Razpis ???
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Razpis ???
Mene pa zanima kje se da ne internetu videt razpise za delovno mesto poklicnega gasilca. GBL jih baje objavlja v delu sam na strani od dela jest tega raspisa ne najdem. Aja pa če kdo ve za kakšen aktualen razpis naj prosm pove čimprej. Hvala
ja sm prebrav ze tisto sam sm mislu d je kj novga k nebi rad ksnga raspisa zamudu. za celje pa mb se jih kr najde za gbl al pa kranj pa nism najdu nc niti ksnih starih ne. ko pa je glede delovnih iskušen a to je mišleno pr pgd-ju al stalna zaposlitev k nima veze z gasilstvom? A so razpisi vsako leto prbližno ob istem casu al kadar pac rabjo? Kolkr sm tuki bral se bl težko pride med poklicne gasilce. sam mislm d je vsen vredn probat.
Colly. Drugače slovenščina meni ni problem, samo sem pač iz gorenske in malo "šparam" s črkami. Tako kot pes, ko napiše idi
.
Z raspisom bom pa moral kot kaže še malo počakati. Tako ali tako mi manka delovna doba kot pravi Tinck pa nič zato pa tačas naredim še izpit za C, E kategorijo. Bom mel več možnosti morda. Ali ne? Kaj pravite po čem se komisija za sprejem med poklicne gasilce odloči, da si primeren za med njihove vrste ?
Z raspisom bom pa moral kot kaže še malo počakati. Tako ali tako mi manka delovna doba kot pravi Tinck pa nič zato pa tačas naredim še izpit za C, E kategorijo. Bom mel več možnosti morda. Ali ne? Kaj pravite po čem se komisija za sprejem med poklicne gasilce odloči, da si primeren za med njihove vrste ?
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
No da ne bo neke zmote , očitno Pink ni gasilec oziroma poznavalec poklicnega gasilstva.
Poklicne enote so Javni zavodi z različnimi nazivi. Vodi jih direktor , ki tudi sprejema kader. V pomoč pa mu je seveda vodja operativa pa še kdo.
Pa preveč se ne ženi , plače so slabe , 150.000 sit če si priden.

Poklicne enote so Javni zavodi z različnimi nazivi. Vodi jih direktor , ki tudi sprejema kader. V pomoč pa mu je seveda vodja operativa pa še kdo.
Pa preveč se ne ženi , plače so slabe , 150.000 sit če si priden.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
C in E izpit je samo blef !
Nobena brigada še do sedaj ni sprejemala voznikov , ampak gasilce , napadalce , ognježerce !
Nekomu tu na forumu tega nikakor nisem mogel razložiti. Strojnik - voznik postaneš šele z leti.
ja ti mladi so srečni, če jim brrrrni pod ritjo !

Nobena brigada še do sedaj ni sprejemala voznikov , ampak gasilce , napadalce , ognježerce !
Nekomu tu na forumu tega nikakor nisem mogel razložiti. Strojnik - voznik postaneš šele z leti.
ja ti mladi so srečni, če jim brrrrni pod ritjo !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !