Mogoče kdo ve ali je to da ima vozilo inter. luči sploh dovoljeno? Luči namreč delujejo ne deluje pa zvočna signalizacija.
KAJ NAJ REČEM
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
KAJ NAJ REČEM
Mogoče kdo ve ali je to da ima vozilo inter. luči sploh dovoljeno? Luči namreč delujejo ne deluje pa zvočna signalizacija.
Dolg jezik ima kratek spomin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
-
Alexsander
Dal bi jaz njemu distribucijo bambusa v rdečem kombiju z plavimi lučkami....
Z tisto njegovo flašo po kibli!
Nekje bi morali napisati (zakon), da se signalizacije (modre) ne da nabaviti, če nimaš črno na belem na katero vozilo bo to šlo. In če ni res intervencijsko pač ne gre!
Tole me pa dvigne!
Z tisto njegovo flašo po kibli!
Nekje bi morali napisati (zakon), da se signalizacije (modre) ne da nabaviti, če nimaš črno na belem na katero vozilo bo to šlo. In če ni res intervencijsko pač ne gre!
Tole me pa dvigne!
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Nabave ne moreš preprečiti nikomur. Tega kljukca bi morali modri angeli zalotiti pri bliskanju, pa bi bil problem rešen. Glede na to, da je lastnik vozila pravna oseba, bi morala biti kazen še bolj "zanimiva".Tomkat napisal/-a:Dal bi jaz njemu distribucijo bambusa v rdečem kombiju z plavimi lučkami....![]()
Z tisto njegovo flašo po kibli!![]()
Tole me pa dvigne!
Vsakega mulca, ki ima samo modre pozicijske žarnice začopatijo, ni vrag, da ne bi še teh neodgovornežev.
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Žal ni čisto tako, poznam kar nekaj ljudi, ki imajo homologirane modre pozicijske žarnice. Še vedno se sprašujem kako?Volkec napisal/-a:Vsakega mulca, ki ima samo modre pozicijske žarnice začopatijo, ni vrag, da ne bi še teh neodgovornežev.
Vsekakor pa tisti 3DIM blok NE spada na jumperja. Pa še grdo izgleda...
Cogito, ergo sum.