Učimo se, na ABC
Pravila foruma
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
-
sasolovrenc
Oskar! Malo pozno sem prebral pripombo glede konkretnih odgovorov.
Vsakdo, ki mu je slika poznana lahko napiše zelo konkretno kaj je na sliki. (primer prevernjenega "doica" - slika dne 24.6.2007) sem lahko takoj in zelo konkretno napisal kaj slika predstavlja.
Če del slike ni niti malo poznan lahko samo ugibaš (kot loto številke). Enkrat se nam bo že posrečilo.
Vsakdo, ki mu je slika poznana lahko napiše zelo konkretno kaj je na sliki. (primer prevernjenega "doica" - slika dne 24.6.2007) sem lahko takoj in zelo konkretno napisal kaj slika predstavlja.
Če del slike ni niti malo poznan lahko samo ugibaš (kot loto številke). Enkrat se nam bo že posrečilo.
Svoboden si ko nisi odvisen od časa.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Glej Ciril, namen teme je nekaj lahkotnega med počitnicami. Ne drži pa da je loterija. Če dobro pogledaš vse ugankre ima vsak izrez nekaj na kar se lahko nasloniš. Videl se je del jeklenke, del MB-rozike, na zadnji sliki se vidi del AC na strehi, curek in dve vrvi pri gašenju iz lestve itd... torej potrebno je samo logično sklepanje in malo sreče ter predvsem hitrost, saj priznam prvi pravilni odgovor.teoretik napisal/-a:Oskar! Malo pozno sem prebral pripombo glede konkretnih odgovorov.
trudim se , da so fotke iz vseh koncev SLO , ampak kraj sploh ni pomemben in ne vpliva na pravilen odgovor.
Kij še čaka za 5 pravilnih rešitev !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Stanje :
nejč : 2 točki
gasilc18: 1 točka
MatejK 1 točka
andy 1 točka
stipi 1 točka
leonK 1 točka
sasolovrec 1 točk
mirček 2 točki
markoš 1 točka
martin 1 točka
Jacksy 1 točka
BAČO 1 točka
denis s 1 točka
dollar 1 točka
Nejč ima srečo , saj je bil prvi del odgovora pravilen. To kar pa je nasliki pa itak vidimo vsi.
nejč : 2 točki
gasilc18: 1 točka
MatejK 1 točka
andy 1 točka
stipi 1 točka
leonK 1 točka
sasolovrec 1 točk
mirček 2 točki
markoš 1 točka
martin 1 točka
Jacksy 1 točka
BAČO 1 točka
denis s 1 točka
dollar 1 točka
Nejč ima srečo , saj je bil prvi del odgovora pravilen. To kar pa je nasliki pa itak vidimo vsi.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
-
sasolovrenc