Intervencije v času praznovanja novega leta

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

Zbiljc:
To se mi pa zdi nekoliko trapasto, da imate rezervne pozivnike, medtem ko jih vsi operativci niti nimate.[/quote]

Pozivnike smo prerazporedili, ker zakaj bi nas imelo 5 pozivnike, če smo pa novo leto skupaj počakali? Pri nas smo imeli dva, ostali člani pa druge, tako je to šlo, pač mi dva, ker nas je bilo večje št. ljudi, drugo pa, če kdo ne sliši, je še vedno drug, (ampak to se verjetno ne bi zgodilo :D)
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Uporabniški avatar
LUKAS
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a LUKAS »

V P.G.D Kočevje pa smo imeli zanimiv zadnji dan leta 2006. Ob 12.42 smo bili pozvani na prometno nesrečo (glej: TEHNIČNO REŠEVANJE-Zadna prometna nesreča na Kočevsekm v letu 2006).
Zvečer smo tradicionalno požarno stražo ob mestnem ognjemetu, in ob 20.50 pa smo bili pozvani na požar avtomobila v Romskem naselju na Trati (predel Kočevja). Ob prihodu prvega vozila GVC 24/50 z tročlansko posadko, voznik (poveljnik) +2 gasilca (eden izmed njiju sem bil tudi jaz), smo bili nemudoma obkroženi (prednji del vozila) z približno 15-imi Romi, od katerih sta dva stopila na blatnik in stopnice in začela vpiti "kdo vas je klical", ter mahati z pestmi skozi odprto okno po vozniku, ki se je umikal proti meni, jaz sem sedl v sredini vozila, nekajkrat so naju oba poizkušali potegniti ven, vendar smo se po 20 sekundah kričanja in napadanja na nas s strani Romov dogovorili, da nemudoma odidemo. Peljali smo se vzratno, ko je za nami prišlo še drugo gasilko vozilo, ter zapeljalo na stran, da smo mi lahko obrnili, in v trenutku ko smo že speljevali proč je prišla policija.
Policija ponavadi, ker na tem mestu velikokrat kaj gori pride pred nami, ker imamo takšen dogovor z centrom. Tokrat pa javljanje ni potekalo po pozivnikih, ampak je bilo tihi alarmiranje, ker so bili na centru obveščeni, da imamo požarno stražo in je vsaj 10 gasilcev v gasilnem domu.
Midva z poveljniko sva jo odnesla brez poškodb, vozilo GVC 24/50 pa ima na voznikovih vratih dve udolbini od pesti ki so nam jih namenili Romi, in udolbino na spodnji strani, od udarjanja z nogami s strani Romov.
Najbolj izubljen dan je tisti, ko se nismo smejali! (Chamfort)
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Naj se ne sliši nesramno, ampak v takem primeru bi prav prišel monitor na strehi. :evil: :evil: :evil:
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Midva z poveljniko sva jo odnesla brez poškodb, vozilo GVC 24/50 pa ima na voznikovih vratih dve udolbini od pesti ki so nam jih namenili Romi, in udolbino na spodnji strani, od udarjanja z nogami s strani Romov.
Vaške straže, cisterno čez cesto in imamo Strojane 2. :evil:

Sramota!!!!!!! In take država podpira. Adijo pamet!
Rok Ušen
GE: Savinjska

Romi

Odgovor Napisal/-a Rok Ušen »

Sicer je to mimo teme ... NI dobro, da policija pride za vami. Če potrebujejo več časa da prispejo na kraj dogodka, jih počakajte v varni razdalji, potem pa skupaj nadaljujte na kraj. V ZDA je to stalna praksa. :D

Na območju občine Braslovče na silvestra ni bilo intervencij.
Rok Ušen, GČ I. st.
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

LESCE2 napisal/-a:
Vaške straže, cisterno čez cesto in imamo Strojane 2. :evil:

Sramota!!!!!!! In take država podpira. Adijo pamet!
Bi moral imet gasilci tudi elektrošoker :D
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

LUKAS napisal/-a:Tokrat pa javljanje ni potekalo po pozivnikih, ampak je bilo tihi alarmiranje....
Lukas , samo v vednost; ravno POZIVNIKI so tiho aktiviranje!
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
erno
Kraj: Slovenske Konjice

Odgovor Napisal/-a erno »

Tudi naši fantje niso spali celo noč.Nekaj minut pred peto zjutraj jih je zbudil poziv, da gori televizor v stanovanjski hiši.
Prisebni lastnik je televizor odnesel pred hišo in počakal na prihod gasilcev,ki pa so zadevo dokončali.

Sledil je stisk rok in lepe želje =D>

Lep začetek ni kaj
LP Erno

Čisti računi-dobri prijatelji

Slika
krasov
Kraj: okolica Domžal

Odgovor Napisal/-a krasov »

Pri nas za novo leto ni bilo nič posebnega.Hvala bogu je bilo mirno vendar je vseeno zelo pokalo :D

LP :D
Uporabniški avatar
dollar
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a dollar »

Tudi na Ptuju je bilo vse mirno, opravli smo pa gas. stražo vsakoletnega ognjemeta. So pa imeli delo kolegi iz Lovrenca na dr. polju in sicer požar na gospodarskem poslopju, kaj vec pa lahko napiše kateri od gasilcev, ki je bil na intervenciji.

LP Robi :wink:
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Pri nas je bilo mirno - brez intervencij. 8)
Stati inu obstati. /Trubar/
stipi

Odgovor Napisal/-a stipi »

Tudi pri nas, v Šmarju pri Jelšah je bil prehod v novo leto hvala bogu kljub ogromno pokanja brez intervencij!

LP Stipi
Uporabniški avatar
LeonK
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a LeonK »

Pri nam na Koroškem mislim da je tudi novo leto minilo brez kake intervencije,saj v naši GZ vem da ni bilo kakšne!
GE Radlje ob Dravi spletna stran:
http://www.pgdradlje.si
PATRIKUS

Odgovor Napisal/-a PATRIKUS »

( V Mariboru je bilo vso noč pestro, a na srečo le manjši požari. Reševalci pa niso zmogli sproti voziti poškodavane ljudi (pirotehnika , padci itd..) )

Ja Oskar prav imaš...bilo je več hujšiš teško telesniš poškotp ! Enemu fantu je odtrgalo celo DLAN!!!!
Pa letos so romi (cigani) imeli zelo slabe petarde saj so zazmovale ta črtni smolnik kateri je prepovedan saj je bil zelo nevaren.Pa te petarde ko so niso tiste več originalne saj so jih prepovedali.Bilo je preveč poškotp no saj jih je še vedno zdaj dosti na žalost

Lp... :cry:
Na mladih svet stoji!
Uporabniški avatar
SUXic
GE: Dolič-Šentflorjan
Kraj: Dolič

Odgovor Napisal/-a SUXic »

Pravopis sedi 5, pa mama naj pride jutri v šolo :shock: :? :shock:

...sicer pa je tudi pri nas novo leto minilo mirno..
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Odgovori