Sežana

Tečaji, vaje, šola ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

No, no, amaterka brez grdih besed. Ko bi vsaj iz spoštovanja do slike, ki jo nosiš, uporabila slovenske. :roll:

Sicer pa prebrskaj po forumu, pa boš lahko prebrala, kako trenutno deluje sistem izobraževanja gasilcev in mogoče tudi, zakaj ni drugače.
Uporabniški avatar
pbb

Re: Tečaj

Odgovor Napisal/-a pbb »

Štajerc napisal/-a:Servus, lušni napadalec!
Na žalost so termini, ki jih GZS izvaja, tako počasni zaradi izredno velikega števila interesentov (in zaradi tega, ker preljubi Ljubljančani centralizacije Iga ne želijo spustiti iz roke - v nasprotnem primeru bi ta tečaj na Štajerju lahko izvedla že v roku enega meseca ali prej).
bp
Ja ljubi Štajerc, ne govori "oslarij", kje boš pa vse to izvajal. To ni tako kot bi izvedel tečaj, kjer vsi sedijo, spijo, poslušajo,....... in se pretegujejo.
Verjetno ti je usoda "vile Stojanovič " :pimpdaddy: v Pekrah dobro znana. Žal pa naši regijski veljaki nimajo ....., da bi že enkrat udarili po mizi in se že dokončno zmenili :-# o tej prepotrebni lokaciji za nas gasilce, katera bi pokrivala izobraževanje več regij na tem koncu. :huh:
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
amaterka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a amaterka »

Peter napisal/-a:No, no, amaterka brez grdih besed. Ko bi vsaj iz spoštovanja do slike, ki jo nosiš, uporabila slovenske.
Se opravičujem Petru za prej napisane kratice. Ampak me je res razjezila tista (nevmesna) pripomba...

Ne razumem pa, kaj ima moj avatar s tem :roll: ..ali pa to pomeni, da zaradi karantanskega panterja v avatarju lahko uporabljam grde besede, ampak morajo biti pač slovenske?

Hudimana, kako presneto nelogično! :lol:
We didn't start the fire, it was always burning since the world's been turning. We didn't start the fire, no we didn't light it but we try to fight it...
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

amaterka napisal/-a:Ne razumem pa, kaj ima moj avatar s tem :roll: ..ali pa to pomeni, da zaradi karantanskega panterja v avatarju lahko uporabljam grde besede, ampak morajo biti pač slovenske?
Jasno, da ne podpiram uporabe grdih besed, ampak, če so že ravno morale biti, bi bile lahko slovenske, npr.: Tristo kosmatih medvedov. 8)

Sicer je pa tako, da moraš pri odgovorih upoštevati, da je to forum, kjer lahko vsak prispeva svoj del k razpravi. Za uradne odgovore obstajajo pa uradne inštitucije.

Z ustreznimi sredstvi bi se okoli izobraževanj lahko marsikaj uredilo, z omejenimi pa je tako kot je. Res nekateri dokazujejo, da se lahko kaj naredi tudi z minimalnimi sredstvi, samo tega ne smemo posploševati, sploh pa ne pustiti, da bi to postalo merilo.
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

amaterka napisal/-a:
Zaradi mene lahko spamaš po tem forumu, ampak raje ne v moji bližini.. :!:
Moram se kot moderator oglasiti. Poleg navedenega o slovenskih besedah je mene zmotilo tole o izbiranju sogovornika na našem forumu. Vsaj tako je iz tega stavka razbrati. Da tisto o 15 letniku prezremo. Martin redno sodeluje v temi Izobraževanje in do sedaj zelo korektno.

V temi Izobraževanje si želim plodno sodelovanje vseh in takšnega pisanja ne odobravam ! :twisted:
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Tudi jaz mislim, da je Martin v vseh pogledih popolnoma enakopraven sogovornik, čeprav ima samo 16 let in se menda še niti z malo močnejšim mopedom ne sme vozit.
Tako da, amaterka, dobiš (vsaj z moje strani) rumeni karton.
Saj ne, da bi to kaj dosti pomenilo, a vseeno... :wink:
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Re: Sežana

Odgovor Napisal/-a Franci »

blondi napisal/-a:Vem da je podobna tema že bila ....

Aprila grem na hot fire trening v Sežano. Prosil bi tiste, ki so tam že bili, da malo povedo svoje izkušnje...............................

Tema je štartala nekako takole .... sedaj pa ....... :evil:
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

Opala, se opravičujem za vročo debato. :oops: S tem sem hotel povedati, da je razlog za dolgo čakalno vrsto veliko prijavljenih in (morda, to predvidevam) kratek razpon določenih tečajev (ne vem, kako naj to pojasnim, ne da bi spet pljuvali po meni zaradi moje starosti :evil: ). Bom poskusil: npr. HFT se izvaja 1x na teden, ne? (na primer) in logično je, da bo pri takšnem tempu in večjem številu prijavljenih iz celotne Slovenije malce večja vrsta :? ...

Še enkrat se opravičujem vsem prizadetim, predvsem amaterki, ki ni slaba gasilka, samo tu pa tam se malce razjezi :wink: (kakor vsi) in prav je tako.

PS: Trenutno sem brez interneta doma, zato pozno odgovarjam :( .
Uporabniški avatar
FUC
Kraj: Komen

Odgovor Napisal/-a FUC »

icko napisal/-a:Specialnost IDA ter zdravniški pregled. če ste tečaj IDA opravljali pred manj kot tremi leti, zdravniškega ne potrebujete. v nasprotnem opravite podobnega kot za IDA.
Žal po novem traja zdravniško spričevalo le eno leto!
Ni nam lahko!
Odgovori