Tako, kot je Milan napisal, samo povrnjeno se pa dobi samo toliko sredstev kot za vozilo, ki društvu pripada po merilih. Če recimo GV-1 že imajo, jim ne pripada nič.
Ali mogoče kdo ve, kako se obravnava sklad za vozila. Je mogoče kaj razdeljeno glede na tipizacijo ali je vse v enem košu. Če je slučajno kaj razdeljeno po tipizaciji in če dodamo skupaj še cenejše podvozje kot ga razpis predvideva potem mi je jasno, da prihaja do velikh odstopaj med primeri. Drugače pa ....
Naj povem, da smo danes dobili vrnjene obojestransko podpisane pogodbe o sofinanciranju, tako da samo počakamo še 30 dni, da nam nakažejo obljubljena sredstva na naš TRR .
BAČO napisal/-a:Naj povem, da smo danes dobili vrnjene obojestransko podpisane pogodbe o sofinanciranju, tako da samo počakamo še 30 dni, da nam nakažejo obljubljena sredstva na naš TRR .
LP BAČO
Mi smo naše podpisane pogodbe z strani Uprave dobili vrnjene že pred 10 dnevi, tako da tudi samo še čakamo 30 dni da nam nakažejo denarčke .
Časovna razlika je pa verjetno nastala zaradi iskanja podpisnikov, namreč jaz sem podpisane z naše strani poslel še isti dan kot smo jih prejeli v podpis, tako, da ni bilo časovnega zamika (smo tisti dan imeli glih en sestank, pa sem uspel dobit pred., sicer moraš imet že kar srečo)
Ne vem zakaj bi bili zadovoljni z tistim zneskom,ki ga boste dobili,če pa bi lahko dobili še več in vam to tudi pripada.
Krovna organizacija pa dobi nekaj procentov,pa zato ni naredila nič.
Kjer je dim, je tudi ogenj.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70