Se ena nesreca na pohorju s hudimi posledicami
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Se ena nesreca na pohorju s hudimi posledicami
Maribor, 30. aprila (STA) - Z mariborske policijske uprave so danes sporoèili, da se je na cesti Lovrenc na Pohorju - Pesek zgodila prometna nesreèa, v kateri sta umrli dve osebi. Nesreèa se je zgodila pred krajem Recenjak, ko je osebni avtomobil zapeljal s ceste v približno 50 metrov globok prepad. Policija ne ve, kdaj natanèno se je nesreèa zgodila, o njej pa so bili obvešèeni davi. Cesta je zaprta, reševalna akcija pa še poteka. V prometni nesreèi na Pohorju dva mrtva
po neuradnih podatkih naj bi bila voznik in sovoznik stara 16 in 18 let - tako se govori okoli tak da ni 100%
po neuradnih podatkih naj bi bila voznik in sovoznik stara 16 in 18 let - tako se govori okoli tak da ni 100%
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Joj kako bi bil srečen če te bi dragi kolega GRTTRIGA lahko imenoval s koliko toliko normalnim imenom. Ta tvoj znak ali kaj že je nima nobenega furma na tem gasilskem forumu.
To je moje mnenje in lahko tako tudi ostane.
Na Pohorju so gorski reševalci in ekipa JZZPR iz Maribora. Intervencija še poteka in ker sta udeleženca mrtva bodo fantje to naredili zmerno in varno.
Kaj več o poteku intervencije pa zvečer.
To je moje mnenje in lahko tako tudi ostane.
Na Pohorju so gorski reševalci in ekipa JZZPR iz Maribora. Intervencija še poteka in ker sta udeleženca mrtva bodo fantje to naredili zmerno in varno.
Kaj več o poteku intervencije pa zvečer.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
To kar je napisal Grega je novica in te sodijo na portal http://www.gasilci.org med novice, v temi pa se komentira samo posredovanje na nesreči.
Dušan, izvoli nekaj malega: http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20 ... .php?ar=20
LP,
Martin Plavec
LP,
Martin Plavec
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
izvlek vozila
Mene pa zelo zanima postopek izvleka vozila, ker smo tudi mi imeli že letos dva taka primera. Pa bi morda izmenjali izkušnje
HVALA , FRENK
HVALA , FRENK
Re: izvlek vozila
Čakaj malo, a tu ne pride v poštev klasični vitel za osebna (in terenska) vozila?Frenk napisal/-a:Mene pa zelo zanima postopek izvleka vozila, ker smo tudi mi imeli že letos dva taka primera. Pa bi morda izmenjali izkušnje
HVALA , FRENK
2.5t, 50m jeklenice.....