, ki pa ga tudi vsi operativni člani z veseljem opravljamo. Toliko z moje strani.
LP ter mirno noč!
LP ter mirno noč!

LP!
GoGo no res visoko število intervencij za prostovoljno gasilsko društvo. Zanima me, glede na to, da imate toliko dela, kako imate urejeno pokrivanje v dopoldanskem času ali imate mogoče organizirane kakšne dežurne ekipe ima društvo poklicno jedro, servis, hišnika, oz. kako pri takem številu zagotavljete izvoze v dopoldanskem času. Pa še to, če lahko v grobem radeliš intervencije po procentih ( požari, prometne, nev. snov, drugo ).
Porast števila intervencij za skoraj 50% v enem letu je precej nenavadno, kje vidite vi tu vzroke mogoče sušno leto, piroman, poslabšanje varnosti v cestnem prometu, poplave ali lahko še kakšno besedo o tem.
Hvala za odgovor in lepo pozdravljen!
GoGo no res visoko število intervencij za prostovoljno gasilsko društvo. Zanima me, glede na to, da imate toliko dela, kako imate urejeno pokrivanje v dopoldanskem času ali imate mogoče organizirane kakšne dežurne ekipe ima društvo poklicno jedro, servis, hišnika, oz. kako pri takem številu zagotavljete izvoze v dopoldanskem času. Pa še to, če lahko v grobem radeliš intervencije po procentih ( požari, prometne, nev. snov, drugo ).
Porast števila intervencij za skoraj 50% v enem letu je precej nenavadno, kje vidite vi tu vzroke mogoče sušno leto, piroman, poslabšanje varnosti v cestnem prometu, poplave ali lahko še kakšno besedo o tem.
Bolj star, bolj nor!
Ja imamo koncesijo za tehnično reševanje in tudi za nevarne snovi.gasilec colly napisal/-a:Gogo vi imate koncesijo za tehnično reševanje ali tudi za nevarne snovi.
Mi lahko napišeš vaš vozni park na ZS
Se opravičujem malo iz teme.![]()
p.s.Morm priznati ogromno intervencij imate čez leto!

Lep pozdrav! Zadeva je takšna v društvo nimamo nobene dežurne ekipe v dopoldanskem času, zaposlena je le ena oseba v serviso za IDA za ostalo pa skrbimo sami. V dopoldanskih urah pa je tako da jih ima kar nekaj operativcev takšni delavnik da nekateri delajo popoldan nekateri pa dopoldan in obratno tako da z tem nimamo velikih težav. Se zgodi da občasno čaka kdaj pa kdaj drugo vozilo na izvoz ne zgodi pa se to pogosto. Glede intervencij pa tako največ imamo prometnih nesreč približno 45%, požarov 30%, tehničnega reševanja 15% in nevarnih snovi 10%. To je ocenjeno v grobem. Glede naraščanja intervencij pa je tako da imamo z reševalci in policisti dogovor, ko so telesne poškodbe pri prometnih nesrečah dobim poziv. Drugače pa z piromani več ni takšnih problemov kot je bilo. To bi bilo nekaj malega z moje straniDon Micky napisal/-a:LP!

34 do zdaj
drustvo 4.kat, nimamo koncesij(reginalnih cest,nevarnih s.,..) razen izkljucno za tunele (3 int.)
ostala statistika:
pgdkonjice.net
drustvo 4.kat, nimamo koncesij(reginalnih cest,nevarnih s.,..) razen izkljucno za tunele (3 int.)
ostala statistika:
pgdkonjice.net
Don't raise your voice, Improve your argument!
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
PGD Slape-Polje spada v II. kategorijo, letos smo opravili 5 intervencij:
24. marec: manjši travniški požar, ob našem prihodu že v večini pogašen s strani GBL
6. april: požar barake ob želežniški progi
29. junij: črpanje vode po neurju iz kleti stanovanjske hiše in črpanje vode iz podvoza (tisti dan smo imeli še dva poziva za črpanje vode iz kleti, ki sta pa bila ob prihodu na kraj preklicana)
22. julij: požar na Krasu, natančneje na Divači-Risnik, sodelovali 4 gasilci z GVM
24. marec: manjši travniški požar, ob našem prihodu že v večini pogašen s strani GBL
6. april: požar barake ob želežniški progi
29. junij: črpanje vode po neurju iz kleti stanovanjske hiše in črpanje vode iz podvoza (tisti dan smo imeli še dva poziva za črpanje vode iz kleti, ki sta pa bila ob prihodu na kraj preklicana)
22. julij: požar na Krasu, natančneje na Divači-Risnik, sodelovali 4 gasilci z GVM
Cogito, ergo sum.