Drugi strokovni dnevi Borisa Stevanoviča na Rogli 2008
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Odg: Drugi strokovni dnevi Borisa Stevanoviča na Rogli 2008
Pero tukaj ni čevapčičev. Vzemi gril paket ali pa bodi lačen.
Seveda pa zadovoljevanje potreb lahko opraviš tudi drugje.
Seveda pa zadovoljevanje potreb lahko opraviš tudi drugje.
Nimaš izbire - ali vzameš vse v paketu ali pa nič. Namesto, da bi bil zadovoljen, da imaš možnost doživeti omenjen dogodek, za organizacijo katerega bodo nekateri porabili kar nekaj svojega (prostega) časa...Pero napisal/-a:Vseeno se mi zdi mal brezveze, da bom za malo več kot pol ure vožnje, zaj pakiro stvari (pa za 100e spal v sobi še z 4imi, ki bojo po možnosti smrčali![]()
)
Ah ja....se vidimo gor ne....jst mam že plačano
komaj čakam
komaj čakam
Skupaj rešujemo življenja!!
Tako, zadeva je črna na belem...tudi moja malenkost gre na Stevčijeve dneve
letos so pa tak zanimive teme, da ne bom nč prešpricala 
LP
Suzi
LP
Suzi
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
SuZaNcA napisal/-a:letos so pa tak zanimive teme, da ne bom nč prešpricala
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Moram reči da mene letos verjetno ne bo, ker 18.3. začnem pri novem delodajalcu.
Sem pa ravno danes na Rogli srečal našega šefa, ki je urejal še zadnje podrobnosti za aprilsko srečanje.
Sem pa ravno danes na Rogli srečal našega šefa, ki je urejal še zadnje podrobnosti za aprilsko srečanje.
Stati inu obstati. /Trubar/
A vidite koga imamo gasilci za šefa gasilerije .... Verjetno je bil na Rogli M.D in ne M.K.
Blondi - rumeni karton
Blondi - rumeni karton
Rok Ušen, GČ I. st.
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Franci je verjetno misli šefa foruma in portala.
No pa da ne bom čisto offtopic... Prijav je že skoraj 150!
No pa da ne bom čisto offtopic... Prijav je že skoraj 150!
Točno tako Vrsho. Je pa menda ja jasno na katerem forumu smo in kdo je šef.Vrsho napisal/-a:Franci je verjetno misli šefa foruma in portala.
Stati inu obstati. /Trubar/
Saj veste kam pes taco moli.
Nekaj bi vprašal. Zanima me, ali bo prireditev medijsko podprta? Brez zamere, ampak s tem ne štejem entuzijastov s privatnimi kamerami, ki potem dodajajo posnetke na ta in oni forum - hvala njim tudi za to, ampak z medijsko pokritostjo imam bolj v mislih pop-tv in rtvslo. Zadeva je zelo dobro zastavljena in prav je da bi se o njej kaj povedalo javno in da se tako tistim, ki prezirajo tovrstne zadevščine (ker pač ideje niso zrasle na njihovem zeljniku) jasno pokaže, kako resno nekateri jemljemo vse skupaj. Prav tako bi bila to lepa popotnica za med ljudi, da vidijo, da gasilci skrbimo za strokovnost in da je potrebno za to žrtvovati (čas, voljo, nenazadnje tudi denar).
Mnenja ...
PS: upam, da se moderatorju ne zdi, da je tole offtopic. Če je pač naj pobriše
Nekaj bi vprašal. Zanima me, ali bo prireditev medijsko podprta? Brez zamere, ampak s tem ne štejem entuzijastov s privatnimi kamerami, ki potem dodajajo posnetke na ta in oni forum - hvala njim tudi za to, ampak z medijsko pokritostjo imam bolj v mislih pop-tv in rtvslo. Zadeva je zelo dobro zastavljena in prav je da bi se o njej kaj povedalo javno in da se tako tistim, ki prezirajo tovrstne zadevščine (ker pač ideje niso zrasle na njihovem zeljniku) jasno pokaže, kako resno nekateri jemljemo vse skupaj. Prav tako bi bila to lepa popotnica za med ljudi, da vidijo, da gasilci skrbimo za strokovnost in da je potrebno za to žrtvovati (čas, voljo, nenazadnje tudi denar).
Mnenja ...
PS: upam, da se moderatorju ne zdi, da je tole offtopic. Če je pač naj pobriše
Rok Ušen, GČ I. st.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Tudi za obveščanje medijev je poskrbčjeno. Tudi lansko leto je bilo.
Uspelo mi je priti celo na TV SLO v jutranjo oddajo, kjer sem poskušal v 10 minutah predstavit dogajanje na Rogli.
Mediji bodo obveščeni teden dni pred dogodkom. Praksa je pokazala, da je to pravi termin.
Če pa ima kdo na forumu kakšno poznanstvo v kakšnem časopisu, pa je dobrodošla njegova pomoč.
Uspelo mi je priti celo na TV SLO v jutranjo oddajo, kjer sem poskušal v 10 minutah predstavit dogajanje na Rogli.
Mediji bodo obveščeni teden dni pred dogodkom. Praksa je pokazala, da je to pravi termin.
Če pa ima kdo na forumu kakšno poznanstvo v kakšnem časopisu, pa je dobrodošla njegova pomoč.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Oskar, pa se da mogoče to kje videti ko si bil na jutranji odaji?
Skupaj rešujemo življenja!!
Milan Dubravac napisal/-a:Posnetek Oskarjevega intervjuja je objavljen v arhivu oddaj, dobro jutro , 4.4.07, tema vrtinec.
Poglejte
http://www.rtvslo.si/dobrojutro/arhiv.php
Skupaj spreminjajmo svet na bolje!
Ali kdo ve kako je s prijavami, ali so še možne??
Vem da sem že pozen, vendar sem šele pred kratkim dobil odgovor naše zveze glede pokrivanja stroškov udeležbe.
Vem da sem že pozen, vendar sem šele pred kratkim dobil odgovor naše zveze glede pokrivanja stroškov udeležbe.